Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tebi je ana ne iskusna a ko je beše ono igrao u završnicama 3 gs-a za redom, iskusna Jelena ili ne iskusna Ana. Jeste da je izgubila ali na tim svojim greškama i uči.
Inače meni je Ana kompletnija kao igrač, ima dobar servis i udarci su joj jaki i precizni. Devojka koja ćuti i igra ne žali se pa kako bude. Ako izgubi nekuka ako pobedi sa svojim osmehom širi pozitivnu energiju svuda oko sebe da čak i ja sa druge strane ekrana se smejem sa njom i budem srećna zbog nje!
PS. Uživam u svakoj njenoj pobedi zajedno sa njom! I zato Ajde ANA!

Tebi je ana ne iskusna a ko je beše ono igrao u završnicama 3 gs-a za redom, iskusna Jelena ili ne iskusna Ana. Jeste da je izgubila ali na tim svojim greškama i uči.
Inače meni je Ana kompletnija kao igrač, ima dobar servis i udarci su joj jaki i precizni. Devojka koja ćuti i igra ne žali se pa kako bude. Ako izgubi nekuka ako pobedi sa svojim osmehom širi pozitivnu energiju svuda oko sebe da čak i ja sa druge strane ekrana se smejem sa njom i budem srećna zbog nje!
e bas tako. svaka cas'! ;)

E bravo,potpuno se slazem!!!!:D:p

ANA NARAVNO JE BOLJA
Jelena se nesto tu pretvara te je boli noga te ovo te ono.A ona da je pravi sportista bar bi to sakrila!!!!!I predala je 3 meca a nije htela ni da se potrudi!!!!!!!!!!Ako me razumete ali ja sam u pravu!!!!!!!I kad je igrala sa Noletom za reprezentaciju sve je bukvalno prepustila njemu......................................................nije ni cudo sto su tada izgubili.U prevodu igrao je Nole jedan protiv njih dvoje!

Jelena je bolja i nije istina da se pretvarala borila se sa povredom ana se cak nije ni potrudila da dodje da zameni jecu jer je povredjena nego je paradirala po pistama u honkongu ana je sranje!!

Back