Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kad se već toliko "vatate" za godine, red je da se pomene da je Jelena počela da trenira tenis dosta kasnije (sa 9 il tako nešto), dok je Ana počela sa 5 (valjda). Možda mi godine nisu najpreciznije, al je tu negde... Mislim taj argument vam je smešan. Al ajd...

Jelena bez 2009 i 2008 ima 5 pobeda, 8 finala i 12 polufinala u singlu, i dve titule u dublu od kojih je jedna GS. Jedino gde je Jelena lošija, to su 3 titule manje od Ane. I dalje mislim da je Jelena bolja.

El ti cujes sebe????? br 1 da je nastavila da svira klavir..... da bravo.....

A stvarno mi je dosta da mi serete, i da mislite da sam neki ludjak za njom!!! Ja obozavam njenu igru, i to samo gledam, svidja mi se takodje kao osoba i njena pozitivna energija i to je to!!! Boli me ku.... skim je, gde ide van terena itd!!!!!! Ja sam njen navijac, i naravno da cu da je branim ovde, od vasih glupih komentara!!!!! Makra ne osvojila ni jednu vise titulu, to je za MENE najbolja igracica koja je krocila na teren, i stvarno me briga ko se ne slaze samnom, i sto ce sada da pisete gluposti!

A stvarno mi je dosta da mi serete, i da mislite da sam neki ludjak za njom!!! Ja obozavam njenu igru, i to samo gledam, svidja mi se takodje kao osoba i njena pozitivna energija i to je to!!! Boli me ku.... skim je, gde ide van terena itd!!!!!! Ja sam njen navijac, i naravno da cu da je branim ovde, od vasih glupih komentara!!!!! Makra ne osvojila ni jednu vise titulu, to je za MENE najbolja igracica koja je krocila na teren, i stvarno me briga ko se ne slaze samnom, i sto ce sada da pisete gluposti!

sta se palis?:mrgreen:

dobro si rekao ZA TEBE
jer cinjenicno stanje je drugacije

pozzzz Don Kihote:mrgreen:

Pre 2 nedelje je bila 4 :) ma taj ranking nista ne znaci, ako imas kvaliteta i malko imas srece pa se otvori zreb mozes uzeti sta hoces. Evo Kim kao primer, moze neka nasa da bude i 1000 pa da uzme turinir ako je u formi, ranking ce sam doci, JJ nema ama bas nista da brani osim Cincinatija next year, jos je i dobro sto je 8, da mi je neko rekao prosle godine kako ce ova izgledati za JJ rekoa bih da je lud, i kad bih video rezz mislio bih da je iispala iz top 15 :D

E vidis moja zadaca ovde je da nas branim od tvojh blesavih komentara:hahaha:

3 gren slem finala od toga jedna gren slem titula i svetski broj jedan sa 20 godina,6(7)-2 u medjusobnim duelima.Je li ti dovoljno?
8 Jankovic, Jelena
11 Ivanovic, Ana

Za početak da se malo spustiš na zemlju, pošto je očigledno da si ti najpametniji ovde. Onda Ana - povreda na svaka 2 meča, mada to stalno kad gubi, stalno plače ( umesto da popravi formu i da trenira ), i da se malo mane...khm..., možda će biti bolja. Za početak.

Poslednja izmena:
8 Jankovic, Jelena
11 Ivanovic, Ana

Za početak da se malo spustiš na zemlju, pošto je očigledno da si ti najpametniji ovde. Onda Ana je da ne kažem pi*** povreda na svaka 2 meča, mada to stalno kad gubi, stalno plače ( umesto da popravi formu i da trenira ), i da se malo mane ku***, možda će biti bolja. Za početak.

A za pocetak mozda bi ti bilo najpametnije da ti napustis ovaj forum.Moga bi za promenu da se naucis jeziku bez psovki.
E to bi ti bilo najpametnije,pametni.;)
P.S.
A jel vazi i za Jankovicevu da se mane ****?

Poslednja izmena:

Back