bvssv
Primećen član
- Poruka
- 756
Jelena je starija od Ane 2 g
gledaj sta je Jelena uradila sa onoliko godina koliko ima Ana sad
gledaj sta je Jelena uradila sa onoliko godina koliko ima Ana sad
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JJ je 11 god pocela da treninra, dotle je svirala klavir. Ana ionako nista neradi sa tim godinama sto je mladja, evo vec godinu i po dana, nije nista uradila.... tako da....
El ti cujes sebe????? br 1 da je nastavila da svira klavir..... da bravo.....
A stvarno mi je dosta da mi serete, i da mislite da sam neki ludjak za njom!!! Ja obozavam njenu igru, i to samo gledam, svidja mi se takodje kao osoba i njena pozitivna energija i to je to!!! Boli me ku.... skim je, gde ide van terena itd!!!!!! Ja sam njen navijac, i naravno da cu da je branim ovde, od vasih glupih komentara!!!!! Makra ne osvojila ni jednu vise titulu, to je za MENE najbolja igracica koja je krocila na teren, i stvarno me briga ko se ne slaze samnom, i sto ce sada da pisete gluposti!
El ti cujes sebe????? br 1 da je nastavila da svira klavir..... da bravo.....
A stvarno mi je dosta da mi serete, i da mislite da sam neki ludjak za njom!!! Ja obozavam njenu igru, i to samo gledam, svidja mi se takodje kao osoba i njena pozitivna energija i to je to!!! Boli me ku.... skim je, gde ide van terena itd!!!!!! Ja sam njen navijac, i naravno da cu da je branim ovde, od vasih glupih komentara!!!!! Makra ne osvojila ni jednu vise titulu, to je za MENE najbolja igracica koja je krocila na teren, i stvarno me briga ko se ne slaze samnom, i sto ce sada da pisete gluposti!
Ovo su vam brojke, pa sami procenite ko je tu bolji. Ja mislim da je Jelena Janković
Činjenično stanje je da je Jelena osma, a Ana jedanaesta![]()
8 Jankovic, Jelena3 gren slem finala od toga jedna gren slem titula i svetski broj jedan sa 20 godina,6(7)-2 u medjusobnim duelima.Je li ti dovoljno?
8 Jankovic, Jelena
11 Ivanovic, Ana
Za početak da se malo spustiš na zemlju, pošto je očigledno da si ti najpametniji ovde. Onda Ana je da ne kažem pi*** povreda na svaka 2 meča, mada to stalno kad gubi, stalno plače ( umesto da popravi formu i da trenira ), i da se malo mane ku***, možda će biti bolja. Za početak.
Stavio sam zvezdice, al' nema veze.Editovao sam post, nadam se da si zadovoljan sad,
A za Jelenu ne znam, koliko vidim nije u toliko lošoj formi kao Ivanovićeva.
'Oćeš da ga editujem da piše da je Ana bolja od JJ ?
To što je bilo pre 3 godine ostavi, gledaj kako je sad. A da - ja sam upao ovde iz dosade pošto sam besposlen i ničim se ne bavim u životu.