Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na kraju rečenice se stavlja znak interpukcije ( poznatiji kao tačka, odnosno . ), posle zareza ( , ) ide prazno mesto, i postoje slova š, č, ć, ž, đ ( dj ). I zamolio bih te da me se okaneš, shvatio sam da ti IQ prelazi minimum 150.

Eto, vidis kako si se brzo prisetio pravopisa.:)
Vidim da je i tvoj IQ :worth:
Samo si se izgleda ulenjio od,po tvom priznanju,besposlicarenja.

Daj bre sta smarate sa tim pravopisom, kad neko nema sta pametno da odgovori, onda ***** za pravopis......

Nego Nevene Ana nije prva srpkinja sa GS, nego JJ Wimbledon 2007.

Ah, kada su svirali Boze pravde u Londonu,kakav osecaj,a tek srpska zastava,ma milina.:)
A tek sexy bruder Marej!
Ovaj.a koja je Jankoviceva bila na listi parova posle te pobede,ti to moras da znas?

Poslednja izmena:
Сетимо се Словачке, које оставио срце на терену, ако је глумио д...
Сетимо се слике са Клинтоном, ко се хвалио тиме, а ко је ћутао и схватио да је погрешио.

Ани треба скинути СРБ испред имена.

BRAVO !

Nevenco idi nadji drugu žrtvu, ja sam shvatio da nemaš mozga.

Сетимо се Словачке, које оставио срце на терену, ако је глумио д...
Сетимо се слике са Клинтоном, ко се хвалио тиме, а ко је ћутао и схватио да је погрешио.

Ани треба скинути СРБ испред имена.

A setimo se gde je bila patriJJotkinja u Plovdivu,kada se igralo protiv Danske,Juzne Afrike,Izraela i Slovenije.
A ti to odoka,da je shvatila da je pogresila:lol:

A ako cemo ko je bio bolji br 1, to nema sta pricati. Ana nije uzela ni jedan turinir sa br 1, cak nije dosla dalje od 3 kola................. ubedljivo najgori br 1. A JJ je zavrsila godinu kao br 1, uzela Moskvu i delila lekcije tih meseci ostalim teniserkama.

Ma znam ja da je Jankoviceva najbolja teniserka na svetu,prvi srpski broj jedan,prva srpkinja koja je osvojila gren slem,sve naj:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Back