Amerika

Malo su dosadni sa merama obezbedjenja svuda...dok udjes na "panoramu"imas da citas upozorenja"ne sme ovo,ono.."Tamo moras da se vezes,pa te provere jesi se dobro vezao...Kao oni spasioci na bazenima od 1,20m?!!Jesam li vam rekla da je moja glavna zamerka da nemas gde da se isplivas-okean nije za to(talasi,trave),bazeni plitki...A te mere opreza su mozda o.k.ali meni navikloj na "kaubojstinu"su malo smesne i dosadne.

Danas sam kupovala nesto i greskom mi rekose manju cenu...na kasi-racun veci.Ja pitam zasto-ispostavi se da su mi pogresno rekli i ponude ili da vratim robu ili da je dobijem po toj nizoj,pogresnoj ceni.Ja odaberem ovo drugo,naravno-samo sam potpisala neki papir da je roba data po nizoj ceni zbog greske prodavnice.Naravno uz ivinjenja bezbroj...Ja na dobitku,a oni se izvinjavaju,izvinjavaju...:think:

Obidjoh i trecu plazu-Monarh beach...Veoma lepo,plaza pescana,neurbanizovana,okolo travnjaci,kuce(kazu da vrede oko 4-5 miliona $-zbog lokacije)a na brdu hotel Ritz i njegova lepa okolina...necu vise da pricam,pogledajte...

odakle si slikala ovu sliku treću od dole? deluje k'o da je slikana iz nekog balona...

ove 'okeanske' slike su prelepe :).
mislim da bih mogla da živim bilo gde, samo da gledam u vodu il' bar da mi je neka voda iza ćoška... tako da, sve u svemu, zadovoljna sam ja i sa mojim novim sadom :).

što se tiče tih mera bezbednosti, to verovatno ima veze sa onim njihovim glupavim tužbama. tamo firmu mož' da tuži svako zbog naj-naj-najmanjeg propusta, koji u ovim krajevima ne da ne bi primetili već bi sve bili sretni što smo glatko prošli. ovde kod mene u firmi se bar jednom u dva meseca zaglavim u liftu. znaš koju bih lovu dobila da mi se to desi tamo? kikiiiiiiiii... ne bih morala da radim do kraja života :mrgreen:

Ehhh...pravila i pravilnici...:D
Koliko mogu da budu dobra, toliko zaista mogu da budu iritirajuca, ogranicavajuca i besmislena. Moji prijatelji su tamo isli u neki soping sa malim detetom i kao ajde da sednu na rucak u neki lep restoran sa bastom, lepo vreme, pa bas prija rucak u basti.... Ali ne lezi vraze, kaze im gazda ne moze, ovo je restoran za pusace a dete tu ne sme da boravi... Onda oni kazu, ali mi cemo da sedimo u basti, napolju.... Ne moze opet...da bi dosli do baste moraju da prodju kroz restoran gde se pusi, njega bi neko mogao da prijavi kad vidi dete unutra... Da basta ima ulaz spolja moglo bi, ovako ne moze....
Ovi ljudi poludeli, dete kmeci od gladi, u blizini nema drugi pristojan restoran za nepusace....:dash:

Zakljucak: ne valjaju nikakve krajnosti, umerenost je nesto najpozeljnije....

Vesna kada bi ti tu ostala duze,bojim se da bi bilo kao "Dnevnik jednog Bosanca" (ako si ga citala),sala.

Jao Popito gde se toga seti.....citala sam sve nastavke mada je prvi najbolji.....
Za one koji ne znaju Bosanac pise dnevnik o boravku u Kanadi, o snegu, jelenima....U pocetku sve super divni sneg, divne zivotinje.....a na kraju kad pop**** sve postaje je*** sneg, je*** jeleni :super:

http://www.rcub.bg.ac.yu/~ratko/dnevnikl.htm

E,znam za taj dnevnik iz Kanade...prvo sve super,super...pa ona psuj,pljuj...
Samo,ja volim pravila i uredjeni zivot..a adrenalin trazim u profesiji(zato radim "krvavu",urgentnu,zatim na toboganima,luna pakovima,putovanjima...)
Sto kaze Goga-liftovi...pa da se to kod nas kaznjava u Krusevcu bolnica ne bi ni postojala,odavno bi otisla "na dobos"-nas lift se zaglavi bar 3x nedeljno,pa kad primamo zenu koja ce u skorije vreme da se poradja,obavezno sa sestrom i zenom ide i ginekolog sa osnovnom opremom-ako se zaglavimo poradjamo se u liftu!?I zamisli-tuzi zena sto se porodila u liftu,pa osoblje za stres i obavljanje posla u neadekvatnim uslovima...:lol:

:D:D:DPa ne daju ovi foto-aparate,nego oni drugi(ne smem da ih pomenem).Ali,nekaaa,ne mora,moze samo karta za neke druge predele odakle bih izvestavala(uvek sam bila skromana:cool:)

:cry:Da vam se pozalim..izgubila sam karticu..na 10m od bankomata do auta..:otkacio:
Sigurno se jadna smorila od mene i resila da izvrsi samoubistvo,nije mogla da izdrzi toliki rad:rumenko:Blokirah je malopre,smrk!
A`da covek moze uvek iznova da iznenadi sebe-moze!Da mi je neko pricao da sam u stanju ovoliko da se palim na kupovinu,bilo ka,bilo gde...Nakupovala sam poklone za 30 ljudi,a cak i za kuce moje bratanice:confused:Al,briga me,lepo mi je!Odoh da potrosim ovu sicu sto mi ostade u novcaniku...nek ide zivot:D

Juce sam posetila San Dijego i La Jollu...San Dijego je veliki grad,sa lepim delom pored mora za setnju,relaksaciju(tu sam bacila akcenat,naravno),a La Jolla je mondensko mestasce blizu San Dijega,prepuno gallerija,restorana,pored mora..

A na putu ka San Dijegu-nuklearka

Ali ima mnogo lepse...lijanderi usput,kao kad se vozis kroz Grcku..

Back