Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132

Svako naselje ima jedan ili vise bazena i prateca decija igralista.Sve je pod kljucem koji imaju stanari naselja.Nista drugo i ne postoji-samo kuce i ti sportski kvartovi.Kuce su slicne,ali ne i iste,sve u neznim bojama i svuda prelepi vrtovi.Za svako naselje postoji,u blizini ,oblast gde su prodavnice,banke,kafici,restorani...do njih se vozis 5',a lako se moze i peske.naselja su odvojena jedna od drugih 10ak min.voznje.Izmedju kuca i dvorista..priroda.tako vam kroz dvoriste protrci zec svaki cas,kaze kuma bilo je i kojota,a u kraju imaju i srne...
. kad ih gledam, pitam se baš dal' bih u tome mogla da se snadjem, da mi ne bi bilo možda dosadno... šta ti je navika da živiš 'kao stoka', što ti kažeš. mislim da bih ipak crkla od dosade. il' od nostalgije. ne znam... sve je to meni lepo i slatko, kad god odem negde, super, sve mi interesantno, divim se kako je sve 'pod konac', a onda taj isti 'konac' posle nekog vremena počne žešće da mi ide na živac.
... 

Odakle poceti???Las Vegas je pravo cudo!Ono sto sam ja o njemu znala je da je to veliki grad,pun svetlecih reklama,kockarnica...ali tesko se moze zamisliti sve to,ma kako po filmovima vidjali...te velicine,toliko ljudi,svetlosti,ta vrucina napolju...Ono sto nisam znala je da Vegas ima tematske hotele-Venecija,Pariz,Cezar,Luxor...i tu je sve napravljeno kao da si na autenticnoj lokaciji.Videla sam ljude svih rasa,uzrasta-sve to na jednom mestu,svi deluju srecno,niko nikome ne smeta-jer ovo je Diznilend za odrasle!Setaju cerni,beli,zuti,od bebe do mnooogo starih,invalidi,ljudi pored kojih neko ide i vozi im bocu sa kiseonikom koji udisu...neki su u tradicionalnim nosnjama(sari itd)neki picnuti kao za bal,neki skoro goli...nema sta nema!I u svoju toj guzvi,svako ce vam se nasmesiti,reci"molim""izvini"pridrzati vrata...