Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gotovo? Nadam se da tema nije...![]()
Da li je ova pretposlednja fotka pogled iz te kuce u kojoj si boravila?Da li je to neki deo sa vilama?Bas lepo izgleda...
Da li mozda znas kakve su tamo mogucnosti za kupovinu kuca(nekretnina)... s obzirom na sve ovo sto si nam rekla i standard o kome si pricala...
Hvala ti puno na odgovoru!Jeste,to je iz kuminog dvarita slikano.To su naselja,napravljena na 1h voznje od vreve L.A.a na 15 min.od okeana.Velika su,lepa,zasticena(ulazis kroz "rampu")sadrze samo kuce,par bazena,parkice za decu i nista vise! Na 5'voznje su kvartovi sa prodavnicama,restoranima itd.Tih naselja ima puno,a vrednost kuce zavisi od mesta.One na brdu,sa pogledom na okean,su skuplje...Narod bezi iz vreve u ovakva naselja i vredost raste.Kumina kuca je kupljena,pre 6 god.za 600 000 $(jos otplacuje kredit,uzet je na 30god),a sad vredi 1,1 milion $.One pored okeana su preko 4 mil.$.Kredite daju onima koji par godina imaju dobru"bankovnu istoriju",narod uzima,preprodaje,menja kuce..Matorci imaju obicaj da pod starost kucu zamene onim kamioncicima za putovanja i idu tamo-amo,gde im godi da provedu"jos ono malo zivota sto je ostalo"-koja razlika u odnosu na nas menstalitet gde sa staroscu mislis da ne treba da se ide nigde(osim,mozda do obliznje banje).
Inace,ono sto moze da bude mana(kad odes u goste)je sto tamo bez kola ama bas nista ne mozes.U tim krajevima nema autobusa,taxija..svi se kolima voze,zato deca od 16.polazu i dobijaju svoj auto.Ja nisam htela da sedim kuci,pa me je kuma ostavljala ujutru u nekom kraju,a ja lutala sama po nekoliko sati...tako sam i "udahnula"dosta od zivota tamo.
A to sto si rekla za matorce je stvarno istina! Imala sam jednu komsinku Amerikanku koja se udala ovde i njeni roditelji godinama (od kad su u penziji) putuju,obisli su ceo svet. A ovaj nas mentalilet...kako staris ne mrdaj nigde-samo kod lekara i u postu za penziju ...![]()
![]()
Jeste-2 dobre dojke,kao razne Dolly,Pamele itd. Ja sam La Jolly dozivela kao posebno mestasce,nekako je izdviojeno,ima svoje ime...meni i sad nije jasno sta je tamo deo cega,sve je tako veliko...moram ja jos da idem da sve to ukapiram![]()
7.75$ + oduzmu ti 25% od toga na porez.... al to je da parkirash kolica u Walmart-u, ima i ozbiljno placenih poslova....Tamo je sistem drugaciji, tera te da radis, zbog kredita koje trebas vratiti ili ces izgubiti i kucu i kola..
Tamo sto je najbitnije placen si za ono sto radis. 1 sat rada u Americi kosta 8$ pomnozi pa ti vidi!