Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[
Pa ne bih se slozila sa tobom
Podjimo samo od toga kolika im je penzija?
U neko vreme kada su i mogli priustiti sebi nesto, priustili su svojoj deci,kao i mi sada. Verujem da bi se svaki roditelj odrekao svog putovanja u interesu deteta.
Prema tome to je tuzna prica!
Tamo je sistem drugaciji, tera te da radis, zbog kredita koje trebas vratiti ili ces izgubiti i kucu i kola..
Tamo sto je najbitnije placen si za ono sto radis. 1 sat rada u Americi kosta 8$ pomnozi pa ti vidi!
7.75$ + oduzmu ti 25% od toga na porez.... al to je da parkirash kolica u Walmart-u, ima i ozbiljno placenih poslova....
sa tim od 7.75 nema para leba da jedesh nemoj da se zanosish... a ako treba da odesh do lekara a nisi osiguran.......ugasio si...
btw. jel imash pojma koliko kosha kuca ili stan u US?
ja stvarnoJa govorim o satnici ispod koje poslodavac placa kaznu u koliko zaposli nekog,svaka kvalifikacija je placena znatno vise.
shta je pisac zheleo da kazhe...
Baraba i Vesna...Je'l se vi to nesto "prepucavate" slikama....A je'l moze malo teksta za nas neupucene, da znamo sta gledamo ....

Samo do oktobra...a onda ce biti nesto iz Atine![]()
. Ne znam da li gledas seriju Bitange i priinceze kad Lucija sve objasnjava tranzitom Merkura kroz 6 kucu ili tako nesto 

)Bas volimo da verujemo da nigde nista ne valja.Srecom- ne bas svi !