AMERICKI FUDBAL

• Začetnik teme Začetnik teme huge
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo svih rezultata nedeljnih utakmica:

Atlanta - Hjuston 26:16
Bafalo - Njujork Džets 17:14
Klivlend - Baltimor 27:13
Dalas - Sent Luis 35:7
Detroit - Čikago 37:27
Majami - Ouklend 17:35
Minesota - Grin Bej 16:23
Karolina - Tampa Bej 7:20
San Francisko - Sijetl 3:23
Arizona - Pitsburg 21:14
Indijanapolis - Denver 38:20
San Dijego - Kanzas Siti 16:30
Njujork Džajants - Filadelfija 16:13

Upravo gledam NE Patriotse i bas su impresivni.
Medjutim, to mozda i nije dobra stvar s obzirom da se moze lako desiti da odigraju odlicno regularni deo sezone i istrose se i onda ispadnu rano u playoffs.

Moji Packersi su i dalje bez poraza, a u nedelju stize najveci rival i proslogodisnji finalista SuperBowla Chicago Bears. Bearsima ove godine ide bas slabo (1-3).

rezultati:
Hjuston - Majami 22:19
Kanzas Siti - Džeksonvil 7:17
Nju Ingland - Klivlend 34:17
Nju Orlians - Karolina 13:16
Njujork Džajants - Njujork Džets 35:24
Pitsburg - Sijetl 21:0
Sent Luis - Arizona 31:34
Tenesi - Atlanta 20:13
Vašington - Detroit 34:3
Indijanapolis - Tampa Bej 33:14
Denver - San Dijego 3:41
San Francisko - Baltimor 7:9
Grin Bej - Čikago 20:27
Bafalo - Dalas 24:25

I dalje bez poraza New England, Indijanapolis i Dalas. Grin Bej prvi poraz, steta

Da, Packersi su izgubili od Chicago Bearsa 26:20 nakon karastrofalne igre u 2. poluvremenu. Na poluvremenu je bilo 17:10 za Green Bay, pocetkom 3. cetvrtine i 20:10 i onda su jednostavno stali. Chicago ih je ubio u 2. poluvremenu.

Nesto mnogo ljudi sam video sa Bears dresovima u gradu, a od pocetka sezone ih nisam vidjao.

Ove sedmice igramo kod kuce protiv Washingtona koji je jako dobar tim (rekord 3-1)

Dobreo se drze i moji :lol:

yinzer_jesus.jpg

I nije neka utakmica bila posto je New England bas razbio Dallas i to u gostima. 48:27. Ja sam samo bojim da ce se istrositi do kraja sezone i da ce onda playoffs lose odigrati.

Green Bay Packers su opet pobedili, 17:14 protiv Washingtona. 5-1 rekord za sada.

Da, Packersi su izgubili od Chicago Bearsa 26:20 nakon karastrofalne igre u 2. poluvremenu. Na poluvremenu je bilo 17:10 za Green Bay, pocetkom 3. cetvrtine i 20:10 i onda su jednostavno stali. Chicago ih je ubio u 2. poluvremenu.

Nesto mnogo ljudi sam video sa Bears dresovima u gradu, a od pocetka sezone ih nisam vidjao.

Ove sedmice igramo kod kuce protiv Washingtona koji je jako dobar tim (rekord 3-1)

Go,go,go...Cikago Bers:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Back