Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
'ste pojeli ćurku? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U americkom fudbalu mozes da se dobacujes koliko hoces,ali samo jedan pas sme ici unapred...Inace,meni je zanimljiviji americki fudbal nego ragbi,i nasa drzava je vec nekoliko igraca posala na koledz,ali me nervira sto se i dalje ovom sportu prilazi sa odredjenom distancom,posebno me iritira kad neko kaze sto bi to igrali,to je americko,zar moramo u svemu da kopiramo amerikance...

koja je razlika izmedju americkog fudbala i ragbija?
osim u opremi![]()
koliko ja kapiram, u americkom fudbalu dozvoljeno je samo jedno dodavanje tokom napada, koji se odvija po etapama (4 sanse za 10 jardi). u evropskom fudbalu je cini mi se sve sirovije. guraj napred, dodaj koliko god zelis dok god lopta ne ide ispred igraca koji dodaje... i to je valjda to (najosnovnije)...[/QUOTE
Постоје различите врсте рагбија.Рагби 15,Рагби 13....по мени је од ова два атрактивнији
Рагби 13.Иначе рагби је по мени физички много захтевнији спорт,јел практично нема одмора сем у полувремену,а игра се практично без икаквих прекида,2 пута по 40 минута.Јаких дуела...па ево једног линка
Разлика је у томе што су једни жене и играју у хулахопкама,а други практично без икакве заштите.И наравно једни имају срце,а други не:-DКо је ко сам процени:-D