Ja planiram sledece nedelje da odem do ambasade da se raspitam sta mi je potrebno za turisticku vizu, imam C1D vizu jos uvek aktivnu, pasos mi je ispecatiran, imam 3 ulaza u Ameriku za godinu i po dana, radio sam na kruzeru kao konobar, planiram da posetim tetku to cu im i reci, zadnji put kad sam se video sa tetkom to je bilo u Majamiju, imao sam luku tamo dosli su da me posete iz Njujorka, dobio sam i slobodan dan tad, proveo sam ceo dan u Majamiju sa tetkom i bratom, i to cu im reci, moj najveci adut je sto sam bio u americi i pasos mi je ispecatiran, ali naravno moras spreman da odes na intervju, ja imam pricu da sam na duzoj pazui, i da se spremam za povratak na brod, za drugu kompaniju, a da bi u medjuvremenu hteo da posetim tetku, a imam resenje ako mi budu trazili potvrdu o zaposlenju, ne mogu da ih lazem da nemam nikog jer sam vec pisao da imam nekog kad sam vadio c1d vizu, dobre su sanse da ce me odbiti, ali mozda mi se i posreci, videcemo, neophodno je biti i ubedljiv, ubediti ih da veruju u ono sto pricas, jer nisu ni glupi ni naivni, nece nikog tek tako pustiti.