mika_hakkinen
Primećen član
- Poruka
- 770
pozdrav svima ,imao bih par pitanja za Miku posto vidim da odlicno barata imformacija i zna detaljno da objasni,naime,uskoro cu da se upisem sa mojom zarucnicom inace drzavljankom Sad-a,pa me zanima malo ta procedura koja ce trajati oko 1 godinu koliko sma uspeo da saznam,ali nije to problem,nego me zanima malo vise detalja.Znaci ona kada se vrati tamo salje peticiju ili taj i-110,nako sto to odobre,mene zanima daljnja procedura,kada pocnu da traze dokumente,da li ce meni to stizati na kucnu adresu da li to saljem za ameriku,ili preko amabsada u sarajevo ide za ameriku,nesto vise o ovome me zanima,i kako saljem postom ili mailom itd?
Malo je sve konfuzno. Da li ces ti prvo da se vencas pa trazis vizu ili ces da trazis vizu pa se vencas u USA? Koliko sam shvatio, tebe interesuje K-1 viza. Ne znam sta znaci I-110, verovatno si mislio na I-129. Bilo kako bilo, viza koju ti trebas je najdetaljnije opisana od svih na netu, cak postoje celi forumi na srpskom jeziku vezani iskljucivo za K-1. Sto se tice procedure, evo link sa kompletno objasnjenim koracima koji ti moze posluziti kao osnova za dalju pretragu.
http://www.visajourney.com/content/k1flow