I

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Je li najpre trebam uplatiti u rajfajsen taksu i onaj pin pa onda popuniti ds160 i onda zakazati razgovor sve sam zaboravio kako to ide
  Takodje treba ti i pasos pun viza i pecata da se vidi da si stvarno turista (ili recimo stari pasos na uvid) a ne prvo turisticko mesto pa USA.

  B1/B2 od kako se izdaje na 10 god je poostreno prilicno. Po mogucstvu obavezno da navedes da nikoga ne poznajes u USA i da ides turisticki na Floridu sa devojkom/zenom. Obisli ste dosta mesta pa sad idete i u USA.
  U sustini b1/b2 viza ti je za turiste burzuje ili za recimo poslovne ljude koji idu na sajmove.

  Eto tako otprilike. :)
  Pisi mi kao privatnu poruku a ne ovde na zidu ;-))))
  LOL.
  U svakom slucaju u tvom interesu je da pokazes i da dokazes da sto vise veza sa Srbijom.
  Na primer poneses im kopiju radne knjizice kao i radnu knjizicu na uvid. Odneses im izvod iz banke za zadnja 3 meseca da se vidi da ti je poslodavac uplacivao iznos. Odneses im pismo da imas odmor na tipa 15 dana kao i iznos zarade. Sto vise dokaza da stvarno radis to je veca sansa da ces dobiti vizu.
  Prakticno sto cvrsce veze sa Srbijom to bolje. Na primer nekretnine, auto, roditelji (pasosi) i slicno.
  Bi li onda prosao laznjak ugovor o stalnom zaposlenju sa nekim retro datumom 2-3 god unazad predajem za turisticku b1b2 bio sam tamo već jednom i sad npr ne bi bio isti poslodavac na onoj online aplikaciji sto sam naveo prvi put uredno sam se vratio prvi put,da li bi sta posumnjali imacu i pare na racunu i sve ostalo sto ide sa tim,hvala unapred drugar :)
  Pozdrav drugar,šta mislis da li ovi u ambasadi imaju kontakt sa nasom poreskom upravom i da li mogu stvarno proveriti da li je neko zaposlen ili ne,hvala?
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top