hertzrider
Početnik
- Poruka
- 2
Moze li neko da mi kaze sta se desava kada sa isteklom vizom boravite u US i planirate da se vratite u srbiju a pogranicna policija ustanovi da vam je viza istekla? Da li se dobija zabrana ulaska u US ili i neka kazna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za zabranu, ali nikakvu kaznu nećeš dobiti. Imaj u vidu da možeš nakon toga da se pozdraviš sa bilo kakvom američkom vizom do kraja životaMoze li neko da mi kaze sta se desava kada sa isteklom vizom boravite u US i planirate da se vratite u srbiju a pogranicna policija ustanovi da vam je viza istekla? Da li se dobija zabrana ulaska u US ili i neka kazna?
Ne znam za zabranu, ali nikakvu kaznu nećeš dobiti. Imaj u vidu da možeš nakon toga da se pozdraviš sa bilo kakvom američkom vizom do kraja života
Pozdrav svim forumašima.Evo ukratko da vas pitam/objasnim.
Postao sam punoljetan,završavam srednju školu za 2 mjeseca.Stan se vodi 1/3,znači na moje ime je trećina stana,ako to išta znači.Imam rodbinu u Bristolu,Rhode Island. Želeo bi da odem tamo kod njih preko bare.Kakve su šanse da to uspijem?Kakvu vizu mogu da dobijem?Da li mogu da odem i da se nekako legalno zaposlim,bilo šta,pa i na makar par mjeseci?Da odem sada turistički,pa da nakon par meseci dobijem nešto više?Ako možete da odgovorite što brže,bio bih veoma zahvalan. Cilj mi je samo da se maknem odavde,pa me zato interesuje sve ovo. Hvala unapred
ma ili ovako da odes kod njih na garantno pismo ili neka agencija koja ti da posao u hotelu ili parkingu na 6 meseci sve sredjeno nisi lud da se cimas sam mada za to si mladPozdrav svim forumašima.Evo ukratko da vas pitam/objasnim.
Postao sam punoljetan,završavam srednju školu za 2 mjeseca.Stan se vodi 1/3,znači na moje ime je trećina stana,ako to išta znači.Imam rodbinu u Bristolu,Rhode Island. Želeo bi da odem tamo kod njih preko bare.Kakve su šanse da to uspijem?Kakvu vizu mogu da dobijem?Da li mogu da odem i da se nekako legalno zaposlim,bilo šta,pa i na makar par mjeseci?Da odem sada turistički,pa da nakon par meseci dobijem nešto više?Ako možete da odgovorite što brže,bio bih veoma zahvalan. Cilj mi je samo da se maknem odavde,pa me zato interesuje sve ovo. Hvala unapred
zdravo svima. Evo imam i ja jedno pitanje. Posto sam odbijena za turiticku vizu pre nedelju dana, jer sam apsolvent i nemam stalan posao (bez obzira sto imam firmu na svoje ime), da li vredi pokusati sada sa H2B vizom, da li ce uticati na dobijanje ove vize to sto su me odbili za turisticku.
Hoce uticati. Ne bi uticalo jedino da je u pitanju neka vrsta useljenicke vize jer tada i imas nameru useliti i ziveti zivot u USA pa druge stvari ne uticu i ne treba se dokazivati povratak, a kada su neuseljenicke (turisticke, radne itd) vize onda utice jer i sada treba dokazivati cvrste veze sa rodnom zemljom i da ce se vratiti nakon isteka, a videce da je vec jednom pokusala i bila odbijena tako da ima veze.
Naravno moze aplicirati i pokusati, ali ce uticati posebno jer je tek odbijena pre nedelju dana i sumnjam da je neke promene napravila koje bi joj isle u prilog da ovaj put je odobre.
Postovani,
Molim vas za odgovor o zelenim kartonima. Moja supruga ima zeleni karton koji je dobila na lutriji jos davno. Zeleni karton je istekao prosle godine. Da li postoji mogucnost da se produzi i koja je procedura. Ona od 2003 nije ulazila u US. Video sam da je Vrhunski poprilicno obavesten o tome pa bih ga zamolio za kometar.
Pozdrav, Ivan