evocati
Primećen član
- Poruka
- 589
Tako sam i mislila...
Jadan malisan, to mora da je strasno bolno...
Jadan malisan, to mora da je strasno bolno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Max-m sa slika se nevidi dovoljno da bi mogla dati neki komentar. Probaj da ga slikas u pozi nalik stavu.
Spparow advokat tu ne pomaze, nema kupoprodajnog ugovora.
Minaa011 sto ne kazes ko je u pitanju, do god se o tome cuti to ce se desavati.
Da, moguce ja da roditelji nemaju displaziju, a da je neko u porodici imao, pa da stene nasledi od njih. To se zove recesivan gen, gen koji se ne ispoljava ali je tu, on se prenosi na potomstvo kod koga moze doci da se ispolji
Mimis mom, nisam ja bas toliko pametnaJos nismo dobili genetiku i nasledjivanje kao predmet
. Ovo je nesto uopsteno, sto mora svaki biolog da zna, bio on istrazivac ili molekularac...
Pravilo genetike boja : dva zuta (crvena) staforda NIKAD nece dati crno stene, niti tigrasto. Ako se to desi , to znaci da se umesao komsijaJer crna i tigrasta su dominantnije od zute u grupi gena koja odredjuje boju i nemogu se nositi prikriveno.
Rahitis nije nasledan! On je posledica lose nege stenaca!
A sta ako je deda ili baba sa oceve ili majcine strane bio crno-beli pas ???
Sto ne bi moglo da bude crno-belo stene ??
I jos nesto, majcin gen je dominantniji od ocevog.
Nije neophodno da bude tako, u leglu iz kojeg je moja Chili od tigraste majke i zutog oca bilo je samo jedno tigrasto stene, od pet.
Stene nasledjuje po jedan alel od svakog roditelja, i ispoljice se dominantniji, bez obzira od koga je dosao.
Na osnovu toga se odredjeni psi i proglasavaju dobrim priplodnim jedinkama,oni su izrazito dominantni u pojedinim dobrim osobinama.
A jel moze neko da mi objasni kako to da kod zutih stafova nema tamnih potomaka, a kod crnih labova celo leglo bude zuto? (jeste da je malo offtopic, ali rekoh da napisem ovde posto se vec diskutuje o genima)