KLARENS
Obećava
- Poruka
- 96
Ja nepratim ovu rasu rekao sam vec da sam laik ali eto poznavaoci mogu da mi odgovore dali su mozda culi za psa Bleck Jeck-a nekada davno od njega je u americi krenula kazu odlicna linija staforda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tudor's Bleck Jeck na njega mislimMislis na X-pert Black Jack- a i X-pert liniju?
Tudor's Bleck Jeck na njega mislim
Nisam se zeznuo a i odkud ti to znas?To je pit bull, nesto si se zeznuo. Iz oklahome, jos odavno, a vlasnik mu je bio Earl Tudor. Pas je ziveo oko 1925 godine. To je bio crni pit, a inace pravo mu je ime Tudor`s Black Jack JR.(junior, jer mu se otac zvao, Old black jack)
Lepo ali to je prva knjiga koja je uradjena kod na i to je uradio Japanac ali nije jedina imas puno boljih.A interesuje me sta kazu stafordzije za Bleck Jeckapa znam bas puno o tome. O celoj istoriji te rase. Imam knjigu, jedinu te vrste u Srbiji, zove se "na raskrscu istine" o pitovima, njihovom poreklu itd.
pitaj sta god te interesuje, mogu da pogledam.
Ima sve krvne linije,slike,treniranje,parenje,ishrana-apsolutno sve.
Tudor'sGrCh Bleck Jeck 16wTudor`s Black Jack je sam pocetak X-pert linije, odnosno neki od njegovih potomaka, i jeste bio je pit jer je ziveo u vreme kad e stafovi jos nisu postojali kao posebna rasa.
Ne znam da li pit bul lover misli na specijalku od pre par godina kada je sudila Gdja Hanna Brezinova iz Ceske? Tada su 4-ke pljustale ko kisa, ali nije bilo diskvalifikacija.
Ne znam da li pit bul lover misli na specijalku od pre par godina kada je sudila Gdja Hanna Brezinova iz Ceske? Tada su 4-ke pljustale ko kisa, ali nije bilo diskvalifikacija.