Swedman
Zainteresovan član
- Poruka
- 199
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala @evocati , bas se popravio i to rapidno sto me toliko cini srecnim ...![]()
A za usi... pa sta ja znam... posto su citajuci mnoge literature misljenja podeljenja ja nekoko nisam za to... nemam pojma.
Svaka opcija ima neke svoje argumente... a i cuo sam da je u nekim zemljama (a kao to ce biti i kod nas) kupiranje zabranjeno.
Opet kazem, sa tim nisam na cisto.
Ja nikad do sada nisam videla staffa da mu usi tako stoje uspravno. Mislim da je kod nas kupiranje zabranjeno.
Ja Loli necu da kupiram usi, a Bakiju i nisu...ono sto ja mogu da kazem iz iskustva je da Bak ima problema, ne nekih velikih ali ih ima. Odavno je navikao posto ne moze najbolje sam da dodje da mu cesemo uvo i vetrimo. Ako se pogorsa moramo po nekoliko dana da mu sipamo kapi. Vidi sa veterinarom.
Sutra ovaj frajer prima re-vakcinu![]()
![]()
Pozdrav svima![]()
Drugi mi je problem sto su ova dvojica poceli lagano da naskacu na nju a ona jos ni 4 meseca nema. Sve sam mislila da toga nece biti bar do proleca, gde da mi padne na pamet da bi na stene zaskocili. Kontam ako ih kaznjavam za to da nece biti neke vajde, kao nagon ne mogu da kontrolisu?
Drugi mi je problem sto su ova dvojica poceli lagano da naskacu na nju a ona jos ni 4 meseca nema. Sve sam mislila da toga nece biti bar do proleca, gde da mi padne na pamet da bi na stene zaskocili. Kontam ako ih kaznjavam za to da nece biti neke vajde, kao nagon ne mogu da kontrolisu?
Chilli Minor Evocati 9,5 meseci, Conanova sestra iz legla.![]()
![]()
![]()
Chilli Minor Evocati 9,5 meseci, Conanova sestra iz legla.![]()
Ja bi non stop vikala FUJ TO! ako bas nece, klep po guzi. Sto se pasa tice, ipak ne bih prilazila velikim rasama muzijaka iz moje ciste paranoje.