Hvala vam mnogo na pomoci, nemate pojma koliko ste mi pomogli.

Preko uporedjivanja fotki sam dosao do sledecih zakljucaka:
1. Imate prekrasne i prvenstveno rasne stafforde

2. Moj Dzingi je izgledom kao i vasi ast-i ali primetno sitniji - izgleda da se i sam veterinar
prevario oko uzrasta kada smo prvi put otisli kod njega i da sam ga usvojio sa jos manje
od mesec dana. Kada bi mogao naci tog debila (sto je poklanjao psa) pa da mu kazem neke stvari ...

3. Ne razumem se puno u legla stafforda ali Dzingi je verovatno bio "ruzno pace" legla
i nije mu bio predvidjan dug zivot sobzirom na svoju ne-krupnocu pa je zato poklanjan.
Kada bi mogao naci tog debila (sto je poklanjao psa) pa da mu kazem neke stvari ...
A ljudi k`o ljudi, cim cuju stafford odma pomisle na neke horore i nece da ga uzmu
dok nisam naisao ja

4. Zbog svega ovoga gore napisanog, volim ga jos vise i snaznije. Ne postoje pare koje
bi mi mogle kompenzovati trenutke koje provodim sa njim.
5. Sada imam jednu dilemicu oko ishrane po mi pomozite. Glavna mu je klopa
"Bento Kronen" mini granule. Posto sam osetio i cuo da poneki put guta te granule
mislim da je vreme da mu ubacujem i one sledece velicine pa da gricka i
zvace. Da li da mu povecam i obim obroka tj, gramazu - za sada pojede 80g. dnevno.
Dajem mu ponekad i malo banane, male kockice jabuke, rendam mu i sargarepe
vidim da to jede sa velikim uzitkom

a od medicine mu dajem kalcijum tablete
i ad kapi. Da li mi mozete jos nesto preporuciti da mu dajem i koliko kolicinski ?
Svaki savet je dobrodosao a ja vas pozdravljam. BTW: Neko ceka NG. a neko NG. i rodjendan, evo npr. JA

peti sat posle magicne ponoci.
Ljudi ludo se zabavite i opustite sutra uvece a cestitke cemo kasnije da ne ureknemo nesto z:lol