@ Evocati
I meni to palo na pamet ali reko ajde da nista ne pricam, necu da gresim dusu ali mozda je toj zeni laknulo sto je vise nema.
@ blebetusha
Pa bogami vidi se da smo lepo porasli, druga slicica mi je naj naj, na njoj predpostavljam ima negde oko 3 meseca,bas je kao med tu. Svi komplimenti za gazdraricu i malecnog.
SLikala sam i ja jos novih slika ali sam nesto lenja da ih stavljam a i preterujem sa Bakom i Lolom hehe, al je jace od mene. Ovaj forum mi je jedino mesto gde mogu da pricam o njima koliko zelim.
Ne znam sta bih rekla. Mesa mi se bes i tuga. Zao mi je mnogo, jer mislim da nije imala ono sto je trebalo da ima. I ne njenom krivicom je dobila nezasluzenu smrt koja nije bila bez muka i pritom je mukica bila sama.
Mi pre neko vece da se uparkiramo u garazu kad pored prolazi komsija, i on nam kao vice nesto "stani stani" Ja kontam misli da ga ne udarimo kolima dok on ne prodje. Decko zaustavi kola ja izlazim da otvorim kapiju, naravno Bak nas sacekuje jos od kad je cuo motor od kola. I ja kao krecem da otvaram kapiju, a on prestravljen krece da trci. Ja u shoku, reko sta mu je, pa nece njega da udari kolima kad se uparkirava. Kad posle 5 sec mi dodje u mozak da je on prestravljen od Baka. Ej bre, ja sa moje tacke gledista razmisljam ovako... metal po kome klizi kapija je granica do koje Baki sme da stavi njusku, ni pod kakvim okolnostima on ne prelazi tu crtu. Jednom cele noci kapija je bila otvorena, drug je nije zatvorio kad je izlazio, Bak nije izasao(celu noc je bio napolju) maltezera(koji je pusten tek ujutro da obavi nuzdu) nam vratila komsinica. Ali sa komsijine strane gledista ocigledno, vidi ogromnu pomanitalu glavu koja bi ga raskomadala na komade cim ja otvorim kapiju 5 cm. Bak samo ceka eto da ga ujede, to sto niko nista sem poljubca od njega nije dobio nema veze. Sto smo maksimalno odgovorni i za ljude, a pogotovo za tudje pse i to se ne racuna. A ti isti sto se plase njihovi kerovi hodaju pusteni po kraju, bilo je slucajeva nasrtanja i na pse i na ljude. I sad ti sto drze pustenog kera koji je zamalo ujeo mog decka meni kaze da se ne bojim. A mi koji nikad pustili Baka nismo, nikad probao nije da ujede coveka, ma zarezao nije, ako se plasi neko mi smo uvek tu drzimo za ogrlicu pored nase noge. E oni se svi plase naseg Baka. Nema nikakve logike ali je realnost. Kad bi ga nedo gospod Bog nasla otrovanog u dvoristu, show bi okolo napravila...ali posto uvek postoji opcija da okolo ima budala koji jedino resenje za nestanak svog straha vide u ubistvu necijeg psa. Kao najbolje resenje vidim da sve preduzmem da ljudima to ne padne na pamet. Bolje da ga drzim za ogrlicu nego da ga pustim i objasnjavam kako je on mica i nece nikom nista.A covek pretrpi strah, ja ga iznerviram sto sam pustila kera, a on tih dana baci nesto u dvoriste ili sl. i otruje ga...