eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
veKsla:Balansero of Zhivan![]()
Ваша уважена екселенцијо,
мистер веКсла,
честитам за пост #8 на теми Онима који правдају агресора...
част ми је познавати Вас...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veKsla:Balansero of Zhivan![]()
eremita:Ваша уважена екселенцијо,
мистер веКсла,
честитам за пост #8 на теми Онима који правдају агресора...
част ми је познавати Вас...
![]()

I ko posle ima mozga da pricao o nenormalnim smajlijima ?Duh Sekire:Па ајде да им махнемо преко сателита
![]()

pa sta se ti javljas,vidis da ti covek mase pa mu odmahni,il` i za to trebas trcati "tati"st.maurice:I ko posle ima mozga da pricao o nenormalnim smajlijima ?![]()
Jos jedan primer smiley-licemerstaDuh Sekire:![]()
![]()
![]()
Свака част чича веКсла, свака част![]()
st.maurice:Jos jedan primer smiley-licemersta
Ko se tebi pikslo obraca?veKsla:pa baci i ti smesak,nece niko reci adminu,mislim tati jel` da?![]()
st.maurice:Ko se tebi pikslo obraca?![]()

DukeofSerbia:А где је нестао, мистериозни Амбасадор, човек задужен за врбовање нових чланова?

podforumi lični kontakti....
pu,pomeri se s mesta!

to nije nadgrobno kamenje a nije ni shperplocha kao shta kazu neki dobri poznavaoci materijala.za sada toliko a za detaljnije informacije obratite se PR-u Ambasade.Major_TOM:Posto sam novi na ovom cenjenom forumu, imam jedno pitanje, za vas koji vidim, imate zavidan staz.na istom.
Primetio sam na dve teme, ovoj i "primedbe i sugestije", da svi ili skoro svi ucesnici diskusije imaju
u avataru neko nadgrobno kamenje, stome malo dovelo u nedoumicu..
Pa se pitam, 1) imaju li ostali clanovi foruma pravo da postuju na tim temama, ili je to neka vrsta zatvorenog kluba, ili ne daj boze , sektepu,pomeri se s mesta!
2)Sta znace neke sifrovane titule, ambasada, vitez, itd. ??
Je li to neka fora, ili sam upao u neki zabavni deciji sajt??
3) Zasto , nadgrobno kamenje u avatarima ?? Ljudi, plasite me, pomalo![]()
veKsla:to nije nadgrobno kamenje a nije ni shperplocha kao shta kazu neki dobri poznavaoci materijala.za sada toliko a za detaljnije informacije obratite se PR-u Ambasade.