E
eIvin
Gost
Previše gleda X-Files...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eIvin:Nisu ga banovali,on čovek moderator,pa može da mu piše ispod nika šta hoće...
Da je stvarno banovan ne bi mogao da mu pošalješ pp...
Banshee:kako je na ovom forumu bilo lepo i mirno dok razni moderatori,ultra moderatori,administratori & co.nisu poceli da 'zavode red' ,dele banove i slicno
a najzanimljivije je sto oni vecinom i ne ostavljaju postove na politici![]()
![]()
Major_TOM:Ja sam pak , cuo da je ovaj forum , do pojave novih moderatora, bio sve samo ne mesto gde si mogao da iskazes svoje misljenje, a da ne budes orkestrirano napadnut od strane nekoliko
tipova , koji su forum smatrali svojom licnom prcijom!!!
Zato sam se i registrovao, da vidim i to cudo!!!!!!
Jedino sto sam video, za sada, je da postoji neka grupa koja ima nadgrobne spomenike u avatarima, ali , na moje zadovoljstvo, vidim da nije tacno da mogu da divljaju kako hoce , i da
vredjaju koga hoce!
Ne znam od kada je to tako, ali sigurno ce biti lepse i mirnije mesto..bar za vecinu!
jomini:BL je već fasovao, kao i mindi. Eremiti sam oprostio jazavca u poslednjem trenutku, Etotako će dobiti trajan ban... Još par komada u toku nedelje, ne sumnjam uopšte.
jomini:I uussrebro nam odlazi uskoro.
eremita:Зар није У НАЈМАЊУ РУКУ МАЛО ЧУДНО да ја до сада за својих 5.700 постова
немам ни један бан - А САДА ОДЈЕДНОМ СТАЛНА ПРОЗИВКА ???
eremita:Могао би јомини мало и да погледаш на "кантар" када делиш правду... када уусребро вређа Ти онда закључаш тему а уусребро остане да и даље вређа а да му ја вратим истом мером ТИ БИ ОНДА МЕНЕ БАНОВАО... чудан неки смисао за правду...![]()
п.с. пост који ми стављаш на терет уопште није био увредљив, али нека...
Kakav fazon s Tafilom?eremita:ОК... само немој да испадне исти фазон као са тафилом... то је већ виђено !
Zaključano je upravo zbog banovanja.Arhangel NS:Ovo je i meni upalo u oči... :shock: Umesto opomene ili bana, zaključavanje teme.![]()
Broj postova je APSOLUTNO nebitan u proceni za banovanje. Čovek može da poludi i posle 200000 poruka.eremita:Зар није У НАЈМАЊУ РУКУ МАЛО ЧУДНО да ја до сада за својих 5.700 постова
немам ни један бан - А САДА ОДЈЕДНОМ СТАЛНА ПРОЗИВКА ???
eIvin:Stvarno ne znam da li je tebe neko vređao,naprotiv,ti si došao na ovu temu da vređaš,počev od nadgrobnih spomenika preko pilula...i opet te niko nije udostojio odgovora,što znači da si nebitan,što ti pak očigledno smeta...
ciaos.