Ambasada - ex ''Politikin'' zabavnik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banshee:
kako je na ovom forumu bilo lepo i mirno dok razni moderatori,ultra moderatori,administratori & co.nisu poceli da 'zavode red' ,dele banove i slicno :roll:
a najzanimljivije je sto oni vecinom i ne ostavljaju postove na politici :roll: :confused:

Ja sam pak , cuo da je ovaj forum , do pojave novih moderatora, bio sve samo ne mesto gde si mogao da iskazes svoje misljenje, a da ne budes orkestrirano napadnut od strane nekoliko
tipova , koji su forum smatrali svojom licnom prcijom!!!
Zato sam se i registrovao, da vidim i to cudo!!!!!!
Jedino sto sam video, za sada, je da postoji neka grupa koja ima nadgrobne spomenike u avatarima, ali , na moje zadovoljstvo, vidim da nije tacno da mogu da divljaju kako hoce , i da
vredjaju koga hoce!
Ne znam od kada je to tako, ali sigurno ce biti lepse i mirnije mesto..bar za vecinu!

Poštovana gospodo diplomate,

Nakon kraćeg razgledanja ovog podforuma, uvideo sam da se situacija zakuvava preko leđa "nepodobnih"...Ovog puta, nema "štrajka", nema povlačenja, nema predaje...

Poštovana gospodo moderatori, administratori...tratori, tratori...

Pozivam vas da objavite i taksativno navedete reči koje se smatraju uvredljivim, kako bi se situacija donekle razrešila. Ako je ovo nezavisan, slobodan, demokratski forum, bilo bi fer da tako i učinite.

Inače, rizikujete da skliznete u diktaturu, a verujem (još uvek) da vam to nije cilj.

Hvala na razumevanju,

Ciaos.

Major_TOM:
Ja sam pak , cuo da je ovaj forum , do pojave novih moderatora, bio sve samo ne mesto gde si mogao da iskazes svoje misljenje, a da ne budes orkestrirano napadnut od strane nekoliko
tipova , koji su forum smatrali svojom licnom prcijom!!!
Zato sam se i registrovao, da vidim i to cudo!!!!!!
Jedino sto sam video, za sada, je da postoji neka grupa koja ima nadgrobne spomenike u avatarima, ali , na moje zadovoljstvo, vidim da nije tacno da mogu da divljaju kako hoce , i da
vredjaju koga hoce!
Ne znam od kada je to tako, ali sigurno ce biti lepse i mirnije mesto..bar za vecinu!

Stvarno ne znam da li je tebe neko vređao,naprotiv,ti si došao na ovu temu da vređaš,počev od nadgrobnih spomenika preko pilula...i opet te niko nije udostojio odgovora,što znači da si nebitan,što ti pak očigledno smeta...

ciaos.

jomini:
BL je već fasovao, kao i mindi. Eremiti sam oprostio jazavca u poslednjem trenutku, Etotako će dobiti trajan ban... Još par komada u toku nedelje, ne sumnjam uopšte.

Могао би јомини мало и да погледаш на "кантар" када делиш правду... када уусребро вређа Ти онда закључаш тему а уусребро остане да и даље вређа а да му ја вратим истом мером ТИ БИ ОНДА МЕНЕ БАНОВАО... чудан неки смисао за правду... :roll:

п.с. пост који ми стављаш на терет уопште није био увредљив, али нека...

eremita:
Могао би јомини мало и да погледаш на "кантар" када делиш правду... када уусребро вређа Ти онда закључаш тему а уусребро остане да и даље вређа а да му ја вратим истом мером ТИ БИ ОНДА МЕНЕ БАНОВАО... чудан неки смисао за правду... :roll:

п.с. пост који ми стављаш на терет уопште није био увредљив, али нека...

Ovo je i meni upalo u oči... :shock: Umesto opomene ili bana, zaključavanje teme. :roll:

eIvin:
Stvarno ne znam da li je tebe neko vređao,naprotiv,ti si došao na ovu temu da vređaš,počev od nadgrobnih spomenika preko pilula...i opet te niko nije udostojio odgovora,što znači da si nebitan,što ti pak očigledno smeta...

ciaos.

Izvini, na malo shale, ali ja sam kada sam se registrovao , kulturno rekao "Dobar dan, ja sam novi ovde...i doneo sam nesto da popijemo!!" :D :D :D

To mozes da proveris, samo par dana unazad!

A za spomenike, i pilule, ponovo izvini, stvarno sam se salio ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back