Džeki Čen ambasador EXPO 2027

Jos jednom pitam: Na koji nacin on misli da odrzi EXPO?

Dovesce politicare, investitore itd. a ispred ce imati kordone policije i agenata sto domacih i stranih da ih stiti dok ce narod iz daljene da dovikuje, vredja i baca jogurt i jaja?

Sta ce normalan investitor da pomisli, ovde treba da ulozim svoj novac???

1757366346667.png

Na namestaju fleke
od nesudjene dece
moj mali ide
u drugi razred

Sta to pricate
tu nema logike
kakve fleke
i koje dete

Ref. 2x
Kako to mislite
u pedu
to nije kulturno
i nije u redu

Desnica mi trza na
pionirke s kanala
virtuoze jezika
sampionke anala

Uticu na mastu
krvotok i dah
dzabe sam krecio
ode sve u prah

Ref. 6x

Nije sve u seksu
nije sve u psovkama
nije sve u sportu
alkoholu, drogama
nije sve u pedu

Džeki Čen kao ambasador za "Ekspo 2027": Evo šta on misli o tome​

Tema događaja "Play for humanity - sport and music for all" osmišljena je da pokaže kako kreativna igra kroz sport i muziku može doprineti povezivanju ljudi i zajedničkom odgovoru na globalne izazove, a Džeki Čen, u intervjuu za Juronjuz, naglasio je da sport, muzika i kultura nisu odvojeni, već da predstavljaju različite jezike istog duha.

On smatra da će Beograd 2027. godine biti mesto susreta Istoka i Zapada.

"Ritam u borilačkim veštinama je kao muzika, a pripovedanje u muzici je kao film. Sve to zajedno nosi duh kulture", rekao je Čen.
Dodao je da Ekspo vidi kao pozornicu na kojoj nacije dele ideje, inovacije i tradiciju.

"Ekspo nije samo izložba, već globalni razgovor o budućnosti. Posetioci će moći da osete energiju Beograda, grada sa bogatom istorijom i gostoprimstvom, ali i da učestvuju u stvaranju novih veza i inspiracija", poručio je Čen.

On je bio ambasador izložbe "Ekspo 2010" u Šangaju, što ga je, kako navodi, naučilo da ovakvi događaji mogu nadahnuti osećaj zajedništva i kreativnosti.

On veruje da će i Beograd 2027. godine imati istu snagu - da svetu pokaže kako kulturni dijalog prevazilazi granice i kako različitosti mogu postati pokretač nove energije za zajedničku budućnost.

https://www.021.rs/info/srbija/420420/dzeki-cen-kao-ambasador-za-ekspo-2027-evo-sta-on-misli-o-tome

Eto, čuli smo i njega.

Back