lider
Poznat
- Poruka
- 7.767
Zanima mene gos'n Elvin,da li je bezbednosna provera završena?
Koji su efekti deratizacije i dejazavizacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lider:Zanima mene gos'n Elvin,da li je bezbednosna provera završena?

lider:Čeka se odgovor iz Brisela.
Duh Sekire:Кад дође време, ставићемо га сви на аватар... ионако кажу да смо униформисани.
Него купио сам Бремов Живот животиња, веома поучно штиво...
Обичан јазавац (Meles meles) нарасте у дужину до 65цм, а до врха леђа је висок отприлике 30цм. Стари мужјаци су тешки у јесен до 20кг. Прилично дугачко, оштро, скоро чекињасто, сјајно крзно прекрива му читаво тело, па и уши. Боја крзна му је на леђима беличастосива, а на доњем делу тела и на ногама смеђецрна.
Јазавац живи у читавој Европи, осим на Сардинији и на северу Скандинавије, а исто тако и у Азији. Живи усамљен у јамама које сам ископа снажним повијеним канџама, на присојној страни шумовитих брежуљака. Те своје јазбине повезује са четири до осам излаза и ходника за проветравање, које изнутра врло удобно овлаже. Главни део јаме, брлог, у који води неколико ходника, тако је простран да у њему има удобно и мекано гнездо од маховине, за женку и њену младунчад. Но, јазавац се ипак служи само са неколико ходника. а сво остали постоје само као излази за нужду и проветравање.
Lilu:Jos jedna uvreda i dobijas ban!!!!
Major_TOM:Posto sam novi na ovom cenjenom forumu, imam jedno pitanje, za vas koji vidim, imate zavidan staz.na istom.
Primetio sam na dve teme, ovoj i "primedbe i sugestije", da svi ili skoro svi ucesnici diskusije imaju
u avataru neko nadgrobno kamenje, stome malo dovelo u nedoumicu..
Pa se pitam, 1) imaju li ostali clanovi foruma pravo da postuju na tim temama, ili je to neka vrsta zatvorenog kluba, ili ne daj boze , sektepu,pomeri se s mesta!
2)Sta znace neke sifrovane titule, ambasada, vitez, itd. ??
Je li to neka fora, ili sam upao u neki zabavni deciji sajt??
3) Zasto , nadgrobno kamenje u avatarima ?? Ljudi, plasite me, pomalo![]()
Duh Sekire:Можеш и одмах да ме банујеш, ако имаш образложење КОГА сам и КАКО увредио, све са назнаком ГДЕ се у мом посту увреда види.
Duh Sekire:Неки су даске, а неки немају даске ... у глави.
Lilu:To sto ti nazivas nekoga lesinom i jazavcem je sasvim dovoljan razlog za ban. Sasvim slucajno si TI naleteo, ma da ima dosta vas koji ste ozbiljni kandidati za ban. Napravili ste smejuriju od ovog podforuma! Uozbiljite se i ponasajte se kao zreli ljudi, Ne glumite politicare, koji lose glume politicare... Ja vas molim, sad, da prekinete s vredjanjem, sledeci put bez opomene dobijate ban.
Duh Sekire:Неки су даске, а неки немају даске ... у глави.
Duh Sekire:Госпођице,
овде нико никога није директно назвао јазавцем, а "лешина" је синоним од "стрвина", дакле онога како је један корисник самог себе назвао.
Што се тиче глуме политичара, ово је подфорум Политика, бави се политиком у земљи Србији, ерго "какви сте ми ви Енглези, такав сам вам и ја Гледстон".
Што се тиче забаве и уозбиљавања, саветујем Вам да прочитате речи које сам ја ставио на свој сајт.
''Човек обдарен било којим талентима да забавља и подучава друге, дужан је да их употребљава ма како безначајни они били. Ако му покушај остане без ефекта, довољна ће му казна бити неостварени циљ; нико не треба да се труди да на његове покушаје гомила прашину заборава, јер ће гомила коју тако подигне одавати његов гроб, који би иначе остао непознат.''
Shelley
Да сте погледали раније какав је био овај форум видели бисте да је овде било доста забаве, а могло је и нешто да се сазна. Ова друга функција је атрофирала у последње време, тачније од пре пар недеља, када је улетела гомила нових корисника са крајње једностраним виђењем актуелних догађаја. Питајте Јоминија да ли је било тако. Тада нам је остала само забава. Последњи облик забаве, који Вама највише смета, и због кога сам претпостављам позвани, је дошао због нечијег захтева да се на овом форуму банује другачије мишљење, да се пише "о ономе што треба" и да се забране увреде (или "увреде"), али уперене само према једној страни. Могу вам поднети линк на тај "захтев".
Ви имате силу и може Вам се, можете нас и све обрисати. Само једно не можете - да намакнете на форум нове кориснике.
DukeofSerbia:2. То су кодови. "Удружење" покушава да буде мистично.
Не вреди их питати, јер функционишу полутајно.

Lilu:Sva sreca pa si ti sa daskom... Spas!
DukeofSerbia:1. Наравно да имају. Србија је демократска земља... Видиш да нас има пуно са стране који то чинимо.
2. То су кодови. "Удружење" покушава да буде мистично.
3. Ма то су даске.
Не вреди их питати, јер функционишу полутајно.