M
marlоn
Gost
Ovaj papak je izgleda otišel na kavicu....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad me i ti drukas.ok,a kak da ja sad protumacim tu vasu utakmicu.vi ono drukatemarlоn:Pa stari pital si pogrešne papke.. al da ima papaka ima i vise od onih što se zalažu za Pelješki most... tak ti je i ovde...civilizirani idu kolovozom i kolodvorom a ak si neciviliziran kupiš brodicu pa veslaš preko... Your choice...
od ovog se ne živi,lepi moj-dreamcatcher-:Sad je atmosfera fenomenalna,bolje reci nikad bolja,nemate pojma sta ste propustili
zarad svojih obaveza.![]()
marlоn:Ne stima frend, ne stima, strašno je da kit iz Kroacije mora doći i da vidi da ne štima ovde. Ti ak si na nekom hr. forumu, vidiš da ovde ima papaka kao da su izašli sa njega. Ko oni kaj o domoljubivom ratu pišu o srbima da su koljači i ubice. E sa takvima npr. ja odbijam komunicirat i radije ću pit kavu u Ilici s tobom jer mi ti možeš o tome parlat a on ne, razmeš. I stari čuj, nema rata, ovo ti je sitan pitchkovez kao ono kad igra torcida i zagreb.... pa sa severa i juga lete šlajmare i završe se obično na sudiji...Tak ti je to u Srbiji danas...
nenadyebivi ste u zafrkanciji 8-)marlоn:A cuj stari kad si kit na mestu nemaj problema... vidi se da si dobronameran....
marlоn:Vidim ja da će tebi rus plavi vlak da se sjuri u Moskvu... a mogu ti i pošaljem Antikopulacijsku interkomunitarnu direktivu po nekom kožnjaku...
tak,tak,mislil sam jel` on tu vas il` kuzis,ja ga bas nerazmem,a i nisam veceras pri cugimarlоn:Ma femka se, ima 7 tisuća kuna na mjesec a ovamo kao a kak mi je teško na -45.... Smajhl utrosruki
marlоn:A 'buka je cool tip ume da se zeza, s njim nikad nema problema...ak si u tripu da citas ono kaj pise, znaces kaj ga ja vikam sa hiperborejac....
stari nisi bas najbistriji,al` ko ga smirgla,bumo se oblokali svejednomarlоn:Za zvinglanje kit ne brini.. koj se s nami zvingla, odma se bratimi ko ono sa zileti kad se seku vene...
marlоn:Paz da te ne izbistrim ja sa mistriju... pa ćeš onda da bude oblokan i bez zvingla....