Ambasada - ex ''Politikin'' zabavnik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
marlоn:
Pa stari pital si pogrešne papke.. al da ima papaka ima i vise od onih što se zalažu za Pelješki most... tak ti je i ovde...civilizirani idu kolovozom i kolodvorom a ak si neciviliziran kupiš brodicu pa veslaš preko... Your choice...
sad me i ti drukas.ok,a kak da ja sad protumacim tu vasu utakmicu.vi ono drukate
jedni druge.jedni brane srbiju drugi pljuju....daj stani malo mislim ko tu koga yebe.kak ja sad sa strane mislim,vi ste smijesni.pravite zafrkanciju sami od sebe.ne kuzim u cem je stos,il` se kod vas politika vodi tak` ko bu koga vise zayebal,yebes sve drugo.
cuj stari ,no frks,al` nes ne stima

Ne stima frend, ne stima, strašno je da kit iz Kroacije mora doći i da vidi da ne štima ovde. Ti ak si na nekom hr. forumu, vidiš da ovde ima papaka kao da su izašli sa njega. Ko oni kaj o domoljubivom ratu pišu o srbima da su koljači i ubice. E sa takvima npr. ja odbijam komunicirat i radije ću pit kavu u Ilici s tobom jer mi ti možeš o tome parlat a on ne, razmeš. I stari čuj, nema rata, ovo ti je sitan pitchkovez kao ono kad igra torcida i zagreb.... pa sa severa i juga lete šlajmare i završe se obično na sudiji...Tak ti je to u Srbiji danas...

marlоn:
Ne stima frend, ne stima, strašno je da kit iz Kroacije mora doći i da vidi da ne štima ovde. Ti ak si na nekom hr. forumu, vidiš da ovde ima papaka kao da su izašli sa njega. Ko oni kaj o domoljubivom ratu pišu o srbima da su koljači i ubice. E sa takvima npr. ja odbijam komunicirat i radije ću pit kavu u Ilici s tobom jer mi ti možeš o tome parlat a on ne, razmeš. I stari čuj, nema rata, ovo ti je sitan pitchkovez kao ono kad igra torcida i zagreb.... pa sa severa i juga lete šlajmare i završe se obično na sudiji...Tak ti je to u Srbiji danas...

stari ovaj biser si moram iskopirat "pitchkovez""slajmara" :lol: nenadyebivi ste u zafrkanciji 8-)

E decak to je dobro pitanjce... nego ti nam se ne predstavi... mislim ak ti nije strano kaj delaš u životu... ovde su većinom umetničke duše i na Ambasadi imaš od svačeg pomalo, poezije, mož Kranjčevića da staviš ako želš, ima erotike ima zezanja... pričamo malo o ustašama i četnicima ono zaebancija...ima dama dosta, u zadnje vreme ne... razjurio ih onaj Bouncer sa Kabineta... njega opizdio tramvaj pa razmmeš ...mladost ludost...

stari ak` si stel cuti silvija izvoli , prosim lepo

JA SAM...

Ja sam, dušo, kip od leda,
Umrlo mi srce živo;
Moje pjesme - moja čeda -
U srcu sam posakrivo.
Gazim trnje svoga puta
Niz koji me sudba rinu,
Lutajući, kako luta
Mrtva zvijezda kroz prazninu.
Al kad tvoje oko pane
Na tu zvijezdu, moje dijete,