Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ti to ozbiljno???
Pitao si Sta ako ne mogu da nadjem razlog za uzivanje na suncu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to ozbiljno???
Nama koji smo u ovoj priči bilo kao bolesnici ili oni koji brinu o nama, jako je bitno da psihički budemo jaki koliko god je to moguće. Ja se trudim da u ovako ograničenim uslovima pronađem ili ponovo otkrijem neke sitne radosti i zadovoljstva na koja ranije nisam obraćao pažnju. Ranije sam puno čitao knjige i uživao sam u tome. U zadnje vreme, ne mogu da se skoncentrišem na čitanje pa sam tu aktivnost pauzirao. Volim da gledam filmove. U tih sat-dva, izađem iz ove surove realnosti. Nemoj tražiti razlog da uživaš u nečemu. Ako misliš da ti nešto prija, opušta te, skreće ti misli sa svakodnevnice prepusti se tome. Nemoj tražiti razlog. Nije lako ali može se.I ja želim svima vama sve dobro. Mada mi ide, sve teže, s jezika.
Sta ako ne mogu naci razlog za uživanje u suncu?
Pikl
Pitao si Sta ako ne mogu da nadjem razlog za uzivanje na suncu?
Da, ja ozbiljno jer sam tako razumela tvoje pitanje, a ako je trebalo da ga shvatimTi to ozbiljno?
Pikl
Ako nekome treba Ibudilast IRC bio u bocicama od 600ml, neka mi se javi . Ja ga koristim godinu dana, rok trajanja je do marta 2020.
@Pikl
Nisam upucen koliko godina imas i kakvo ti je bracno i materijalno stanje al probaj naci motiva i uzitka u necemu,sta god to bilo!!!
Ja imam 34g,zenu i troje dece(prvo dete 6 godina,drugo 14 meseci i trece 10 dana) i imam dijagnozu als. Bio bih zadovoljan kad bi proziveo kao ti 7,8 godina a ako bude duze necu se zaliti i ako bude krace necu se zaliti. Podugacak se spisak sta sve ne mogu sa decom raditi(npr: ne mogu izaci u setnju,ne mogu ih drzati u rukama,ne mogu ih presvuci itd) ali mogu gledati kako rastu i prohodavaju,kako izgovaraju prve reci,mogu im otpevati neku pesmicu i po malo tapsati.verovatno im necu obezbediti ni neko dobro skolovanje i verovatno im necu biti oslonac u nekim teskim zivotnim situacijama ali to sve me ne deprimira,uzivam u sadasnjosti i u tome sto mogu uraditi.nisam bio napolje 10 dana a nisam ni na terasu izasao isto toliko i nista,izacicu kad budem mogao.
Drzi se druze i mozda je to sve samo prolazno,mozda se vec sutra osetis MALO bolje.
Druze , ti si onda fenomen dosta sam istrazivao o ovome, prosto je nemoguce da posle 7 godina trcis i ides na fitnes. Tebi je mozda problem iz glave
Sto se tiče problema u mojoj glavi nema dileme.Druze , ti si onda fenomen dosta sam istrazivao o ovome, prosto je nemoguce da posle 7 godina trcis i ides na fitnes. Tebi je mozda problem iz glave
Ja sam sinoc citala malo biografiju najcuvenijeg bolesnika (stephen hawking) koji je vec sa 21 godinom zivota
dobio dijagnozu, a vec je nekoliko godina kasnije bio u invalidskim kolicima. Moc govora je izgubio mnogo kasnije
ali zbog nekog teskog zapaljenja pluca, ne zbog same dijagnoze. Kod njega je bilo iznenadjujuce da se u ovakvom
svom stanju dva puta i zenio, a i napravio je petoro dece, sve iz i sa invalidskim kolicima. Usput, neumorno je radio,
putovao, drzao predavanja.
Pikl je u svom prvom postu, koji meni nije bio razumljiv, rekao da gubi moc govora, ali to je sada nekako
u totalnoj suprotnosti sa ovim tracanjem i fitnisom.
Tri ili pet. Ili deset. Nema veze. Svaka čast.Samo da te ispravim u vezi dece.
S prvom zenom troje, s drugom dvoje![]()
Razumljivo pises, pisi kad ti nisu sve koze na broju
Jako je vazno da covek ima sagovornika, obicno ih nema,
barem ne onih koji su u stanju i samo nekoliko minuta da ga saslusaju.
Ovde si na pravom mestu![]()
Koliko THC uzimaš i koliko dugo tako?Poznato je da je THC neuroprotektor i da usporuje ALS.Tri ili pet. Ili deset. Nema veze. Svaka čast.
A ja ovde plačem a SKORO nista mi ne fali.
Idem na dozu THC- ja pa se citamo.
Ž
Koliko THC uzimaš i koliko dugo tako?Poznato je da je THC neuroprotektor i da usporuje ALS.
Nece verovatno niko ni doci jer se ispostavilo da taj lek nikako pomaze obolelim od ALS-a, studije su prekinute.Poštovani želim vam sve najlepše u 2020.
Moj suprug pije Rilutek 4 meseca.U decembru je dobio injekciju DECA DURABOLIN i treba da prima jednom mesečno mislim da je ona malo pomogla.
Od 01.01.prima intravenozno KSAVRON.Kostalo 2350 evra za 4 meseca i 20 svaki dan za intravenozno davanje.Da li je neko došao do DEXPRAMIPEXOLE.Pozdrav.