slučajno naletih na ovaj protokol (Nadir) za liječenje ALS:
ALS remisija Protokol Nadir-a
Ja ću zadržati priču što je moguće kraće. Informacije navedene u ovom dokumentu, vjerojatno će uštedjeti 100s tisuća ALS pacijenata umre, i da će spasiti milijune njih u budućnosti. Protokol je objašnjeno ovdje trebali zaustaviti bolest progresije za većinu pacijenata. Ne budi kukavica i to probati, ili držati u opadanju i umro uzalud, to je potpuno na vama u ovom trenutku.
Protokol je uglavnom o zaustavljanju neuroupala, dobavu energije za svoje neurone, koji su u kombinaciji, zaustaviti živaca staničnu smrt. Vi normalno vidjeti poboljšanja u tjedan dana. Iz mojih zapažanja, više motorni neuroni koji ste ostavili, brže ćete primijetiti poboljšanja.
Poboljšanja ćete primijetiti bit će kako slijedi, obično u ovom redoslijedu:
Smanjenje grčeva i mišićne ukočenosti.
Smanjenje fascikulacija.
Brže i jednostavnije kretanje u cjelini.
Poboljšana disanje, gutanje, govor, hodanje, pokrete očiju, sve vrste motoričke aktivnosti će biti bolje s vremenom.
SADA je protokol sebe:
I.M (intramuskularno) injekcija 8 mg deksametazona svako jutro.
Testosteron injekcije da bi se razina testosterona blizu gornje granice.
100 mg Imuran® dnevno. To će vam pomoći konus doze deksametazona u budućnosti.
Inzulin metak nakon svakog obroka, ovisno o razini glukoze. Fiziološke učinke inzulina na ALS pacijenata je nevjerojatno (vidi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Insulin#Physiological_effects).
Vježba koliko je god moguće.
Trebate biti oprezni o svojim vitalne organe dok koristite ove lijekove. Obično su sve vrlo dobro ispitana i sigurna droga. Pobrinite se da razina glukoze i krvni tlak ostane u granicama normale većinu vremena. Slobodno poduzeti dodatne lijekove prema potrebi. Na primjer, svakako biste trebali dobiti omeprazol svakodnevno kako bi zaštitili svoj želudac od lijekova.
Neke dodatne informacije o lijekovima
Razlozi zašto sam radije deksametazon preko Prednisone su da je to jače, ima nultu mineralokortikoidnog učinak, a vaše tijelo dobiva samo 8 mg lijeka (ekvivalent 40 mg prednizon).
Razlozi zbog kojih sam se preferira Imuran® preko druge immunesuppression su da je oboje vrlo dobro testiran, a koristi se za mnoge autoimune uvjetima (uključujući M. S.), a to je mnogo jeftinije od sličnih lijekova.
Testosteron injekcije se koriste za gurati svoje sintezu proteina do krajnjih granica.
Inzulin je moj najnoviji dodatak protokolu. Kada koristite kortikosteroide, obično nema načina za razina glukoze biti u granicama normale, dakle trebate da biste dobili dodatne lijekove. Budući da sam počeo inzulin metak, moji fascikulacija doslovno zaustavljen. Molimo pročitajte gore članak o inzulinu za daljnje detalje.
Ovo je popis osoba za koje MY protokol ili prethodnu verziju je radio
Nadir Akindžija (ja)
Paul Aiken
Earnie Schmidth
Wissam Majed
Ilyas Tufekci
Eylul Eylul
Louis Sawain žena
Lee Bertie
Christine Bruns
Katherine M.
Emrah Sezen
kaže čovjek da je doživio remisiju ovom terapijom (opet molim Nikolu da i on komentira ovaj slučaj) ...
https://nadirakinci.com/my-als-story/
- - - - - - - - - -
stranica sa zvaničnim izvještajima o dosadašnjem liječenju ALS:
http://www.alsuntangled.com/completed.html