kokica1978
Početnik
- Poruka
- 16
Pozdrav za sve članove foruma.Izneću svoj problem,pa ako neko ima volju i mogućnost neka mi odgovori,a ako ne,opet poštujem jer je svako u svojoj muci i problemu.Moji problem počinje pre 5 meseci sa bolom ledja u lumbalnom delu i blagom mučninom koja se vremenom pogoršala.Vremenom ledja su manje bolela ,ali se pojavio bol u mišićima ,naročito ruku, i malaksalost.Ne mogu da ocenim da li je to bol ili grčevi u rukama,jer je prisutno svuda čak i u šakama i prstima.Nekada je osećaj oduzetosti ruku i otežano obavljanje nekih poslova.Ti ,,bolovi " mišića mi izazivaju osećaj ukočenosti i usporenosti čak i govora.Sa gutanjem nemam problema,bar za sada . Magnetna rezonanca glave i cele kičme uredna,osim nekih malih problemčića koji po reči dr ne mogu da izazivaju ovakve probleme. Inače imam 47 godina.Za 5 dana sam zakazala EMNG gornjih i donjih ekstremiteta u Euromediku,kod dr Ane Nikolić,jer živim u Beogradu.Bila sam kod 2 neurologa i manje više po njime pregled je uredan.Izvinite na dužini posta i ako neko želi može mi odgovori ti,da li je imao ovakav ili sličan početak ove opake bolesti.