Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.482
Kako su prosli danasnji skupovi podrske mafijasko-diktatorskom SNS rezimu u Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako su prosli danasnji skupovi podrske mafijasko-diktatorskom SNS rezimu u Srbiji?
Može, čim mi ti navedeš jednu EU državu gde najveće građevinske i telekomunikacione projekte vodi firma na čijem je čelu profesionalni fudbalski navijač.Ne mozes idiotu dokazati da je idiot. Ajde navedi jednu EU drzavu gde su podsticali nerede i rusenje vlasti na ovakav nacin.
I onda ste ti i tvoja većina odlučili da za premijera postavite mutavu hrvatsku pripadnicu seksualnih manjina?Izbori su prosli. Mora da shvate da i drugi narod tj vecina ima pravo odlucivati.
Где?Konacno normalan svet!
Drago mi je da se neko skupi i pozove na mir i razum.
Ok, ubedili su me, samo zbog ovog gospodina koji hoće da uči, prosveta više neće štrajkovati
Niko bistarko stampa ove parole...neka firma, ciji je vlasnik kum Aleksandra Vucica
Pa ta ako je Lekovac?
LEKOVAC USTAO PROTIV BLOKADA
Avov kontranapad.
upokojila se baba Zivana,,,I da uču i da igru i da pevu.
Numeju digraju.I da uču i da igru i da pevu.
Ne znam koji su to, a i ne posecujem taj festival posto nisam iz BG.Где?
Сигурно мислиш на Бркове на Бир Фесту?
Punk - folk HAOS na Ušću: BRKOVI stižu na BELGRADE BEER FEST - Najveći rok spektakl u regionu biće održan od 28. do 31. avgusta
ti da ćutiš i da počneš da se okupljašTreba preko dana tj predveče da se okupljaju noć je vučićev teren za prebijanje i ubijanje.
tako ti je u Americi isto
Tako ti svuda. Padne noć, beži ukuću iseće te krekhed. Svetski trend.Treba preko dana tj predveče da se okupljaju noć je vučićev teren za prebijanje i ubijanje.