- Poruka
- 85.204
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баби заказала диоптрија; узела погрешан транспарент.
Ништа Смоки? Постили од јучер гарант. Радовали се пљескама.Opet ih lazu da ce da im dele parizer...
ОК попадијо!Najviše radno sposobnih je ucenjeno jer ima čime.
Romi su kategorija bez kategorije i o njima je besmisleno diskutovati.
Penzioneri ili kako ih već posprdno nazivate penzosi su među prvima javno izašli na ulicu kad je tek počeo protest studenata ovde u Beogradu jer su oni još i najviše oštećeni, a opet fizički onemogućeni da zarađuju dodatno za goli život.
Ovakvim kvalifikacijama samo idete na korist šta mislite kome?
Kome se u ovom trenutku najviše isplati nahuškati ljude jedne na druge i razjediniti ih, a onda je lako manipulisati?
Kome ide u korist ovo nasilničko batinanje šatro suparničkih grupa svaku noć?
Uključite mozak, isključite medije
Nemoguće hahaha!!!
A ****** možeš da plačeš ili da se smeješ. Ipak drugo!!!Koliko je ovo jadno i bedno!![]()
Ubio me u pojam ovaj čiča sa parčetom kartona gde piše: Doživotni preCednik Vučić! Da mi takve glave delaju o glavi...A ****** možeš da plačeš ili da se smeješ. Ipak drugo!!!![]()
Ali gde iskopaju ovakve ćacije?
Izvor
www.alo.rs
Pogledajte prilog 1772854
Gradjani Srbije upućuju poruku blokaderosima da im je dosta njihovih performansi ,lazi i ostalih provokacija.
Penzioneri ili kako ih već posprdno nazivate penzosi su među prvima javno izašli na ulicu kad je tek počeo protest studenata ovde u Beogradu jer su oni još i najviše oštećeni, a opet fizički onemogućeni da zarađuju dodatno za goli život.
Tužno ali takvima nema pomoći!!!Ubio me u pojam ovaj čiča sa parčetom kartona gde piše: Doživotni preCednik Vučić! Da mi takve glave delaju o glavi...![]()
Lojalisti!!Ovo okupljanje u Indiji ili Nepalu?![]()
Чекај да стигну Ганци.Ovo u indiji ili nepalu okupljanje?![]()
Ovo je inace veliki problem za žvalonju. Prosta biologija će ga sjebati. Svaki dan par stotina njegovih senilnih fanova otegne papke i par stotina klinaca postane punoletno, a tek ce mu se oni najahati mile majke.Са обе ноге у гробу, али им је доста "блокада".![]()