Alkohol-da/ne

Da, na primer kokteli poput Blue Lagoon-a su bash fini za pochetak. A ovaj Absinth mi se bash, bash onako svidja. :P

ohohohoho Plava laguna je bre smrtonosna.To je ono o čemu sam pričala.Kad popiješ par,ima fin ukus,ne hvata,onda sipaš još,još,još....
i tako :lol:
a apsint zavisi od koliko je procenata
ja najčešče pijem od 55%,i to vreo :mrgreen:
a letos sam imala priliku da pijem neki od 85%
i to onako nepripremljenog sam ga sunula.Posle sam plakala 10 minuta :lol:

Apsent od 85 procenta alkohla ne postoji........
Najjači apsent ima 89,9% alkohola, ali ne postoji kod nas.
I jako je skup.
I teško ga je naći.
U proseku imaju od 45%-75%, mada je kod nas stvarno teško naći pravi dobar apsent.
Npr ovaj http://www.absinthe-dealer.com/media/images/hapsburg89-1_thb.jpg
(L)
Po kafićima i klubovima uglavnom razređuju apsent sa vodom, jer ljudi stvarno umeju da budu neumereni, i ne kontaju koliko je to piće jako, pa preteruju...

I jako je skup.
I teško ga je naći.
U proseku imaju od 45%-75%, mada je kod nas stvarno teško naći pravi dobar apsent.
(L)
Po kafićima i klubovima uglavnom razređuju apsent sa vodom, jer ljudi stvarno umeju da budu neumereni, i ne kontaju koliko je to piće jako, pa preteruju...

Ja sam ovaj dobila za 18ti :D bio plav.A imalo ga je u Grčkoj kolko ti duša zaželi :D
A razređuju ga bogami i da bi zakinuli :mrgreen:

E, takva sam i ja nekad bila :) u fazonu - nemam zašto da pijem kad mi alkohol nema fin ukus.

Onda sam probala fin alkohol... :heart:

Takav sam i ja bio, onda sam probao VINJAK! :D

I to naravno.
Ali zakidaju oni i na druge načine, ništa ti ne brini :)
Mislim da niko nikad nije dobio duplo piće kad je naručio, već samo mnogo više leda :p

Zato lepo dupli bez hleda i ostalih sranja! :p

Šiks, ajmo na more u Sutomore.

edit
baš si smarač
Ajd u Sutomore, ako ništa drugo, da konačno pijemo Đuru :p
A Šiks stvarno si smarač.
Trebaće tebi jednom posao kod čika Miljenka, i zvaćeš Saru, ali će Sara biti u svojim sobama od 5 evra, ili na terasi sa Tihanom, i piće Đuru... I biće ti žao tad :p

Ma šta napriča ja.

Šiks, ajmo na more u Sutomore.

edit
baš si smarač
Ehhhh da imam jedno 5 klonova i Miskovica za caleta da postignem sve!

Ajd u Sutomore, ako ništa drugo, da konačno pijemo Đuru :p
A Šiks stvarno si smarač.
Trebaće tebi jednom posao kod čika Miljenka, i zvaćeš Saru, ali će Sara biti u svojim sobama od 5 evra, ili na terasi sa Tihanom, i piće Đuru... I biće ti žao tad :p

Ma šta napriča ja.

Shiks je tuzan :(
Ne bi meni sredila posao? C,c,c... :( ja bre gotivim tvog caleta vise nego ti! :p :lol:

I jako je skup.
I teško ga je naći.
(L)

jednostavno zabranjena je proizvodnja alkohola sa tolikim procentom, moze da se nadje samo u privatnoj proizvodnji, ali jako tesko. To sto ona kaze da se masovno prodaje po Grckoj nema pojma da je tacno, uostalom oni uvek mogu da nalepe etiketu nakon uvoza u zemlju da ima i 100 procenta alkohola, ali naravno da to nije tacno... I jos kad rece da je plavi tek mi je onda jasno koliko je to apsent i koliko ima alkohola...

Back