Alkohol-da/ne

licno nemam te podele na mosko sme da pije, zensko ne sme da pije.... ruzno je i jedno i drugo da vidis pijano.... a ja to kazem jer znam koliko problema moze da donese, znam sta znaci kada unazadi porodicu i otera prijatelje....
mozes da izadjes iz toga, naravno.... cak i ako preterujes... samo, treba mnogo volje i rada i truda....

alkohol je zlo... ne znaci da ne treba ponekad popiti... zasto ne?! ja i sada volim da popijem neko pivo sa drugarima....opusta i u dobrom drustvu, prija.... ali meni je alkohol odneo mnogo vaznih stvari u zivotu, onih koje bi trebalo da budu lepe i da se pamte ali ih se ja ne secam zbog alkohola....
imam 20 godina a ostario me je za jos 20.... mozda sad neko kaze :ti si debil, ne znas meru... ali nekad je i malo- mnogo.... a sa malo se predje na malo vise (i ako je neko labilna licnost kao ja) onda se predje na previse da se zaboravi na ono sto si radio pod "malo" i "malo vise".....
pozdrav!

A šta je to fin alkohol?
Neko posebno jedinjenje etanola? :) :mrgreen:

absinthbyevil1903kx0.jpg

Pročišćava duh i tijelo :mrgreen:

Da, ali je zabranjen u našoj državi zbog toga što sadrži psihoaktivnu supstancu sličnu THCu :mrgreen:
Al' nabavi se to, nije frka :D
Mada može da se pali, i prilično gori, onda zamisli šta čini sa unutrašnjim organima :D

a otkud to da je ilegalan kod nas, milim da ga ima i po marketima i služi se u kafićima.

apsint (kako već izgovarate), sam sam jedanput pio ni ne znavši u nekim koktelima i bila je apsolutna havarija...

ipak držim se standarda; pivo mi je za blejačinu, od vina ipak mogu fino da se opijem (2 kila, taman mera), votka sa svim mogućim drivatima (votka-orange-borovnica-biter-cedevita-multivitamin-šta god, čak i kola, mada je odvratno - pola litra mi je taman doza), pelin, vinjak i to je moj asortiman.

u nuždi naravno može svaki alkohol.

Back