Alkohol-da/ne

pre sam pila jako mnogo,sad skroz prestala,skoro....jako loshe utice na mene,postajem jako povodljiva...sad verovatno ne bih sve i da pijem pet litara al pre jesam
povodljiva u smislu,da treba neko da skoci sa litice Raisa bi to uradila,ili da sedne za volan Raisa ce

Poslednja izmena:
Većina tinejdžera se 'loži' na alkohol i obožava da se hvali po sistemu 'Je l' znate kako sam se sinoć napio?Nosili su me kući! ' itd.

Na rođendanima je glavna fora ne biti trezan, izigravati kolšare i sl.

U mojoj okolini takvih primera je mnogo i to je, po meni, zaista žalosno. Još žalosnja stvar je što se neke devojčice/devojke baš na takve 'pale'.

Pijane devojke ni da ne spominjem. Poznajem jednu devojčicu (četrnaestogodišnjakinju) koja obožava da se obuče izazovno (da se maltene sve vidi), ode u diskoteku i napije se. Tako pijana privlači mnoge. . .

Iskreno, ja se gadim alkohola, a najgore je preterivanje. . .

Znači, zanima me šta vi mislite o pijanim tinejdžerima, njihovim roditeljima koji im sve to dopuštaju (il' jednostavno ne znaju za to), da l' ste se nekad napili (sa razlogom ili bez), da li ste ZA ili PROTIV alkohola. . . ? I šta vam god padne na pamet vezano za ovu temu.

P. S. U pretrazi sam našla temu 'Alkoholizam' u kojoj je zadnji put post postavljen 2005. godine , a i mislim da sama tema nije bila ovakvog tipa, već više nešto uopšteno o alkoholu, alkoholičarima i sl.

Toliko, :bye:

nikada se nisam napio
cim krenem da cujem buzz u glavi odmah prestajem
inace nemam nista protiv alkohola kad se stane na vreme....

Većina tinejdžera se 'loži' na alkohol i obožava da se hvali po sistemu 'Je l' znate kako sam se sinoć napio?Nosili su me kući! ' itd.

Na rođendanima je glavna fora ne biti trezan, izigravati kolšare i sl.

U mojoj okolini takvih primera je mnogo i to je, po meni, zaista žalosno. Još žalosnja stvar je što se neke devojčice/devojke baš na takve 'pale'.

Pijane devojke ni da ne spominjem. Poznajem jednu devojčicu (četrnaestogodišnjakinju) koja obožava da se obuče izazovno (da se maltene sve vidi), ode u diskoteku i napije se. Tako pijana privlači mnoge. . .

Iskreno, ja se gadim alkohola, a najgore je preterivanje. . .

Znači, zanima me šta vi mislite o pijanim tinejdžerima, njihovim roditeljima koji im sve to dopuštaju (il' jednostavno ne znaju za to), da l' ste se nekad napili (sa razlogom ili bez), da li ste ZA ili PROTIV alkohola. . . ? I šta vam god padne na pamet vezano za ovu temu.

P. S. U pretrazi sam našla temu 'Alkoholizam' u kojoj je zadnji put post postavljen 2005. godine , a i mislim da sama tema nije bila ovakvog tipa, već više nešto uopšteno o alkoholu, alkoholičarima i sl.

Toliko, :bye:

Pijem samo na zurkama,i veoma retko ovako...ne napijam se.Uglavnom pijem da se malo zagrejem i da mi bude sve lepo n_n

Ja mislim da je to stvarno pateticno...o.O mislim ne kapiram koja je fora da izmijesas sve sto ti saka padne,i ti si onda kao mrtav pijan coce..a mi te trebamo nosit u hitnu....ali sasvim mi je okej piti onoliko koliko ti je dovoljno da se osjetis fino,tako da u svakom trenutku ti kontrolises situaciju....:))))))) toliko od mene...ovo mi je inace prvi post na ovom forumu :))))))))))))))))))))))) pozzzzzzzzzzzz

E,a sto su svi zapeli za to hvalisanje.
Msm,ako pricam kako sam se provela u gradu dok sam bila trezna,sto ne bih pricala kako sam se provela u gradu i kad sa se napila?
msm,sta da se satro stidim,kad uzmem da pijem,znam da postoji velika verovatnoca(barem 75%) da cu da se olesim,klimam,blamiram itd.
Znaci,svesno ulazim u rizik.
a bolje da se ja smejem tome,nego da pustim druge da od toga prave mitove i epske pesme.

Ja ne kapiram zasto se iko hvali alkoholisanjem...valjda ne vole bas alkohol pa piju na silu, i onda misle da su opaki?:dontunderstand:

Mada, sad kad budem isao sa nekima na kampovanje, bez piva ne idem... :cool:

:mrgreen:

Pravilo svih pravila (conditio sine qua non - što bi rekli). Ne sjedaj da piješ kao čovjek ako nisi jeo i ako nemaš šta jesti (tijekom cirkanja) kao čovjek. Tek tada ima smisla i tek tada je interesantno. I nemoj da se opijaš do te mjere na ulici, kao klošarčina nekakva. Alkoholisanje je ritual, zajebancija, nema potreba za suludim dokazivanjem i budalesanja. Ako ćeš se blamirati, peglati po ulici, onda bolje batali dok nije kasno.
Ranije sam dosta cirkao,ali i tada u probranom društvu

Kad god se napijete , vidite da će biti zlo, a ako ste u mogućnosti (toliko svjesni) popijte veću količinu vode, ispeglajte se, popijte još malo vode (da ne dehidrirate dok spavate) i u krevet. Ja sam tako radio i bio sam mamuran samo nekoliko puta, nebitno koliko sam popio prethodno večer

Danas sam neuropsihijatru reko da ne pijem, i onda kada je upisala da ne pijem, reko sam joj da volim da popijem po malo na slavljima, zena tela da me ubije :lol:

Posle dok sam cekao za druge specijalsite gledala me "ubicu te" pogledom -.-

Tek sam se sad registrovao i mrzi me da chitam 11 strana odgovora na ovo i razne komentare, tako da cu samo svoju tachku gledishta da napishem ovde...
Pijane devojke vole mushkarci zato shto predstavljaju laku metu za shta god zelimo za jednu noc... Ja nikad nisam flertovao sa pijanom devojkom niti cu, zato shto jednostavno ne zamishljam muvanje s takvom devojkom kao izazov... To je za neiskusne ;)
Shto se tiche uopshte pijanih tinejdzera.... Pa da to je sve kao fora, ali uglavnom napravish budalu od sebe, a zamishljash da si "kul" :D I posle ti se smeju :lol:
Ja popijem po par chasha piva na zurkama i slichno, samo da bi mi sve postalo malo smeshnije :) ali ne volim da preterujem...
Toliko od mene, pozz za sve forumashe :hvala:

Nisam protiv toga da se popije na zurci mada ja uopste ne pijem. Ne svidje mi se ukus ni jednog alkoholnog pica, osim vina, a i njega mogu da popijem samo casu. Medjutim, ne svidja mi se to sto ljudi ne mogu da nadju granicu u tome, pa ih moraju da iznose sa tih zurki.

Back