Gdje si ti bio za vrijeme ratova između 1991. i 1995. Pod jorgan planinom ili si kakao u pelene?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A prije kada je ova jedinica bila kompletna i djelovala po Bosni, Srbija je bila umiješan u rat. Znam. Slažemo se...![]()
Gdje si ti bio za vrijeme ratova između 1991. i 1995. Pod jorgan planinom ili si kakao u pelene?![]()
Zasto preuvelicavate djelovanje te jedinice u gradjanskom ratu u BiH.Kompletno njeno dejstvo je bilo bez velikih rezultata iskreno govoreci.Rat je iznijela VRS na svojim ledjima.Neuporedivo vise koristi je bilo od obicnih ljudi koji su dolazili kao dobrovoljci.
E da su bosanski Srbi imali pomoć ovakvih junaka kao što su Stalker, Mačak, Misoni, Daxt i kompanija gdje bi im bio kraj.Krstaričini virtualni junaci bi bez ikakvih problema zaustavili balijsko-ustaško ofenzivu na sjeverozapadni dio RS.
![]()
E da su bosanski Srbi imali pomoć ovakvih junaka kao što su Stalker, Mačak, Misoni, Daxt i kompanija gdje bi im bio kraj.Krstaričini virtualni junaci bi bez ikakvih problema zaustavili balijsko-ustaško ofenzivu na sjeverozapadni dio RS.
![]()
Muye su obožavale da slušaju muziku grupe VBR...
![]()
.."Dok niko nije ni razmišljao o ratu, oni su 1991. sa hrvatskom policijom “.
.
'Ajde bre dosta sa ovakvim temama zar vam nije zao zrtvi tog rata..sramota ccc
Promašaj.Bio sam ovde
![]()
Oćeš li pomoć? Evo: VP 4868![]()
![]()
Kako se osjecas kad ovo pises....Jel te sramota? Ili si mozda tooopa do bola
pa nisi primjetila godinicu
sta nije tacno u vezi te 1991...?sta ti se ne svidja?![]()
Original postavio kisela bombona
."Dok niko nije ni razmišljao o ratu, oni su 1991. sa hrvatskom policijom “.
Sa koje si ti planete brate?
Pa 1991 godine se naveliko ratovalo u Hrvatskoj.![]()
znam.
nije moje pitanje u vezi hrvata no u vezi muslimana, jer su oni 10 meseci pre rata imali 120.000 ljudi po oruzjem i trenirali i uvezbavali se u hrvatskoj. a posle progasili da su nespremni docekali rat.... turcin ko turcin....."Niko krupno k'a Turcin ne laze"![]()
Код нас ветар не пуше,него дува а зову га југо