Алијин син спрема нови РАТ!

A prije kada je ova jedinica bila kompletna i djelovala po Bosni, Srbija je bila umiješan u rat. Znam. Slažemo se...:ok:

Zasto preuvelicavate djelovanje te jedinice u gradjanskom ratu u BiH.Kompletno njeno dejstvo je bilo bez velikih rezultata iskreno govoreci.Rat je iznijela VRS na svojim ledjima.Neuporedivo vise koristi je bilo od obicnih ljudi koji su dolazili kao dobrovoljci.

Zasto preuvelicavate djelovanje te jedinice u gradjanskom ratu u BiH.Kompletno njeno dejstvo je bilo bez velikih rezultata iskreno govoreci.Rat je iznijela VRS na svojim ledjima.Neuporedivo vise koristi je bilo od obicnih ljudi koji su dolazili kao dobrovoljci.

E da su bosanski Srbi imali pomoć ovakvih junaka kao što su Stalker, Mačak, Misoni, Daxt i kompanija gdje bi im bio kraj. z:D Krstaričini virtualni junaci bi bez ikakvih problema zaustavili balijsko-ustaško ofenzivu na sjeverozapadni dio RS. :zskace:

Poslednja izmena:
Pitaj mene! Pitaj mene! :zskace::zskace:

Bio si u

kinderbet-madrac-slika-831590.jpg

E da su bosanski Srbi imali pomoć ovakvih junaka kao što su Stalker, Mačak, Misoni, Daxt i kompanija gdje bi im bio kraj. z:D Krstaričini virtualni junaci bi bez ikakvih problema zaustavili balijsko-ustaško ofenzivu na sjeverozapadni dio RS. :zskace:

Pa mozda je neko od njih bio ko zna,a sto se tice ofanzive tzv ABiH i HV,to je bio dil, a ne stvarne operacije,opste poznata stvar.

Sa koje si ti planete brate?
Pa 1991 godine se naveliko ratovalo u Hrvatskoj. z:poz:

znam.

nije moje pitanje u vezi hrvata no u vezi muslimana, jer su oni 10 meseci pre rata imali 120.000 ljudi po oruzjem i trenirali i uvezbavali se u hrvatskoj. a posle progasili da su nespremni docekali rat.... turcin ko turcin....."Niko krupno k'a Turcin ne laze"z:D

znam.

nije moje pitanje u vezi hrvata no u vezi muslimana, jer su oni 10 meseci pre rata imali 120.000 ljudi po oruzjem i trenirali i uvezbavali se u hrvatskoj. a posle progasili da su nespremni docekali rat.... turcin ko turcin....."Niko krupno k'a Turcin ne laze"z:D

Samo sa Željave smo im odvezli 4 šlepera pešadijskog naoružanja u Cazin. To je bilo ono poznato naređenje da se naoružanje teritorijalne odbrane koje je do tada bilo u magacinima JNA mora predati u ruke TO. Ja bio na primopredaji. Čim smo im predali naoružanje, nakon nekoliko dana su nas napali istim. z:((

Back