chat-nik
Ističe se
- Poruka
- 2.416
Promašaj.Bio sam ovde
![]()
Oćeš li pomoć? Evo: VP 4868![]()
![]()
e, ja tu bio 88........

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Promašaj.Bio sam ovde
![]()
Oćeš li pomoć? Evo: VP 4868![]()
![]()
Kisela, ne dosadi li ti vise da otvaras naucno-fantasticne teme?
Ma daaaa,moguće je!
Kao što će Marko Milošević da osveti Slobu!hahahahaha
Budala ima svuda.....
to je odgovor...zelena transferzala je neostvareni cilj...a amerikanci po svaku cenu moraju da drze i dalje EU nestabilnu...samo tako ce i dalje biti br.1 u svetu...ali pitanje je dokle ce evropa pristajati na to...?? iz EU amere bezuslovno podrzava jedino engleska...
ma nemoj se zaprepascavati---dzabati je...pa zar tadic ne ponudi turskoj da u beogradu pravi turski informacioni centar..??? i to covek sam ponudi....cisto da ucini ljudima..lakse im je kordinisati sve iz bliza nego sa distance---sto bi se mucili....
Kakvim se vi glupostima bavite, to je nevjerovatno. Niko ne obraća pažnju ni ko šta piše, niti neko primjenjuje logiku pa da razmisli da li su ovakve nebuloze uopšte moguće.
Naivnost očito nema kraja...
Samo sa Željave smo im odvezli 4 šlepera pešadijskog naoružanja u Cazin. To je bilo ono poznato naređenje da se naoružanje teritorijalne odbrane koje je do tada bilo u magacinima JNA mora predati u ruke TO. Ja bio na primopredaji. Čim smo im predali naoružanje, nakon nekoliko dana su nas napali istim.![]()
Kako se osjecas kad ovo pises....Jel te sramota? Ili si mozda tooopa do bola z
pa nisi primjetila godinicu
Sa koje si ti planete brate?
Pa 1991 godine se naveliko ratovalo u Hrvatskoj.![]()
E, ebi ga...baš mi je žao što neću moći biti prisutan. Imam neka posla na Jahorini. Treba sa Ratkom da razmotrim plan OSLOBAĐANJA Sarajeva.
Ovo je laž, odnosno poluistina,Kako lažeš. Oni vas napali sa par kalašnjikova. Ajd šetaj mali.![]()
Divjak je "zaboravio" samo jednu malu činjenicu a to je da je nama u JNA u februaru-martu bilo naređeno da oružje TO koje je bilo kod nas PONOVO vratimo TO BiH."Posebno je bilo zanimljivo razoružavanje bosanske Teritorijalne odbrane", kaže Divjak koji je od 1984. godine bio u TO. "Ja sam 1990. godine spadao među one koji su insistirali da se oružje TO stavi u kasarne JNA. To su bile godine promena, straha i nisam imao viziju da će se desiti rat, čak ni kada je bio u Hrvatskoj. Stvoren je čak jedan mali mit da i, ako bude rata u BiH, ne može ga biti u Sarajevu". Kako kaže Divjak, devedesetih su kompletno naoružanje i oprema TO stavljeni u magacine JNA, a dve godine kasnije videlo se da je to bilo razoružavanje TO. "Krajem 1991. i 1992. godine možda je samo desetak procenata naoružanja ostalo u TO, sve je već bilo vraćeno. Iz svega toga vidi se da je JNA, uz dobru podršku iz Beograda, obezbedila da BiH silom ne može izaći iz Jugoslavije."
Е, да, то је суштина.
Ne volim te Alija, zato shto si balija... srushio si miran san... nosila ti Drina, sto mudzahedina... svaki dan!![]()
Крајње је време за враћање монархије у Србију.На територији бивше СФРЈ има једна више него ЧУДНА ПОЈАВА, тј. синови неких лидера УМИШЉАЈУ ДА ИМАЈУ НАСЛЕДНО ПРАВО НА ПОЛОЖАЈ СВОГА ОЦА, као да су им очеви били монарси... просто невероватно... исто тако се помамио онај болид Јошка Броз, па Туђманов син, па сада Алијин син - е још Марко да се врати у Србију и он да организује нову странку И ЈА ЋУ ОНДА СТВАРНО ДА ПОБЕСНИМ И ДА НАПРАВИМ НЕКО СРА*Е........
Ovo je laž, odnosno poluistina,
Divjak je "zaboravio" samo jednu malu činjenicu a to je da je nama u JNA u februaru-martu bilo naređeno da oružje TO koje je bilo kod nas PONOVO vratimo TO BiH.
p.s. mi smo to debilno naređenje i izvršili, kao i ostala debilna naređenja debilnog vrha JNA![]()
Ajde molim te. To je kao kad su Hrvati za svoju policiju uvezli dva šlepera automatskih pušaka (slučaj Špegelj) , a vi digli larmu kao da su uvezli atomsku bombu.
Jadni nenaoružani Srbi sa kompletnim arsenalom JNA. Al dobro čak ni uz to niste osvojili nijedan veći grad u Hrvatskoj. Osim Vukovara, a i tamo ste dobro popušili.
Jedino što ste znali, uzet haubice i VBR-ove pa opleti po civilima.
Ako znaš da računaš, izračunaj vojnu moć same Željave, koja je bila pravljena da se sama (u ono vreme) može odupreti američkoj petoj floti. Pa onda računaj vatrenu moć same kasarne 27 juli u Bihaću i ostalih kasarni u blizini. Ako imaš trun pameti treba da shvatiš da smo mi dirigovani iz BG tako da izgubimo. Da sam ja bio komandant, muslimanske vojne formacije u Bihaću bi bile zbrisane u roku cca 3-4 SATA. Veruj mi bio sam tamo.![]()
Ako znaš da računaš, izračunaj vojnu moć same Željave, koja je bila pravljena da se sama (u ono vreme) može odupreti američkoj petoj floti. Pa onda računaj vatrenu moć same kasarne 27 juli u Bihaću i ostalih kasarni u blizini. Ako imaš trun pameti treba da shvatiš da smo mi dirigovani iz BG tako da izgubimo. Da sam ja bio komandant, muslimanske vojne formacije u Bihaću bi bile zbrisane u roku cca 3-4 SATA. Veruj mi bio sam tamo.![]()
Alijin sin sprema novi rat
Najveća stranka muslimana u BiH osnovala vojno krilo
![]()
Stranka demokratske akcije formirala je Savet za odbranu i bezbednost
kao svoje „vojno krilo“ i time dodatno podigla temperaturu u
„bosanskom loncu“.
Članovi saveta čijim formiranjem je rukovodio sin Alije Izetbegovića
Bakir su penzionisani ratni generali i obaveštajci.
Portparol SDA Salmir Kaplan kaže da savet čine penzionisani generali
ratne Armije BiH i da ta partija ima više grupa koje se bave pitanjima iz
oblasti ekonomije, kulture i drugim pitanjima. Međutim, stručnjak za
terorizam Dževad Galijašević smatra da uloga tog saveta nije analitička,
već da „kreira neke sukobe“.
- Politička situacija posle razgovora o ustavnim promenama dovela je
do velikih međunacionalnih tenzija.
SDA osniva takozvani ratni štab, a
kontroliše Ministarstvo odbrane i Ministarstvo sigurnosti, kao i obaveštajne
službe u državi.
....
U „vojnom krilu“ SDA, kako je u medijima nazvan ovaj savet, su
penzionisani generali Armije BiH Nedžad Ajnadžić i Vahid Karavelić,
nekadašnji šef vojne bezbednosti Fikret Muslimović, prvi direktor Agencije
za istraživanje i dokumentaciju Bakir Alispahić, kao i aktuelni ministri
odbrane i bezbednosti BiH Selmo Cikotić i Sadik Ahmetović.
Zabrinuti Srbi i Hrvati smatraju da je savet kopija istog tela koje je uoči
rata rukovodilo stvaranjem prve paravojne formacije u BiH - „Patriotske lige“.
http://www.alo.rs/vesti/22670/Alijin_sin_sprema_novi_rat
Не пада ивер далеко од кладе! И његов бабо је био оличење мира!
.
Prema Divjakovim podacima, ukupna snaga svih tih korpusa u to vreme iznosila je između 90 000 i 100 000 dobro naoružanih vojnika, pitomaca i starešina, 750 do 800 tenkova, oko 1 000 oklopnih transportera i drugih oklopnih vozila, više od 4 000 minobacača i artiljerijskih oruđa, kao i do 100 aviona i 50 helikoptera.
Ajde molim te. To je kao kad su Hrvati za svoju policiju uvezli dva šlepera automatskih pušaka (slučaj Špegelj) , a vi digli larmu kao da su uvezli atomsku bombu.
Jadni nenaoružani Srbi sa kompletnim arsenalom JNA. Al dobro čak ni uz to niste osvojili nijedan veći grad u Hrvatskoj. Osim Vukovara, a i tamo ste dobro popušili.
Jedino što ste znali, uzet haubice i VBR-ove pa opleti po civilima.
Da, i koliko bi živih vojnika izašlo iz te kasarne??
Види мухамеданска **** што се уздигла!
Јели благош....ти си заборавила како је било у БиХ док смо држали 70% територије...мислим да је дошло време да се мало вратиш у прошла времена!
Види мухамеданска **** што се уздигла!
Јели благош....ти си заборавила како је било у БиХ док смо држали 70% територије...мислим да је дошло време да се мало вратиш у прошла времена!
Ti očito ne shvataš poentu. Vojnici u 27 julu su mogli da izdrže 20-30 dana opsade bez problema, a za to vreme bi zelene beretke bile počišćene sve do jednog da je to neko naredio. U krajnjem slučaju, neka pogine naših 400 vojnika, čitav grad bi zbog tog bio sravnjen. Shvataš li da nam od početka oni iz Beograda nisu dali da na vama koristimo teško naoružanje. Nijedan avion nije bacio bombu na Bihać, nijednom nismo uključili ognjeve i orkane na vas. Tukli smo vas sa haubicama 122 mm (ruske igračke iz II svetskog) i minobacačima 120 mmJedinu Lunu smo ispalili na vas kad ste nam ubili komandanta Sovilja i ta je pala daleko od centra (pravi krater od 500 m u krug). Verovala ti meni ili ne vas je Slobo voleo više od nas, on vas je i spasao.
Turčin je zaboravio da nama tuđe nije trebalo,mi smo svoje branili,nije nam trebao ni Yagreb,ni Zadar ni ostali hrvatski gradovi,mi smo hteli ono sto je naše i gde Srbi žive...
Ono da,mi u Vukovaru popušili i bio oslobodjen na kraju od ustaša![]()