Алијин син спрема нови РАТ!

Naprotiv,ne bi se za Izetbegovića znalo da mu nije upriličeno suđenje '83. Da je predstavljao stvarnu opasnost po velikosrpsku ideologiju ne bi ni izašao iz zatvora, završio bi kao dr Mehmed Spaho ili Džemal Bijedić.
A Milošević je krenuo sa obnovom kosovskog mita. Stamboliću se zahvalio kako to obično i biva kad nekoga zadužiš.
Inače su Srbi u godinama prije rata krenuli sa prenošenjem mošti.

pre spavanja se pogledaj u ogledalo obavezno...mozda se iznenadis kad vidis da nemas obraza ni malo....bolje bi ti bilo da se udajes i da gais decu kao svaka prava muslimanka a politiku ostavi muskarcima....posto te niko ne ferma od muskaraca muslimana koji su vecinom tradicionalisti,svoje frustracije ispoljavas na forumu,a mi ti jos pristajemo...svoje frustracije leci kod nekog drugog---ja nisam psihoterapeut....

pre spavanja se pogledaj u ogledalo obavezno...mozda se iznenadis kad vidis da nemas obraza ni malo....bolje bi ti bilo da se udajes i da gais decu kao svaka prava muslimanka a politiku ostavi muskarcima....posto te niko ne ferma od muskaraca muslimana koji su vecinom tradicionalisti,svoje frustracije ispoljavas na forumu,a mi ti jos pristajemo...svoje frustracije leci kod nekog drugog---ja nisam psihoterapeut....

O , malo muškog šovinizma. I opet briga za mene.
Ja se ne bavim politikom, tek brinem za poharanu BiH. Da bi sva djeca i svi koji je vole mogli mirno živjeti u njoj,

P.S. A tradicionalno muški šovinisti su svi Balkanci.

O , malo muškog šovinizma. I opet briga za mene.
Ja se ne bavim politikom, tek brinem za poharanu BiH. Da bi sva djeca i svi koji je vole mogli mirno živjeti u njoj,

P.S. A tradicionalno muški šovinisti su svi Balkanci.

nije valjda da nisi obecana nikom...??? bas bi bilo cudo...takav karakter je pozeljan za perspektivnu bulu...ma valjda se sazali neki mudzahedin koji nije dobio drzavljanstvo u najgoru ruku neki vehabija...a ti nemoj da biras...ko prvi naleti...i nista ne pricaj...ako vide koliko i sta pricas propade stvar....

A reci mi citadelo,sta su zgresili oni Srbi iz Hadzicke opstine koji su svi pohvatani na kucnim pragovima jos kao civili i zavrsili u Silosu u Tarcinu,i oni su bili lojalni novoj vlasti BiH,pa je ipak dobar deo njih likvidiran u logoru ili je proveo sve 4 godine rata kao logoras u najgorim mogucim uslovima...kad vec spominjes Janju,sto se ne osvrnes i na vase brljotine?
Treba vidjeti šta je od naoružanja kod sebe imao Slavko Jovičić Slavuj , on je odveden u Tarčin. A moguće je da su neke tamo odveli da bi imali ljude za razmjenu.

nije valjda da nisi obecana nikom...??? bas bi bilo cudo...takav karakter je pozeljan za perspektivnu bulu...ma valjda se sazali neki mudzahedin koji nije dobio drzavljanstvo u najgoru ruku neki vehabija...a ti nemoj da biras...ko prvi naleti...i nista ne pricaj...ako vide koliko i sta pricas propade stvar....
Jel' ti ovo 14.08. datum rođenja. Ko da mi horoskopski ne odgovaraš.

Treba vidjeti šta je od naoružanja kod sebe imao Slavko Jovičić Slavuj , on je odveden u Tarčin. A moguće je da su neke tamo odveli da bi imali ljude za razmjenu.

Pa kad su im trebali za razmenu sto dobar deo pobise,a onaj drugi deo pravac na liniju da kopa rovove za hrabru vojsku mudzahida,dok im meci fijucu oko glava....ili onaj vas "tunel zivota" za Sarajevo koji je prokopan znojem tih istih mucenika?

Back