Ali baba, 40 razbojnika!

:eek: ijuu, pa nisam to mislila.
Ali zar ne mislis, da i taj promiskuitet nema veze sa psihickim stanjem?
Ja takve osobe ne osudjujem nego zalim.

Nismo ni ti ni ja merodavni da propisujemo koliko je polnih organa kome dovoljno da se to ne odrazi lose na zdravlje, ali takva vrsta karikiranja koju si demonstrirala nema veze sa temom, ovde nije rec o onima koji se ne jebu, nego o onima koji se satiru od kurrca, zivi bili...

Nismo ni ti ni ja merodavni da propisujemo koliko je polnih organa kome dovoljno da se to ne odrazi lose na zdravlje, ali takva vrsta karikiranja koju si demonstrirala nema veze sa temom, ovde nije rec o onima koji se ne jebu, nego o onima koji se satiru od kurrca, zivi bili...

Pa upravo zato sto nismo merodavni, nemamo pravo ni da osudjujemo.
Otkud ja znam ko kakvu muku nosi u sebi?
Uostalom ovo o cemu se pise je jedna krajnost.
Ne tvrdim da je ok, samo ne volim pljuvacine, to je najlakse.

Pa upravo zato sto nismo merodavni, nemamo pravo ni da osudjujemo.
Otkud ja znam ko kakvu muku nosi u sebi?
Uostalom ovo o cemu se pise je jedna krajnost.
Ne tvrdim da je ok, samo ne volim pljuvacine, to je najlakse.

Ono sto ti smatras pljuvachinom ja tretiram kao zezanciju na zadatu temu, a sasvim dovoljno sam izneo ozbiljnih stavova po ovim pitanjima, jasno je - ko nije za jedan polni organ ne bi trebao da se registruje s njim, i shodno tome nema potrebe da mu ih bilo ko prebrojava.

E daco znas i sam sta je zensko lazljivo prevrtljivo i da to tako ne ide , ma svakoj od njih dodju bubice da se skuci i hoce dete za sebe i zbog sebe ,ali svaka ,samo je pitanje u kolko godina ih stigne "decija groznica", a i razvrat dosadi , e tada onda kad konacno dodje vreme za svodjenje racuna a uvek u zivotu dodje proslost na naplatu pre ili kasnije , onda se stave maske i glume cedne i smerne i fine zenice .....kad nalete i uvale se nekom jadniku pavijanu da rinta za njih,mnoge ne uspeju jer je takvih tupsoncina sve manje...takve posle kukaju kako nema "pravih" muskaraca :hahaha:
Mislim nem ja nikakav problem ja ih samo pitao kad su me jurile jeste li za iskrenost i otvorenost i poverenje u vezi -sve do jedne su rekle-DA.
Onda ih samo pitam dobro kolko ste imale pravih momaka do sad?
I onda pocinju proseravanjaaaaa......:roll:
zato nadjes nevinu i ne pitas nista. :)

Poslednja izmena:
Srecom sve vise njih je ostvareno tako da ne moraju da traze pavijane, i mogu da se organizuju u zivotu onako kako zele, bez licemerja koje namece zajednistvo sa nekim ko im nije odgovarajuc, a i za roditeljstvo im vise nije potreban neko ko ce zbog toga postati zrtva na duze staze.
Inace oni koji su navikli na ceste promene partnera me nikada nece ubediti da mogu postati cedni i smerni, nevezano od pola, sasvim slucajno se ovde na temi prica o promiskuitetnoj mladoj zeni, isto to se odnosi i na muskarce.

ih bre daco kamo srece ,ali slabo one stoje sa finansijama potrosi se na putovanja krpice i razvrat a i na poslu lose stoje zamisli jos dete same da odgajaju koji su tu tek troskovi :eek:,
svesne su one i proracunate na kvadarat:confused: ,
zato one same nece tako valja malo sisati i tudje novce ;), napraviti zurku za vencanje , nabijati prsten drugaricama na nos itd..

evo ti primer jel znas jednu jedinu razvedenu a da nije svaljivala krivicu na muza ,nego je rekla ne mogu samo sa jednim hocu da se ***** okolo ? zenama su uvek drugi krivi.

Poslednja izmena:
Aj ne lupetaj gluposti, ako tvrdis da je normalno svaki cas leci pod drugu veprinu svaka ti cast. Mislim takve sojke ce sigurno daleko dogurati.

jel pratiti vi malo danasnje stanje...
vecina devojaka izmedju 15 i 20 imaju jednom mesecno po jednog novog to njima vise danas nije nista...
generacije koje su rodjene pre 90ih su i obracale malo paznju na takve stvar al ove mladje njima je to naj normalnija stvar na svetu postala.

vecina devojaka izmedju 15 i 20 imaju jednom mesecno po jednog novog to njima vise danas nije nista...
generacije koje su rodjene pre 90ih su i obracale malo paznju na takve stvar al ove mladje njima je to naj normalnija stvar na svetu postala.

Ne bih rekla da je to tacno.
Razlika izmedju pre i sada je samo i samo u tome, sto se pre vise skrivalo, a danas su neki sistemi vrednosti postali takvi da "svakoga boli uvo, za svakoga"
Hocu reci, da je uvek bila i bice kategorija "ovih" i kategorija "onih"

tumblr_lzvfjsSrl21r3f7s0.gif

nebitno te ce u jednom trenutku pozeleti da se udaju ,tada treba biti maksimalno surov, i gledati samo sebe i potencijalni miraz, ili ih oterati ih samo ostro djonom u dupe...

Ne bih rekla da je to tacno.
Razlika izmedju pre i sada je samo i samo u tome, sto se pre vise skrivalo, a danas su neki sistemi vrednosti postali takvi da "svakoga boli uvo, za svakoga"
Hocu reci, da je uvek bila i bice kategorija "ovih" i kategorija "onih"

gledajuci na nase podruce bilo je itekako razlike, samo mali deo procenta je i tad bio takav. kad si poceo da se zabavljas mogu si da ocekujes da nece seksa biti prvih 2-3 meseca a i duze, a veze su tad i mnogo duze trajale.
danas ako pocnes da se zabavljas i nema seksa za nedelju dve onda je to vec neverovatno.
kako sujem price, dobro na zapadu je jos drasticnije stanje, od nekih kolega ili drugara sto imaju u tinejdzerskom dobu sestrice i tako to svake nedelje imaju nekog drugog prespavaju kod njega.
a secam se i 90ih kad je bas ludnoca bila pa kod nas dole nije se gledalo vise kako kad i skime, svako vece drugim setali.
ja sam radio u kaficima kao barmen ili izbacivac zavisi sta je trebalo...
teens koji su uvek kao neka grupa od 6-7 dolazili, to se nije znalo ko se sim zvali po kavicima iz te grupe ove nedelje jedan druge nedelje drugi....

- - - - - - - - - -

nebitno te ce u jednom trenutku pozeleti da se udaju ,tada treba biti maksimalno surov, i gledati samo sebe i potencijalni miraz, ili ih oterati ih samo ostro djonom u dupe...

brale niti ti znas koliko je ona iimala niti ona zna koliko si ti imao, a na celu joj broj kilometraze ne pise. a nije ni sapun da se potrosi cak strucnjaci tvrde sto vise vezba sve bolji je materijal;)

brale niti ti znas koliko je ona iimala niti ona zna koliko si ti imao, a na celu joj broj kilometraze ne pise. a nije ni sapun da se potrosi cak strucnjaci tvrde sto vise vezba sve bolji je materijal;)

brate ,30 djaka u odeljenju osnovne ,pa srednja,pa visoka , pa komsiluk, pa rodbina, pa poznanici, pa ,slike ,fejsbuk ,riznica informacija ,sve se da saznati ,ljudi nisu svesni kolko su ogoljeni ....prvi uslov je da razbusenoj ne treba verovati nista , drugi naravno uslov da nisi lenj, i da nisi debil , cim vidim neku da ima naj drugarice i prijatelje stare svega 1-2-3-god znam da je radila svasta ranije, i resetovala se sa laznim novim imidzom...

Poslednja izmena:
brate ,30 djaka u odeljenju osnovne ,pa srednja,pa visoka , pa komsiluk, pa rodbina, pa poznanici, pa ,slike ,fejsbuk ,riznica informacija ,sve se da saznati ,ljudi nisu svesni kolko su ogoljeni ....prvi uslov je da razbusenoj ne treba verovati nista , drugi naravno uslov da nisi lenj, i da nisi debil , cim vidim neku da ima naj drugarice i prijatelje stare svega 1-2-3-god znam da je radila svasta ranije, i resetovala se sa laznim novim imidzom...

sve to lepo zvuci al nema nista od toga ne hebe se ona pred njima.

toje isto ko i sa svalerima imaju ozbiljnu vez a sa strane jos 10 za koje niko nikad nije saznao.

Back