Ali baba, 40 razbojnika!

Recimo, treba da se zzenite. U napadu mazohizma, pitate izabranicu koliko ih je imala pre vas. Nakon tri dana prisechanja, ona odgovara: 40!

E sad, recimo da imate po 34 godine, da bi ova cifra imala smisla.
Pitanje je: ko je najvechi seljak?

U gomili onih koji vole da postavljaju ovakva pitanja stvarno ne znam ko je najveci seljak

Valjda su svi isti jer ovakva pitanja kod odraslih osoba nemaju smisla..

odlicno pa ti i zeni takvu.
samo obicno tu nastaje problem ,ti sto tako pravdaju i nagovaraju devojke prvi i zbrisu...

Da znas...a i dobro je sto me poznajes, raskrinkao si me nacisto.
Hvala ti na savetu, pravi si drugar :)

- - - - - - - - - -

Ne vidim razlog zasto bi se cura koja svako malo jasi drugu batinu uopste udavala, zasto da se ogranicava bracnim stegama, zasto da tavori kraj nekog jadnika, kad moze da se delje s kim hoce i koliko hoce i da kliche pri tom: "Zivela sloboda!"...

Pa kad jednom uzjase, mora i da sjase kad-tad :lol:

ma znam ja pravi razlog raskida se nikad ne govori curi da se ne ispadne los ,vec kao ne slazu nam se karakteri ,dosadilo mi ,ti zasluzujes boljegA ,ili se namerno smara na izlascima i prebacuje krivica na nju dok ona ne pukne i raskine...
.sta da ti kazem ljigavce detektujem na kilometar.

- - - - - - - - - -

Ne vidim razlog zasto bi se cura koja svako malo jasi drugu batinu uopste udavala, zasto da se ogranicava bracnim stegama, zasto da tavori kraj nekog jadnika, kad moze da se delje s kim hoce i koliko hoce i da kliche pri tom: "Zivela sloboda!"...

postoje 2 tipa devojaka -za zezanje i za kucu.
problem nastaje kad ove sto su se zezale oce u kucu.
ili ove sto su za kucu oce da se zezaju i provode na silu.

Da znas...a i dobro je sto me poznajes, raskrinkao si me nacisto.
Hvala ti na savetu, pravi si drugar :)

- - - - - - - - - -

Pa kad jednom uzjase, mora i da sjase kad-tad :lol:

E moj druze, takve stalno menjaju jahaca grla, ne smiruju se ni u braku, zato kazem da im brak nije ni potreban. Ali s druge strane mozda te mrvice bliskosti koje razmenjuju u tim flesh shemama vise vrede nego kod nezadovoljnih zena koje takvima zavide, i koje bi sve dale da budu kao te radodajke, pa zato stradaju oni jadnici koji su se s njima obavezali na trajnu vezu, nista gore nego biti nezeljeni muz, koji je po difoltu dezurni krivac za sve i svasta...

postoje 2 tipa devojaka -za zezanje i za kucu.
problem nastaje kad ove sto su se zezale oce u kucu.
ili ove sto su za kucu oce da se zezaju i provode na silu.

Upravo tako. Ove druge prave ozbiljnije probleme, lakse je te prve udaljiti, razlazi s njima su jednostavni, ali lomovi koji nastaju kad pukne tikva nakon xy godina zajednickog zivota sa tom nekom "domacicom" koja pozeli da nadoknadjuje propusteno ostavljaju posledice...

- - - - - - - - - -

dachooo .jel ti vrucina..:cmok2:

Ne bas, onako, cak sam stigao i na suncanje. :D :p

:zag: :)

Ma nek menjaju Dachoni, sto bi nekog boleo karinjo sta one rade i sa kim. :)
Voli devojka da se pljaska, pa?
Da ih djanisemo okolo-naokolo kao ovaj brutalni profajler iznad tebe, koji prepozna ljigavce na kilometar i sve cupike razvrstava u one za kucu i one za zezanje, upis zivi :lol:
Ali ne, tu odma krece etiketiranje: jebulje, `rave, zaraza, bolest...

Nisam ja za etiketiranje, daleko bilo, a i ne spadam u konzervativne likove, samo kazem da svako treba da zivi u skladu sa vlastitim opredeljenjima i teznjama, zene koje se nalaze u menjanju partnera ne bi trebale da se obavezuju i da ulaze u brakove, treba ostati dosledan sebi. A one koje su nezadovoljne u brakovima neka izadju iz njih i organizuju zivot iz pocetka, takodje u skladu sa svojim zeljama, nefer je zajebavati nekoga ko im ne odgovara, niko nije duzan da ih trpi. Pa neka broje i prebrojavaju jebace...

Back