Ali baba, 40 razbojnika!

Recimo, treba da se zzenite. U napadu mazohizma, pitate izabranicu koliko ih je imala pre vas. Nakon tri dana prisechanja, ona odgovara: 40!

E sad, recimo da imate po 34 godine, da bi ova cifra imala smisla.
Pitanje je: ko je najvechi seljak?
Žika iz šarenicu !
Aman zaman.
On je najveći.
Alahu ekber !
Taj Žika.
Al' zna da unovči, jeb'o ti njega....

- - - - - - - - - -

Ja bik je pito, al bik joj reko: Paj štaš reći!

Ako lane pogrešno, ode nevinos' !

pa jesteeee
al' ljubav, veridba, zajedno do kraja života i sve te kerefeke...
tako da ona mora znati da on ne može da podnese

e sad.. što je pit'o..
radoznalost je i mačku ubila...

ja sam mator :(

Pa, šta je tu neprirodno ?

Mnogo voli pesmu "Svašta, svašta....Ne voli me tašta,
al' me voli tast - njemu svaka čast !"

A, gde će najbolje da se nasluša nego na svadbi ?
A, ortaci ne žele da se žene, pa......

Recimo, treba da se zzenite. U napadu mazohizma, pitate izabranicu koliko ih je imala pre vas. Nakon tri dana prisechanja, ona odgovara: 40!

Kilometraza ti ne znaci mnogo ,moze da se vracaju brojke.Gledas amortizere ,jastuke,vesanje,da ne duva na iberlaufu i na auspuhu da ne dimi ,Kakva je koza ,gledas jel prva farba pa se odlucis. i da ne drnka mnogo!

pa lepo mu zena rekla...e sad ako mu ne ide rachun najbolje sam je kriv...seljachina bre,osnovne rachunske radnje..:zcepanje:..sorizafinenisammogladaodolim.

Ta preko koje je do 34-te preslo toliko shevaca ne treba nista da se pita, osete se na licu mesta posledice njihovog angazovanja... A i kad se uda taj broj se nece povecati za jedan, smesi joj se trocifreno kako god se uzme...

Back