Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Али су зато безгрешни они који су говорили у корист Стаљина? Требам ли напомињати да су МОРАЛИ говорити позитивно о Стаљину иначе гулаг?
Мораш мало изаћи из уских идеолошких оквира и погледати мало у Божју Промисао која превазилази све оквире и ограничења. Тек тада можда схватиш значај грешног Јосифа за Руски Народ и Цивилизацију.

/ 😑 SUPRUGA EKSTREMISTA KOJEG FINANCIRA ZAPAD POJAVILA SE U MÜNCHENU: Kako zgodno da je samo nekoliko sati nakon Navaljnijeve smrti njegova supruga Julija stala na podij na Konferenciji o sigurnosti u Münchenu i rekla da je odlučila obratiti se Zapadu zbog brige o svojoj ožalošćenoj djeci

Majka godine:D

Reče čak da se dvoumila da li da ostane sa decom , ali je ipak odlučila da se obrati istog momenta :hahaha1:

Видим је. Мања значајно колика је била под Империјом. Идући дулетовом логиком Совјети су највећи руски аутошовинисти јер су смањили Русију.
Смањили? Русија је тада дрмала над половином планете, што су цареви могли само да сањају.

Маки,Маки, није ваљда да ти је историја толико слаба страна.

Мораш мало изаћи из уских идеолошких оквира и погледати мало у Божју Промисао која превазилази све оквире и ограничења. Тек тада можда схватиш значај грешног Јосифа за Руски Народ и Цивилизацију.
Имао је исти значај који је имао цар Навуходоносор за грешне Јевреје 6. вијека пне: као оруђе Божије казне због гријехова.

Смањили? Русија је тада дрмала над половином планете, што су цареви могли само да сањају.

Маки,Маки, није ваљда да ти је историја толико слаба страна.
Ако хоћеш потезати цар Александар је до Париза дошао. Под царевима се над Кијевом вијорила руска тробојка.

Vidi se da si zadijen tim holivudskim sranjima za decu za ispiranje mozga ! :fdlan:
I sad tražiš da te neko shvati za ozbiljno , a ti na nivou bubuljičavog pubertetlije
Ma jesi ti normalan? Ajde skloni se malo od ekrana, možda ti se i jesi mozak isprao tim smećem što gledaš. A ti misliš da si ozbiljan? Samo si neki mali đubre koje se igra sa tastaturom kao da si neki klincić.

Ако хоћеш потезати цар Александар је до Париза дошао. Под царевима се над Кијевом вијорила руска тробојка.
Стаљин до Берлина. Згазио сатанистички германску аждају. И после половима света била под утицајем Руса.
Имао је исти значај који је имао цар Навуходоносор за грешне Јевреје 6. вијека пне: као оруђе Божије казне због гријехова.
Нешто се не сећам да је Навуходоносор обнављао јеврејски религију и победио све јеврејске непријатеље.

Маки, Маки...

Samo je pitanje način dolaska na vlast jer onaj ko hoće da dođe na vlast regularnim putem izlaskom na izbore pa tu pobedi onda je to normalan politički život. Ako traži pare od stranaca da digne revoluciju onda to Bog kazni , kao ovog nesretnika.
Putin je diktator. Ne može se diktator mirnim putem skinuti sa vlasti.

Стаљин до Берлина. Згазио сатанистички германску аждају. И после половима света била под утицајем Руса.
Па јел Париз ближи Русији од Берлина?

Нешто се не сећам да је Навуходоносор обнављао јеврејски религију и победио све јеврејске непријатеље.

Маки, Маки...
Није ни Стаљин. То су само мантре. Прогони и ограничења Цркве нису престали ни послије Другог свјетског рата само су се значајно смањили а непоправљива штета је ионако већ била учињена. Имаш уназад статистике и податке о томе колико је Црква пропатила под Стаљином и то не са "НАТО" сајтова.

• Podržavam
Reactions: PA8
Koliko je tačno da nas nik i avatar odaju ????
Psiholozi su posvetili studiju tome . Kažu :
Biramo tako da bi sebe i svoje unutrašne primakli što bliže ljudima
:think:
443200.jpg

Ma hajde diktator , znači ne postoje druge partije , glasila, niko ne sme ništa reći, nezavisni portali sam navaljni iz zatvora nije imao svoj sajt , tviter nalog ili šta li već gde se obraćao svojim simpatizerima .. Nekome ko osvoji 2% glasova na izborima ne preostaje ništa nego da izmišlja leteće bosance.

Па јел Париз ближи Русији од Берлина?
У време СССР-а Руси су владали над контиментима, вршили утицај на Куби. Александар, ког такође поштујем, је то могао само да сања.
Није ни Стаљин. То су само мантре.
Извини Маки,али толико сам ти пута одговорио на то и побио већину твојих теза, тако да сад немам воље да радим исто, поготово што знам да ћеш то игнорисати.

А и није тема овде.

У време СССР-а Руси су владали над контиментима, вршили утицај на Куби. Александар, ког такође поштујем, је то могао само да сања.
Совјети, не Руси.

Извини Маки,али толико сам ти пута одговорио на то и побио већину твојих теза, тако да сад немам воље да радим исто, поготово што знам да ћеш то игнорисати.

А и није тема овде.
Чиме? Лијепим причама? Ја сам изнио прецизне податке. Али добро хајде и није тема.

• Podržavam
Reactions: PA8

Back