- Poruka
- 76.574
Испрани мозгови...E, blago vama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Испрани мозгови...E, blago vama
Пусти сад комунизам, њега нема одавно а ви сте и даље у расколу уместо да се вратите Светој Мајци Цркви.Комунизам је сам по себи раскол, мораш све од почетка
Тема је смрт Наваљног. Овде само ти и теби слични трабуњате о неком убиству, иако је званично саопштење да је умро од тромба.Tema je ubistvo Navalnog.
Ima šanse, ali mislim da smo mi duboko Evroatlantsko dvorište, pa ipak ne bi trebalo.
Elem, Putinovi boljševici u elementu
Pogledajte prilog 1500173
Maltretiraju one sveštenike koji odbijaju da čitaju Kirilovu molitvu za pobedu u Putinovom ratuВреме је опет за анатеме и ''раскол'' изнутра, нема им друге...
Са том бандом не треба имати никакву везу...
Тема је смрт Наваљног. Овде само ти и теби слични трабуњате о неком убиству, иако је званично саопштење да је умро од тромба.
Дакле, свако ко спомене нешто друго,сем тромба, скреће са теме.![]()
Види како пролазе попови МП који хоће парастос Алексеју да направе, па се запитај ко руши Цркву...Пусти сад комунизам, њега нема одавно а ви сте и даље у расколу уместо да се вратите Светој Мајци Цркви.
A zašto bi ga ubili pre izbora?A zašto bi Rusija folirala to, i to pred izbore?
Нисам заборавио, ја стално, указујем на тај пример, али неки овде кажу да је то скретање са теме и прете правилником форума.Kako beše ono umro Milošević, ni to nije imalo veze sa tim gde se nalazio.
Zanimljivo je da rusofili ladno zaboraviše Miloševića kao kontraprimer, kratko sećanje.
Ово са забраном молебана је ''прешло игрицу''...Maltretiraju one sveštenike koji odbijaju da čitaju Kirilovu molitvu za pobedu u Putinovom ratu
Od cega je Cobe umro?Нисам заборавио, ја стално, указујем на тај пример, али неки овде кажу да је то скретање са теме и прете правилником форума.![]()
За разлику од демократских држава, попут, рецимо,Израела који хапси и пребија Архиепископа који су противници ционизма.Види како пролазе попови МП који хоће парастос Алексеју да направе, па се запитај ко руши Цркву...
Срамота је да браните да се мртвом човеку држе опело и молебани, баш сте ботовањем ултра безбожници постали...
Брука жива...
A zašto bi ga ubili pre izbora?
Zato ti i kažem, ŽiV je ... samo te lažu ... ne veruj im!
Lažu ... živ je.Lažu Rusi, ne veruj im?
То је нешто што до данас није разјашњено. Знамо само да се пред смрт жалио на лекарско особље, да је тврдио да му се дају погрешно лекови, да нема поверења у хашке лекаре и тражио да се лечи у Русији.Od cega je Cobe umro?
On nije bio pelcovan.
Zasto Radun ne saceka rezultate obdukcije?Istoričar, politički analitičar i član Upravnog odbora RTS-a Branko Radun izneo je na društvenoj mreži "X" svoju teoriju o smrti Putinovog najvećeg kritičara Alekseja Navaljnog.
Branko Radun. Foto: N1![]()
Radun je podelio objavu jednog korisnika ove društvene mreže u kojoj se navodi da nije Putin odgovoran za smrt Navaljnog, već – CIA.
https://nova.rs/vesti/politika/clan-upravnog-odbora-rts-izneo-sumanutu-teoriju-o-ubistvu-navaljnog/
Lažu ... živ je.
Полиција је то из безбедносних разлога забранила, а не због тога што су неправославни. Вероватно су државни органи проценили да може да дође до инцидената и сукоба и желе то да спрече.Ово са забраном молебана је ''прешло игрицу''...
Тачно ће Бог да их згроми кад се најмање буду надали...
A zašto neko išta pita Raduna? On je zaposlen na mestu IT tehničar u Subotičkoj bolniciZasto Radun ne saceka rezultate obdukcije?
Pa kako nisu? Samo sto su na zapadu na najvisi pozicijama i najbogatiji ljudi oni koji su skolovani, naucnici, inzinjeri, te oni dolaze tamo kvalitetom i radom...A najmocniji i najbogatiji kod nas i u Rusiji su kriminalci(trgovci,oligarsi), oni povezani sa sluzbom, i oni tu ne dolaze zbog skolovanja i rada...E oni odlucuju o sudbini gradjana,tu onaj ko smeta dobije metak...
Нзм, Радун је почео нешто много да пише против Русије на твитеру. Не свиђа ми се баш то...Istoričar, politički analitičar i član Upravnog odbora RTS-a Branko Radun izneo je na društvenoj mreži "X" svoju teoriju o smrti Putinovog najvećeg kritičara Alekseja Navaljnog.
![]()
Branko Radun. Foto: N1
Radun je podelio objavu jednog korisnika ove društvene mreže u kojoj se navodi da nije Putin odgovoran za smrt Navaljnog, već – CIA.
https://nova.rs/vesti/politika/clan-upravnog-odbora-rts-izneo-sumanutu-teoriju-o-ubistvu-navaljnog/