Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Pročitaj šta sam pre napisao.
Да је Путин параноик. Међутим, то је најмања опција, пропаганда чиста
Пре бих поверовао да су западне службе упале у тај затвор и ликвидирале Наваљног да би нанеле штете Русима.

Међутим, ипак следим званичан извештај а то је да је умро од тромба.

Ti si poznat po tome što pricas gluposti. Ako uzmemo u obzir broj Putinovih političkih protivnika koji su stradali pod misterioznim okolnostima onda je očigledno da je Navalni ubijen.
Очигледно је и да је Милошевић убијен у Хагу, очигледно је и да су западњаци убили Дарију Дугину, очигледно је све то. Али то ти не смета, на то се ниси жалио.

Ti si poznat po tome što pricas gluposti. Ako uzmemo u obzir broj Putinovih političkih protivnika koji su stradali pod misterioznim okolnostima onda je očigledno da je Navalni ubijen.
Očigledno za koga?
Za vas ravnozemljaše?
Lik je popio zatvor, više od godinu dana ga niko više ni ne spominje, postao je potpuno nebitan.
I sad je odjednom zasmetao Putinu?

Zbog čega tačno?
E, blago vama... :mazi:

Јао, ,,зли Путин" вам брани и да осећате.

Показали сте колико сте ,, осећајни", кад сте навијали да што више палестинске деце буде побијено у Гази.

Некима нека осећања стварно треба забранити.

Да је Путин параноик. Међутим, то је најмања опција, пропаганда чиста
Пре бих поверовао да су западне службе упале у тај затвор и ликвидирале Наваљног да би нанеле штете Русима.

Међутим, ипак следим званичан извештај а то је да је умро од тромба.

Rekoh sve.

Putinovo podržavanje Hamasa je deklarativno i u skladu s trenutnom USA intervnecijom u Ukrajini.
Није тема,али Путин је противник ционизма. Само да то утаначимо. :)

Али драго ми је да су на овој теми на Исправној Страни. Ваљда ће ти нешто рећи чињеница да су сви твоји истомишљеници на теми о Израелу против Владимира Путина и Свете Мајке Русије.

Hoces da kazes da je i Navaljnog, kao i Epstajna ubio establisment?
Ne hoću da kažem da je zapadni establisment kriminalizovan do besvesti

I muka mi sad od njihovog lažnog moralisanja i prenemaganja
Otkud ja znam da Navaljnog nisu baš oni roknuli ili neka prozapadna opozicija ui rusiji ( 5 kolona )
Putinu on sa svojim profašističkim blebetanjima nije predatavljao nikakav problem
Navedi mi bar 1 razlog zašto bi to bilo putinu u interesu da ga rokne ! ?

Uklopio bi se u HDZ ko prst i nokat.

Lopovi, prevrtljivci i izdajice.
Ne poznajem dobro političku scenu HDZ-a no valjda nam je svima dobro poznata praksa zapadnih službi ekstrakcije pipetom podobnih elemenata iz ciljanog skupa te njihova eksplatacija . U svakom slučaju ovaj primerak u Rusiji je iskorišćen i prekomerno; poshumno što je bila i njegova najveća vrednost.

Otkud ja znam da Navaljnog nisu baš oni roknuli ili neka prozapadna opozicija ui rusiji ( 5 kolona )
Putinu on sa svojim profašističkim blebetanjima nije predatavljao nikakav problem
Taj je mogao iz zatvora u Sibiru ili Arktiku gde li je već da organizuje revoluciju i sruši Putina , zato ga je Putin uklonio. Istina on ima podršku od 2 % ali i to je dovoljno za revoluciju.

Mozda je Navalni i davao neke rasisticke izjave ali to je manje bitno u poredjenju sa njegovom brobom protiv Putinove hunte. Svakako doslo bi na red i to da se raspravi jednog dana.

Npr za obozavaoce Putina samo da kazem da je on saradjivao sa nemcima koji su pobili pola njegovog Lenjingrada.

Svako ima svoje prioritete.

SMRT PUTINU !
Ali kada ti se saplete o krstacu.

Taj je mogao iz zatvora u Sibiru ili Arktiku gde li je već da organizuje revoluciju i sruši Putina , zato ga je Putin uklonio. Istina on ima podršku od 2 % ali i to je dovoljno za revoluciju.
Јесте, а онда покренути светску револуцију (што Троцки и Лењин не успеше ономад) и збацити све "диктаторске" режиме. :maramica:

Да би U бојна могла кмечати на Крижарици?

Ne poznajem dobro političku scenu HDZ-a no valjda nam je svima dobro poznata praksa zapadnih službi ekstrakcije pipetom podobnih elemenata iz ciljanog skupa te njihova eksplatacija . U svakom slučaju ovaj primerak u Rusiji je iskorišćen i prekomerno; poshumno što je bila i njegova najveća vrednost.
Ne znamo da je roknut.

Znamo da je umro mlad u tamnici.

Ocigledno je da nije imao odgovarajucu lekarsku negu, a ziveo je u losim uslovima u tamnici na kraju sveta.

Back