- Poruka
- 76.574
Исти случај ко и ,,блажени" Степинац ког су годинама тровали бољшевици.Nema to veze sa Gazom.
Ubili su čoveka koga su trovali i već držali u zatvoru.
Jadno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Исти случај ко и ,,блажени" Степинац ког су годинама тровали бољшевици.Nema to veze sa Gazom.
Ubili su čoveka koga su trovali i već držali u zatvoru.
Jadno.

Да је Путин параноик. Међутим, то је најмања опција, пропаганда чистаPročitaj šta sam pre napisao.
Очигледно је и да је Милошевић убијен у Хагу, очигледно је и да су западњаци убили Дарију Дугину, очигледно је све то. Али то ти не смета, на то се ниси жалио.Ti si poznat po tome što pricas gluposti. Ako uzmemo u obzir broj Putinovih političkih protivnika koji su stradali pod misterioznim okolnostima onda je očigledno da je Navalni ubijen.
Ono što je bitno je da je on za Rusiju najbolji izbor.Dobro, eto, Bar Jedan
Očigledno za koga?Ti si poznat po tome što pricas gluposti. Ako uzmemo u obzir broj Putinovih političkih protivnika koji su stradali pod misterioznim okolnostima onda je očigledno da je Navalni ubijen.

Да је Путин параноик. Међутим, то је најмања опција, пропаганда чиста
Пре бих поверовао да су западне службе упале у тај затвор и ликвидирале Наваљног да би нанеле штете Русима.
Међутим, ипак следим званичан извештај а то је да је умро од тромба.
Није тема,али Путин је противник ционизма. Само да то утаначимо.Putinovo podržavanje Hamasa je deklarativno i u skladu s trenutnom USA intervnecijom u Ukrajini.

Pa, upravo nije. Već deceniju, Rusija je sve veći ponorOno što je bitno je da je on za Rusiju najbolji izbor.
A i za Zapad, samo zapadna "elita" to ne kuži.
Ne hoću da kažem da je zapadni establisment kriminalizovan do besvestiHoces da kazes da je i Navaljnog, kao i Epstajna ubio establisment?
Ne poznajem dobro političku scenu HDZ-a no valjda nam je svima dobro poznata praksa zapadnih službi ekstrakcije pipetom podobnih elemenata iz ciljanog skupa te njihova eksplatacija . U svakom slučaju ovaj primerak u Rusiji je iskorišćen i prekomerno; poshumno što je bila i njegova najveća vrednost.Uklopio bi se u HDZ ko prst i nokat.
Lopovi, prevrtljivci i izdajice.
Taj je mogao iz zatvora u Sibiru ili Arktiku gde li je već da organizuje revoluciju i sruši Putina , zato ga je Putin uklonio. Istina on ima podršku od 2 % ali i to je dovoljno za revoluciju.Ne hoću da kažem da je zapadni establisment kriminalizovan do besvesti
I muka mi sad od njihovog lažnog moralisanja i prenemaganja
Otkud ja znam da Navaljnog nisu baš oni roknuli ili neka prozapadna opozicija ui rusiji ( 5 kolona )
Putinu on sa svojim profašističkim blebetanjima nije predatavljao nikakav problem
Navedi mi bar 1 razlog zašto bi to bilo putinu u interesu da ga rokne ! ?
Гулаг уживо...Zabranjen je i osećaj žalosti zbog ubistva Navaljnog
Неће куче газду ујести?Очигледно је и да је Милошевић убијен у Хагу, очигледно је и да су западњаци убили Дарију Дугину, очигледно је све то. Али то ти не смета, на то се ниси жалио.

Ali kada ti se saplete o krstacu.Mozda je Navalni i davao neke rasisticke izjave ali to je manje bitno u poredjenju sa njegovom brobom protiv Putinove hunte. Svakako doslo bi na red i to da se raspravi jednog dana.
Npr za obozavaoce Putina samo da kazem da je on saradjivao sa nemcima koji su pobili pola njegovog Lenjingrada.
Svako ima svoje prioritete.
SMRT PUTINU !
Јесте, а онда покренути светску револуцију (што Троцки и Лењин не успеше ономад) и збацити све "диктаторске" режиме.Taj je mogao iz zatvora u Sibiru ili Arktiku gde li je već da organizuje revoluciju i sruši Putina , zato ga je Putin uklonio. Istina on ima podršku od 2 % ali i to je dovoljno za revoluciju.

Алахови робови немају крстаче.Ali kada ti se saplete o krstacu.

Dodaj i pedofiliju. Sto se tice gorenja, ko zna mozda da bude i pre pakla.Da. Mi smo satanisti. Mi propagiramo totalitarizam, nekulturu, sex, najgori mogući tv program, uvoz pokvarene hrane, korupciju, mržnju, zavist, zabadamo nož u leđa bratu. Mi smo najgori satanisti i gorećemo kolektivno u paklu.
Да би U бојна могла кмечати на Крижарици?Ne hoću da kažem da je zapadni establisment kriminalizovan do besvesti
I muka mi sad od njihovog lažnog moralisanja i prenemaganja
Otkud ja znam da Navaljnog nisu baš oni roknuli ili neka prozapadna opozicija ui rusiji ( 5 kolona )
Putinu on sa svojim profašističkim blebetanjima nije predatavljao nikakav problem
Navedi mi bar 1 razlog zašto bi to bilo putinu u interesu da ga rokne ! ?
Pa neko obelezje imaju.Алахови робови немају крстаче.![]()
Ne znamo da je roknut.Ne poznajem dobro političku scenu HDZ-a no valjda nam je svima dobro poznata praksa zapadnih službi ekstrakcije pipetom podobnih elemenata iz ciljanog skupa te njihova eksplatacija . U svakom slučaju ovaj primerak u Rusiji je iskorišćen i prekomerno; poshumno što je bila i njegova najveća vrednost.
Taj je duvo Putinu za vrat i ovaj nije mogo ništa uradit pre nego što ga se ne rešiЈесте, а онда покренути светску револуцију (што Троцки и Лењин не успеше ономад) и збацити све "диктаторске" режиме.![]()