Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Pa nije samo to, jake su teorije kod nas da su Ćuruviju, Stambolića, Djindjića, Ivanovića ubili isto zapadnjaci. Ovde je ipak veliki problem što se odigralo duboko u Rusiji, bogu iza nogu, pred navodno mnogo jačom službom u strogo kontrolisanom prostoru. Nekako zastupnici te teorije vide rusku službu baš na niskom nivou.
Za Ćuruviju i Stambolića teško da su ubile strane službe dok za Đinđića postoji velika verovatnoća. O tome govori čivek koji je zadnje tri-četiri godine Đinđiževog života sa njim proveo svaki dan po 12 časova. Taj Verulović kaže da kada su išli u Banja Luki Đinđića je nazvao Mongomeri sa primedbom o poseti . Đinđić se drao na njega nazivajući ga pogrdnim imenima te zapretivši mu da ga više nikada ne zove na taj način . To svakako treba povezati sa Đinđićevom inicijativom da se Kosovski problem internacionalizuje . Pismo napisano neposredno pred smrt;

in-i-evo-pismo-Putinu-neposredno-pred-smrt.png

Nije zanimljiva niti se cerke filozofa po normalnim drzavama bas tako ubijaju.

Niti znamo ko je ubio. Niti cemo ikada znati.
Niti znamo ko je ubio ovog coveka. Niti cemo ikada znati.

Znamo da se ljudi hapse na bdenju. Znamo da nije bio bolestan. Znamo da je nekom delu ruskog naroda bio nada i da neki mladi ljudi ispred ambasada placu.
Znamo da je dobio decenije robije. Znamo da je zatvor nekadasnji gulag.
Znamo dovoljno da vodjeni razumom takve mehanizme drzave sebi ne pozelimo.
Ako ne zelim sebi, ne znam zasto bih zelela drugima.
Znamo da je bio nacista i znamo zasto je otisao na robiju…. Ne zelim nikome zlo osim nacistima, pedofilima, silovateljima, Bajdenu.. cekaj on sere u gace…olbrajtovoj.. cekaj, ona je crkla….

Pa nije samo to, jake su teorije kod nas da su Ćuruviju, Stambolića, Djindjića, Ivanovića ubili isto zapadnjaci. Ovde je ipak veliki problem što se odigralo duboko u Rusiji, bogu iza nogu, pred navodno mnogo jačom službom u strogo kontrolisanom prostoru. Nekako zastupnici te teorije vide rusku službu baš na niskom nivou.
Nemoj da brines, cak i da postoji neko od njih ko sebi priznaje da ga je ubila ruska sluzba, opet nikada nece smatrati da nije imala puno pravo i razlog...Nisu to ljudi koji razmisljaju i biraju, to su navijaci, oni navijaju i vole, kao zaljubljeni, sta god da uradi njihova ljubav oni za to imaju opravdanje i nastavljaju...

ni prvi ni poslednji u krugovima kojim pripada

ima tu vise mogucih scenarija nego sto nam se predstavlja
zvanicna, prirodna smrt, tromb
teorija zavere, putin uklonio opoziciju
dogovor, fol preminuo radi uzimanje novog identiteta
strane sile, jedan manje ruski radikal i ocrniti putina /jednim udarcem dve muve/

psi laju karavani prolaze

ni prvi ni poslednji u krugovima kojim pripada

ima tu vise mogucih scenarija nego sto nam se predstavlja
zvanicna, prirodna smrt, tromb
teorija zavere, putin uklonio opoziciju
dogovor, fol preminuo radi uzimanje novog identiteta
strane sile, jedan manje ruski radikal i ocrniti putina /jednim udarcem dve muve/

psi laju karavani prolaze
Evo, jedan pametnjaković!
Majke mi, imaš više teorija nego što ih ima zrna peska na plaži!
Ma, ko ti je kriv što si upao u taj lavirint!
Putin, Navaljni, zavere, novi identiteti...
Šta si, pa ti, klinac, neki detektiv?
Ma, pusti te gluposti, sve su to samo priče za malu decu!
Što se ti ne zabaviš nečim pametnijim, nego što praviš teorije zavere na internetu!
Nek' te jeb*m, idi čitaj nešto korisno, umesto što praviš buku bez veze!

Страшно је када политички противник умре у затвору.
Али такође никада није добро бити ухваћен камером како покушавате да извршите државни удар у вашој земљи са страном обавештајном службом.
Наваљни у овом видео снимку тражи од официра МИ6 Џејмса Вилијама Томаса Форда 10-20 милиона долара годишње да би започео револуцију у боји у Русији.
Због тога је ухапшен.
И има велике импликације, посебно у светлу тога што ЦИА и МИ6 саботирају Трампову администрацију.
Kada bi to bilo tacno ne bi se vracao iz Nemacke.

Ubice kod nas su kriminalni klanovi i udbasi, eventualno psihopate...Taj posten svet vi stitite svojim bolesnim teorijama...
А у развијеним западним демократијама убице нису психопате и не припадају криминалним клановима, већ неки фини и поштени људи.

А у развијеним западним демократијама убице нису психопате и не припадају криминалним клановима, већ неки фини и поштени људи.
Ma naravno, u tim "razvijenim" demokratijama, ubice i kriminalci su verovatno dobri građani, vežbaju jogu i volontiraju u lokalnim vrtićima! Ko im veruje? Samo što se njihove prevare i zločini obavijaju finim odelima i kravatama, ali to ih ne čini manje opasnim ili manje zločestim!

Ma naravno, u tim "razvijenim" demokratijama, ubice i kriminalci su verovatno dobri građani, vežbaju jogu i volontiraju u lokalnim vrtićima! Ko im veruje? Samo što se njihove prevare i zločini obavijaju finim odelima i kravatama, ali to ih ne čini manje opasnim ili manje zločestim!
То су демократске убице које демократски убијају, просто ти буде драго ако будеш убивен.

То су демократске убице које демократски убијају, просто ти буде драго ако будеш убивен.
Aha, dakle, to su one "demokratske" ubice koje navodno ubijaju "demokratski", zar ne? Kao da je to neka igrarija u parku gde ti postane prijatno kad te ubiju.

Još samo da ih pohvalimo za lepo upakovanu demokratsku smrt!

Руку на срце,Русија није идеално Друштво и итекако су подложни Корупцији као и Ми,
тако да није искључено да се неки Чувар затвора тамо поткупи да би елиминисао овог,
јер ,
ако русима не могу ништа на Фронту,ајде се мало бавимо тим -Ударцима испод Појаса-,
како би још покушали да окренемо солидан број Грађана Русије против Путина.

Томе у Прилог,тој Корупцији руској..говори и Чињеница да још није пронађен Убица Дугинове Ћерке,
а томе има више од годину дана.
Cerku je ubila organizacija verovatno iz Ukrajine a ne neki ubica, zalosno sto je ona platila za sovinisticko huskanje svog oca a pacov i dalje zivi.

Cerku je ubila organizacija verovatno iz Ukrajine a ne neki ubica, zalosno sto je ona platila za sovinisticko huskanje svog oca a pacov i dalje zivi.
Čuj bre, ovo što ti pričaš je čista ludost! Ko te naučio da izbacuješ ovakve gluposti? Ma jesi li ti normalan? Koja organizacija iz Ukrajine?

Pa šta pričaš, bre, o čemu ti? A ovo sa sovinističkim huskanjem oca, ajde molim te, nemoj da mi prodaješ takve priče!

Cerku ubili organizacija, a neki pacov i dalje slobodan? Ma jok bre, to nije normalno! A ti ovde lupetaš kao da si sišao s uma, stvarno ne mogu da verujem!

Daj neke konkretnije informacije, a ne ove tvoje teorije zavere koje ni vrapci na grani ne bi poverovali!

...

Na ovom snimku iz Minhena...Vucic ipak nije aplaudirao ex zenskoj od Navaljnog...koja btw vec ima novog decka....a ovamo kao jase na posmrtnoj slavi Nevaljnog....

Nesto tu Nevalja... :zzzz:

https://x.com/MyLordBebo/status/1758589204563481059?s=20
...
Ma daj, stvarno? Pa jel moguće da se ljudi još uvek bave tim glupostima? Pa koga briga šta je Vucic radio na nekom snimku iz Minhena ili ko je s kim ima novog decka? Ko je tu lud, bre? Dok ljudi ginu od korone, a ekonomija nam tone, mi se bavimo ovim trivijalnostima? Ajde, bre, ne zatrpavaj me tim glupostima, imam pametnija posla!

Čuj bre, ovo što ti pričaš je čista ludost! Ko te naučio da izbacuješ ovakve gluposti? Ma jesi li ti normalan? Koja organizacija iz Ukrajine?

Pa šta pričaš, bre, o čemu ti? A ovo sa sovinističkim huskanjem oca, ajde molim te, nemoj da mi prodaješ takve priče!

Cerku ubili organizacija, a neki pacov i dalje slobodan? Ma jok bre, to nije normalno! A ti ovde lupetaš kao da si sišao s uma, stvarno ne mogu da verujem!

Daj neke konkretnije informacije, a ne ove tvoje teorije zavere koje ni vrapci na grani ne bi poverovali!
Konkretnih informacija nema ali bez njih ovo je bio zlocin, reagovao sam tako zato sto putinofili se mnogo cesto sluze necijom poginulom decom da bi ocrnili sto vise protivnike. Nije mi poznato sta je Dugin pisao u filozofskim delima, nije moje polje interesovanja, poznata su mi njegova sovinisticka pisanija i smatram ga putinofilom iako on zeli da ga smatramo velikim Rusom. Jadne devojke mi je najiskrenije zao.

Back