- Poruka
- 24.816
Nije verovao kad su mu javili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, i ja sada jednu ljutu ... od mukeNije verovao kad su mu javili.
![]()

U Gulagu vecinom umiru, glupo poredjenje.У Русији има преко 400 000 затвореника, и сваки дан умре известан број осуђеника, што је нормална појава за тако бројну популацију .Људи умиру и на слободи и у затвору, то што је неко на издржавању казне не значи да ће живети 100 година.
Веома је злонамерно одмах по објављивању вести о смрти једног од затвореника, без икаквих доказа оптуживати власти у Русији да су одговорне за смрт тог лица, па чак и тврдити да је реч о "државном убиству".
Већ јавлјеноdojavi Putinu, obavezno

U Alkatrazu svi dočekali po 90 godinaU Gulagu vecinom umiru, glupo poredjenje.
https://nova.rs/vesti/svet/ovo-je-z...re-idu-i-do-40-uslovi-su-zaista-surovi-video/

Зеленски је почео да прети да ће убити Путина на Минхенској конференцији.„Путин има само две опције пред собом: да буде на оптуженичкој клупи у Хагу или да га убије неко од његових послушника који сада убијају за њега“, рекао је он.
Након смрти Наваљног, кловн је у паници. Схватио је да ако његови западни власници успеју да допру до Наваљног у руском затвору, Зеленски ће бити много лакша мета. - ФРВЛ извештава
Ma jok treba čoveka koji šuruje sa Mi službama i ugovara prevrat da počalju u banju na lečenje !?Stavljanje ljudi u takve gulage u kojem umiru pre nego što im je biološko vreme je takođe ubistvo.
А нису га спомињали сво ово време, колко он већ лежао тамо, сад кад умро, они га се сетили.Navaljni koji ima pregršt korupcijskih afera vam sada postao borac za slobodu.
Jel to kopirate američki recept koji su koristili anglosasonci i u Srbiji?
Da ! To je istina .А нису га спомињали сво ово време, колко он већ лежао тамо, сад кад умро, они га се сетили.
Праве пропаганду од његове смрти, прави лешинари.
Tebi je staljinizam dobro vreme?Ma jok treba čoveka koji šuruje sa Mi službama i ugovara prevrat da počalju u banju na lečenje !?
U dobra vremena takvi nisu ni išli u zatvor
Dok je KGB bio pravi KGB
Tako svakog ko mu (Putinu) smeta može da proglasi izdajnikom i baci ga u neki gulag da istrune. Uz opravdanje da je hteo da izvrši prevrat protiv kralja.Ma jok treba čoveka koji šuruje sa Mi službama i ugovara prevrat da počalju u banju na lečenje !?
U dobra vremena takvi nisu ni išli u zatvor
Dok je KGB bio pravi KGB
Jest, ali i to bolje bez bradurina i klošarske higijene.Ma i taj Petar Veliki je samo dodatno ucvrstio ruski cezaropapizam i despotizam i to za sva vremena.
Obrijani boljari, uvoz baletana/balerina/plemica sa Zapada i novoizgradjeni gradovi (robovskim kolektivnim radom!!!) ne cine nikoga Evropom.![]()
Али џабе, нису Руси сисали весла, знају они западњаке добро, знају с ким имају посла.Da ! To je istina .
On se za zapadne mentore pokazao kao promašena invensticija jer su rusi na vreme otkrili sve njegove subverzivne delatnosti i uhapsili ga
Sad da im ne propadne investicija , ustanovii su da im viđe možda vredi mrtav nego živ !
ILi da iskoriste od preminulog još šta se da iskoristiti !
To je sjajno vreme ... čojstva i junaštva.Tebi je staljinizam dobro vreme?
Leči se...
Stavljanje ljudi u takve gulage u kojem umiru pre nego što im je biološko vreme je takođe ubistvo.
Ja ču i da se izlečim , ali za tvoju F dijagnozu nema lekaTebi je staljinizam dobro vreme?
Leči se...
Da jenkijevski izum iz Iraka!
Nema brate, Evo ja ću da prodam kuću, auto ... ali Avaj, uzalud ... nema lekaJa ču i da se izlečim , ali za tvoju F dijagnozu nema leka
Nisu takvi vredni nikakvog troška !Nema brate, Evo ja ću da prodam kuću, auto ... ali Avaj, uzalud ... nema leka

Ne kapiram logičku poentu ovoga - to što postoje Američke zločinačke baze negira ili treba da opravda postojanje ruskih.
То је Славни Период Руске Историје!Tebi je staljinizam dobro vreme?
Leči se...