Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Много ових глупих људи и сами имају неке идеје које би људе требало побити у њиховој држави. Онда би, мисле, све кренуло бољим путем.

Нису у стању да разумеју. Некад ми се чини да скоро нико ко је одрастао у тоталитаризму не може да разуме.
Toliko gnevnih ništarija sa tim svojim Spiskovima.
To bi tako posvećeno streljalo po Srbiji da bi drug Vladimirovič bio, prosto, Zadivljen

GGjEXBPXwAAZxCk

"Све ће, бре, да нема, бре"

To za zlobu ostavljam na dušu vučićevaca i izdajnika koji se ne stide.Pogotovo kukavica koji kmeče da nisu.Nešto mi izgleda da ti tu negde spadaš.
Слоба је исто био издајник Срба, па нико у Србији не даје алиби његовим убицама из Хага...

Овде на теми се безобразно ради супротно, и то шатро ''и име СРБ патриотизма''

Toliko gnevnih ništarija sa tim svojim Spiskovima.
To bi tako posvećeno streljalo po Srbiji da bi drug Vladimirovič bio, prosto, Zadivljen

Пази, гомила тих људи озбиљно има спискове. Познатих, непознатих, јавних личности, комшија, родбине.

"Ето, кад би смо ове убили, онда би све кренуло сјајно". Стварно тако мисле, није зезање. И онда, као, "зашто не уважаваш моје мишљење, зашто ме третираш као псето".

Aleksej Navaljni preminuo je od 'sindroma iznenadne smrti' nakon što se srušio u petak, navodno su ruski istražitelji rekli majci opozicionog lidera dok je posetila brutalnu zatvorsku koloniju IK-3 Polarni vuk.

Ljudmila Navalnaja je viđena danas kako putuje u koloniju na severu Rusije, gde joj je rečeno da je njen sin umro nakon što se vratio iz šetnje u petak u 14.17 po lokalnom vremenu. Navaljnijevi saveznici kažu da im je uskraćena prilika da vide telo, koje će ostati kod vlasti dok se istraga ne završi prenosi Daily Mail.
Jezivo i tužno. Ne mogu da razumem da se ljudi na celu ovu priču cerekaju i likuju.

Пази, гомила тих људи озбиљно има спискове. Познатих, непознатих, јавних личности, комшија, родбине.

"Ето, кад би смо ове убили, онда би све кренуло сјајно". Стварно тако мисле, није зезање. И онда, као, "зашто не уважаваш моје мишљење, зашто ме третираш као псето".
Sve ti je to krvoločno po ugledu na svoje pretke iz sezone 44-45, ali i sezone 48 (bez obzira sa koje strane vrata golootočke ćelije stajali tada).

Ta dva prsta su koristili svi šiptari još od 80-te i na svim iredentskim demonstracijama su svi dizali dva prsta.Da su pravoslavci dizali bi tri prsta a ne dva i pet.Tri prsta U ime oca,sina i svetoga duha.
То је шала Нешко, ћера му прави ''рогове'' на селфију...

Руси нису отворено религиозни као ми Срби, јер су имали гулаг за разлику од нас...

Чак ни данас, катакомбни попови не носе мантије, па ти види колико мора тамо да се пази да не упаднеш у очи КГБу

То је шала Нешко, ћера му прави ''рогове'' на селфију...

Руси нису отворено религиозни као ми Срби, јер су имали гулаг за разлику од нас...

Чак ни данас, катакомбни попови не носе мантије, па ти види колико мора тамо да се пази да не упаднеш у очи КГБу
Haha, vidi ovog, misliš da si pametan s tim svojim šalama! Ajde, vidi, nije baš da Rusi nemaju svoje fore, samo što nisu kao mi, otvoreno religiozni, zato što su imali gulaš tamo, znate već, gulaš, da se malo ugreju.

A što se tiče popova u katakombama, pa, čuj, ne nose mantiјe, ali to ne znači da se ne paze od KGB-a, hehe. Možda se čak i skrivaju po tim katakombama, ko zna!

Не посматра се Бог кроз те ваше умоболне соци-политичке призме...

Прво Га се уплашиш, па тек онда питај о Њему...
Управо ти то радиш, ти стално причаш о неком комунизму, бољшевизму и осталим социјално политичким стварима и то повезујеш са религијом. Малтене само што не тврдиш да хришћанин мора да има један (антикомунистички) став и поглед на свет.

И човек те лепо питао- какве везе капитализам има са Христом и Православљем?

Ево,пошто ти нећеш ја ћу одговорити- никакве. Капитализам је мамонизам чист. Све је на продају и долар је једино ,,божанство" капиталистичког поретка.

To što ti jeftino kopiraš je tipičan primer glupavog sovjetskog spinovanja koje se zove WHATABOUTISM.

Tebe da zaista boli Gonzalo Lira, ti bi otvorio i održavao tu temu.
Isto i sa Asanžom.
Isto i sa svim ostalim glupostima koje si video po smrdljivim Telegram kanalima kremaljske propagande i/ili njihovih tviteraša, a čijim porukama ili njihovim jadnim Google Translate prevodima zatrpavaš ovu temu.
Asanz i Snouden su jos i jeftino prosli za ono sto su uradili.

Какви тебе ''инциденти'' на парастосу уватили у главу? То је достојанствена даћа за покој душе, као и сваком човеку који је умро...

Ко је још видо да се на заупокојеном молебану у цркви ''дешавају инциденти'' у нормалним државама? ТЕШКА ПАРАНОЈА!
Екстремисти су на све спремни, нарочито либерални екстремисти којима ништа није свето.

Dva prsta su svetski simbol mira, nisu svi zagriženi pravoslavljem, posebno ne klinci. Oni još veruju u mir, ljubav, pravdu.
Нису свеЦки симбол (ознака) мира, већ хипи симбол, модерна...

Користи се и код муслимана и католика као ратни симбол победе (викторије), док је код хипика и модерниста - ''мир''...

На овој небитној слици је врло вероватно дечија пошалица, јер деца у позадини увек праве рогове овима напред...

школе дехуманизације
Управо ти то радиш кад дехуманизујеш све Палестинце и изјдмачаваш их са Хамасом да би имао оправдање што подржаваш идеју да Израел побије све Палестинце.

Оно што је симпатично, @De Sisti, је што су од тих њихових бивших или садашњих комшија научили тако много, па би и они радо да кољу, да стрељају, бацају у јаме и сл.

Србе, наравно. Јер су у суштини то ти исти људи, дели их само вера.

Back