Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 93.056
Pa kako da kažem, recimo bolju nego onu u Gazi, šta misliš?Ja verujem da nije imao odgovarajucu zdravstvenu negu u kazamatu.
Sta ti mislis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako da kažem, recimo bolju nego onu u Gazi, šta misliš?Ja verujem da nije imao odgovarajucu zdravstvenu negu u kazamatu.
Sta ti mislis?
Mislim da se zvao Ulof Palme....Svedski premijer...И Олафа Палмеа такођер.
Videcemo u narednom periodu da li ima i koje zdravstvene probleme.Ако нема тромб и друге здравствене проблеме не треба да се брине за њега.
Ако јој не помрсим рачуне, па претекнем више од ње...шалим се , ми се волимо.tvojoj ce laknuti !

Za zatvorsku negu u zatvorima odgovorna je drzava,Pa kako da kažem, recimo bolju nego onu u Gazi, šta misliš?
Па сад, на тако нешто не можемо да утичемо.Videcemo u narednom periodu da li ima i koje zdravstvene probleme.
Mi ne mozemo.Па сад, на тако нешто не можемо да утичемо.
Ima:Videcemo u narednom periodu da li ima i koje zdravstvene probleme.

Тромб је био јачи од њега. Шта да радиш, дешава се.Sta ti mislis?
Ја ипак мислим да је Госпођа Гиркин морална и смерна жена која ће чекати Гиркина док год је у тамници.Ma i ona već ima drugog.
Auuu...Ima:
a) Napuštanje Slavjanska bez naređenja;
b) Palamoođenje naokolo.
c) Palamoođenje za vreme i neposredno posle pokušaja državnog udara.
Težak slučaj, ali videćemo.![]()
I ja to kažem, ali videćemo već, možda se bude popravio?Auuu...
Pa to su sve simptomi smrtonosne bolesti.
Тромбови су опасни, ја знам пар младих људи који су страдали од тога.Mi ne mozemo.
Nismo svemocni kao Volodja.
Бар да сачекала да му изађу 40 дана...ма нема, те либералне жене су се толико исквариле да ја више немам речи.
Lako vam je procitati misli...Samo kazes ono sto je Hitler rekao za Austriju 1939. i to zamenis Ukrajinom, odmah dodje do vaseg odusevljenja...E ni sam ne znaš koliko si u pravu.
Ako ona ovoliko brine zašto bi smo mi? @Alter_Ego_, da li si je video s novim, fino se žena snašla, nema šta.Бар да сачекала да му изађу 40 дана...ма нема, те либералне жене су се толико исквариле да ја више немам речи.
Pa dobro, red je valjda da medved zaigra i pred susednim vratima?Lako vam je procitati misli...Samo kazes ono sto je Hitler rekao za Austriju 1939. i to zamenis Ukrajinom, odmah dodje do vaseg odusevljenja...
Viš kako žali muža, sve u 16.Ожалошћена удовица Алексеја Наваљног једва је суздржавала сузе док је говорила у Минхену на дан смрти свог вољеног мужа.
Али чекај... То нису сузе. То је осмех.
Она не може да престане да се смеје.

Ја се не бринем, не сеирим над његовом смрћу.Ako ona ovoliko brine zašto bi smo mi? @Alter_Ego_, da li si je video s novim, fino se žena snašla, nema šta.