Aleksandar Vučić poslednji dani

Čak i da je tačno da Vučić boluje od raka, a što je naravno moguće, ništa to ne znači. Gle Šešelja, a eno i Jeremić je ozbiljnije bolestan pa ni ne deluje.

Može i sa ozbiljnijom malignom dijagnozom živeti dosta dugo, pa i biti u mogućnosti da se vrlo aktivno bavi politikom.

Posebno uz to koliko para ima i koliko je povezan; medicina je za tu elitu pravo čudo ovih dana.

Možda je na tvojoj planeti imati ogromne Podočnjake znak zdravlja

Na Zemlji je suprotno

To nije ništa.

Marsicanin.jpg

Ti si neki poznati funkcioner SNS-a?
Istina je da sam posten radnik koji odlicno zivi od svog rada jer je plata sve veca,zbog male nezaposlenosti moze se jos poneki posao naci...
Ali ne po nekima ja sam SNS sendvicar koji za hiljadarku i sendvic klice predsedniku.Po nekima sam cak i mafijas koji je ucestvovao u otmici i ubistvu Tijane Juric.Cak sam i svetski mocnik koji lobira legalizaciju pedofilije.Ludaci sta reci.
Pa ko je iskreno ziveo bolje pre 2012 nego sada?Kome je tada bilo bolje?Pa Djilasovom dzepu i racunima i takvim slicnim tajkunima.

Poslednja izmena:
Istina je da sam posten radnik koji odlicno zivi od svog rada jer je plata sve veca,zbog male nezaposlenosti moze se jos poneki posao naci...
Ali ne po nekima ja sam SNS sendvicar koji za hiljadarku i sendvic klice predsedniku.Po nekima sam cak i mafijas koji je ucestvovao u otmici i ubistvu Tijane Juric.Cak sam i svetski mocnik koji lobira legalizaciju pedofilije.Ludaci sta reci.
Pa ko je iskreno ziveo bolje pre 2012 nego sada?Kome je tada bilo bolje?Pa Djilasovom dzepu i racunima i takvim slicnim tajkunima.

Radiš dva posla u isto vreme?

Noćna smena?

Back