Već sad deluje kao da ima 95 godina
Nadživit će on većinu forumaša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već sad deluje kao da ima 95 godina
Milovan Brkić je otkrio da je _ _ teško bolestan.te njegove posjete bolnici treba uzet sa rezervom.
Možda je na tvojoj planeti imati ogromne Podočnjake znak zdravljaNadživit će on većinu forumaša.
Milovan Brkić je otkrio da je _ _ teško bolestan.
U pitanju je ono najgore. Odnosno iz perspektive nas normalnih, najbolje
Trbušina od 45 inča ti takođe ne govori da je krah blizuIstina je da se dosta gubi. Bolestan je na psihičkoj bazi. Teško da je nešto drugo.
Trbušina od 45 inča ti takođe ne govori da je krah blizu
Ali ovaj ima sarkomu karliceI Šešelj nosi blizance godinama, eto ga još balavi po televizijama
Milovan Brkić je otkrio da je _ _ teško bolestan.
U pitanju je ono najgore. Odnosno iz perspektive nas normalnih, najbolje
A sta TJE biti samnom?TJE mi seku jajca?
Treba ga nervirati maksimalnoNije (navodni) rak njegov problem, već srce i stres.
Ni, visina mu ne ide u korist; vrlo je loše građe.
Cock & Ball Torture takozvaniJe li ti imaš neki seksualni castration fetish?
Ima tema na Seks i ljubav o nekom što voli da maltretira sopstvene genitalije.
Cock & Ball Torture takozvani
Možda je na tvojoj planeti imati ogromne Podočnjake znak zdravlja
Na Zemlji je suprotno
Ja samo od tebe to i čujem, jel imaš neki link iliJeremić je ozbiljnije bolestan pa ni ne deluje.
Ma redovno mi prete na "Vucicevim tabloidima" da TJE me stroje kad naprednjaci izgube izbore.Samo zato sto pisem istinu.Je li ti imaš neki seksualni castration fetish?
Ima tema na Seks i ljubav o nekom što voli da maltretira sopstvene genitalije.
Ti si javna ličnost?Ma redovno mi prete na "Vucicevim tabloidima" da TJE me stroje kad naprednjaci izgube izbore.Samo zato sto pisem istinu.
Ne,obican anonimni komentator.Pod nickom Mark.Ti si javna ličnost?
On će doživit 90 godina bez ikakvih problema. Taj u životu ništa teže nije digao od olovke. I te njegove posjete bolnici treba uzet sa rezervom. Veliki je to dramores i glumac. Ponavljam, Vučić nikad neće pasti sa vlasti ako će mu Đilas biti glavni protivnik.
Ma redovno mi prete na "Vucicevim tabloidima" da TJE me stroje kad naprednjaci izgube izbore.Samo zato sto pisem istinu.
Istina je da sam posten radnik koji odlicno zivi od svog rada jer je plata sve veca,zbog male nezaposlenosti moze se jos poneki posao naci...Ti si neki poznati funkcioner SNS-a?
Istina je da sam posten radnik koji odlicno zivi od svog rada jer je plata sve veca,zbog male nezaposlenosti moze se jos poneki posao naci...
Ali ne po nekima ja sam SNS sendvicar koji za hiljadarku i sendvic klice predsedniku.Po nekima sam cak i mafijas koji je ucestvovao u otmici i ubistvu Tijane Juric.Cak sam i svetski mocnik koji lobira legalizaciju pedofilije.Ludaci sta reci.
Pa ko je iskreno ziveo bolje pre 2012 nego sada?Kome je tada bilo bolje?Pa Djilasovom dzepu i racunima i takvim slicnim tajkunima.