Aleksandar Vučić poslednji dani

Ocigledno da ih je bilo, inace ne bi od 250 fabrika, koje je Vucic otvorio, otisao samo italijanski Geox, cije radnike pokupio turski Teklas.

Inace i taj Geox, od ukupnih subvencije koje je dobio od nas, vratio nam je duplo, znaci nismo cak ni u tu u minusu.

To sto vi pricate protiv subvencija jer zato sto verujete u neki kvazi ekonomiste, matore, glupe, teoreticare zavere.

Ja nisam ništa napisao protiv subvencija; pomešao si me da nekim drugim.

To 250 je li figurativno ili bukvalno.

.

Dominaciju domaće industrije jedino imaš u zemljama sa više desetina miliona stanovnika.
Zato je Vuçiç osigurao da od 2012e do 2021 ode 500.000 dece iz Srbije. Da ne bi imali te milione.

500.000 dece, dato u krvni danak strancima.

Srpske dece. Hvala Radikalnoj stranci.

Elem Dačo, sine moj napaćeni, danas je dan kada selektivno smrad radikalne stranke trpam u kavez, znaci na ignore

Da znas da si i otisao tamo, kad budes njakao, ne cujem, i ne vidim vas cak i ako uspes da nadjes i poletis na pterodaktilu.

Tek je od skoro donelo dobro, jer ćemo kumulativno u 2020 i 2021 imati najveći rast BDP-a u Evropi. I to će se sigurno nastaviti do 2025. A i posle ako krene ovo sa litijumom i pratećom industrijom.

To nam je jedini način da de razvijemo, ne postoji drugo rešenje, imaš primer Slovačke. Samo su ih strane investicije razvile.

Dominaciju domaće industrije jedino imaš u zemljama sa više desetina miliona stanovnika.

Nalazimo se na ekonomskom zacelju u Evropi a ti i dalje verujes u bajke o ekonomskom tigru.
Neverovatno je kako pojedinci gube kontakt sa realnoscu zbog svog sitnog interesa....

Zato je Vuçiç osigurao da od 2012e do 2021 ode 500.000 dece iz Srbije. Da ne bi imali te milione.

500.000 dece, dato u krvni danak strancima.

Srpske dece. Hvala Radikalnoj stranci.

Elem Dačo, sine moj napaćeni, danas je dan kada selektivno smrad radikalne stranke trpam u kavez, znaci na ignore

Da znas da si i otisao tamo, kad budes njakao, ne cujem, i ne vidim vas cak i ako uspes da nadjes i poletis na pterodaktilu.

Ne razumem ovaj jezik.

Nalazimo se na ekonomskom zacelju u Evropi a ti i dalje verujes u bajke o ekonomskom tigru.
Neverovatno je kako pojedinci gube kontakt sa realnoscu zbog svog sitnog interesa....

Pa nalazimo se na začelju, ali bolje išta nego ništa. Barem ćemo odskociti od ostatka Zapadnog Balkan.

Odma će manje ljudi da odlazi, nije isto dal imao platu 500 ili 1000 evra.

I začelje Evrope je u neku ruku uspeh u odnosu na druge kontinente.

Mislim da za par godina možemo prestići Bugarsku, koja je još u EU.

Ne vidim mu skoriji kraj, za sada isporučuje sve što mu traže mentori sa zapada.
Nema šta nije predao, poslednje je ovo što je Kosmet u energetskom sistemu Albanije.

Ako bude krenuo da zateže moguć je Makedonski scenario, tipa "Marinika" objavljuje par telefonskih razgovora gde on ili Mali, Vesić
dogovaraju neki mito tipa 20 miliona eura ili nešto sa ćevapima i onda bežanija kod Orbana ili sl.

Ovi ekološki protesti mogu da mu okrnje koji % na izborima u najboljem slučaju Beograd , ali i to je nategnuto.

Poslednja izmena:
Od 1 do 5 godine otprlike po mojoj racunici. Niti vecina dobija tolko kolko si ti naveo, niti je vecina subvencija u parama, a ne u zemljistu.

To se sve vrati kroz plate, poreze i doprinose za radnike, komunalije, domaci lanac dobavljaca, porez na kapitalnu dobit, i td.

Te firme onda ostaju tu za vecnost, ZF, Continental, Brose, nemacki giganti, oni tu kad dodju, tu su zauvek i stalno uposljavaju nove ljude i grade nova postrojenja.
Kakve su to bedastoće da kompanije kad jednom negdje otvore pogon tu ostaju vječno... Kompanije pogone na određenim lokacijama drže onoliko dugo koliko im je to isplativo ili ukoliko držanjem te proizvodne pozicije blokiraju širenje izravnog konkurenta i tu je priči kraj... Kakva vječnost... U kojem filmu vi pojedini živite...

Ni to nisi mislio
Ne, to su zvanicne projekcije prosecne plate u Srbiji negde 2026, a ja imam vec i preko toga.

Idi bolje vidi sta ces sa tom krofna ekonomijom da radite kad vam se raspadne EU, dolazice kod nas da kopate litijum.
Aj ne budi smiješan... Možete vi projicirati što god vam volja, i možeš ti na štajgi zaraditi soma eura, ali to nije prosječna plaća niti će biti 2026... Ovih godina vaš gospodarski rast je friziran i potpuno je u koliziji sa osnovnim psrametrima koji pokazuju da je poboljšana kvaliteta života u direktnoj svezi sa gospodarskim rastom... Ja ne znam ni zanjedan slučaj egzistencijalne migracije iz hrvatske u srbiju, ali znam na tisuće egzistencijalnih migracija iz srbije u hrvatsku plus desetke tisuća prečanskih srba koji vam podižu ukupan standard preko hrvstskih benefita kojih se nisu odrekli...

Poslednja izmena od moderatora:
Ni to nisi mislio

Aj ne budi smiješan... Možete vi projicirati što god vam volja, i možeš ti na štajgi zaraditi soma eura, ali to nije prosječna plaća niti će biti 2026... Ovih godina vaš gospodarski rast je friziran i potpuno je u koliziji sa osnovnim psrametrima koji pokazuju da je poboljšana kvaliteta života u direktnoj svezi sa gospodarskim rastom... Ja ne znam ni zanjedan slučaj egzistencijalne migracije iz hrvatske u srbiju, ali znam na tisuće egzistencijalnih migracija iz srbije u hrvatsku plus desetke tisuća prečanskih srba koji vam podižu ukupan standard preko hrvstskih benefita kojih se nisu odrekli...

Ne razumem druze nista od ovoga sto si napisao, ocigledno je da nisi ekonomista...

Smanjite malo doživljaje, isključite negdje na sklopki emocije i uključite racionalni rezon...nisu vam vaši ljudi bedasti kad odbijaju da vam vlsstodršci ponovo pokreću prljavu industriju... Oni po instinktu osjećaju da to nije ispravno, a postoje već i ranija iskustva koja ukazuju da tu nit sreće nit koristi

Od 1 do 5 godine otprlike po mojoj racunici. Niti vecina dobija tolko kolko si ti naveo, niti je vecina subvencija u parama, a ne u zemljistu.

To se sve vrati kroz plate, poreze i doprinose za radnike, komunalije, domaci lanac dobavljaca, porez na kapitalnu dobit, i td.

Te firme onda ostaju tu za vecnost, ZF, Continental, Brose, nemacki giganti, oni tu kad dodju, tu su zauvek i stalno uposljavaju nove ljude i grade nova postrojenja.
Хајде не лупетај.Ми ништа не добијамо него губимо.Дајемо им кеш, земљиште, и онда они буду овде док трају субвенције, онда покупе кофере и оду, и оставе нас као попишане.

A ko je to tebi rekao da delim mišljenje 80% (ili 8% ili koliko god) građana Srbije?

Ovo nije tema 80% građana, već jednog pojedinca; mene.

Pretpostavlja da ti na ovom forumu ne zastupaš svoje mišljenje, već govoriš u tuđe ime?

Aha.. Vučić će pod pritiskom ulice podnijeti ostavku, "zeleni" će stopirati i protjerati Rio Tinto, zatvoriti sve strane investicije i fabrike, katanci na opuustjelim preduzećima će se opet presijavati na popodnevnom suncu, putevi će opet biti puni rupa, plin će dobiti normalnu cijenu od 510 dolara a ne smiješno nisku od 270 dolara.. To je valjda "sopstveno-lično mišljenje" a ne ono kad si nečiji potrčko?

Jednog kišnog ljetnog dana (2008 ili 9) vozio sam iz Badovinaca prema Mačvanskoj Mitrovici.. negdje blizu Zasavice sam upao u rupu duboku više od pola metra, koja je bila puna mutne kišnice i ozbiljno oštetio prednji trap.. za tvoju utjehu putevi u to vrijeme u R. Srpskoj su bili u 5x boljem stanju..
Šta sam htio reći, zaključi sam...

Poslednja izmena:
Ne vidim mu skoriji kraj, za sada isporučuje sve što mu traže mentori sa zapada.
Nema šta nije predao, poslednje je ovo što je Kosmet u energetskom sistemu Albanije.

Ako bude krenuo da zateže moguć je Makedonski scenario, tipa "Marinika" objavljuje par telefonskih razgovora gde on ili Mali, Vesić
dogovaraju neki mito tipa 20 miliona eura ili nešto sa ćevapima i onda bežanija kod Orbana ili sl.

Ovi ekološki protesti mogu da mu okrnje koji % na izborima u najboljem slučaju Beograd , ali i to je nategnuto.
Pa covek daje svima sve ...Rusima,Kinezim i zapadu

Aha.. Vučić će pod pritiskom ulice podnijeti ostavku, "zeleni" će stopirati i protjerati Rio Tinto, zatvoriti sve strane investicije i fabrike, katanci na opuustjelim preduzećima će se opet presijavati na popodnevnom suncu, putevi će opet biti puni rupa, plin će dobiti normalnu cijenu od 510 dolara a ne smiješno nisku od 270 dolara.. To je valjda "sopstveno-lično mišljenje" a ne ono kad si nečiji potrčko?

Jednog kišnog ljetnog dana (2008 ili 9) vozio sam iz Badovinaca prema Mačvanskoj Mitrovici.. negdje blizu Zasavice sam upao u rupu duboku više od pola metra, koja je bila puna mutne kišnice i ozbiljno oštetio prednji trap.. za vaš utjehu putevi u to vrijeme u R. Srpskoj su bili u 5x boljem stanju..
Šta sam htio reći, zaključi sam...
Ima rupa u Srbiji i sada ,putevi nisu nikakvi ,predsednik opstine SnS iz mojeg mesta ,kanalizaciju nije uradio ,putevi jos gori ,,,u Bosni sam vozio i znamda su putevi bolji ,gorivo jeftinije i kvalitetnije …

Back