Aleksandar Vučić poslednji dani

Erocka tema.

Daklem, dosta dugo sam porazmislio. ...

Дужина твоје анализе, нема везе са твојим знањима из међ.односа и њихових принципијелних и непринципијелних односа великих, малих, суверених, несуверених, итд...

Дахију вучића држе спољне моћне непринципијелне (прилагођене) структуре!

Та његова тиранија више нема везе ни са каквом идеологијом, геополитиком, државништвом, политиком, политичком механиком, па ни са јавним политикама....

Poslednja izmena:
Ja od politike ndmam nikakve vajde ,niti mi je politika dala posao ,niti buducnost niti bilo sta …snalazim se u zivotu kako znam i umem.

Политика и на треба да даје посао.

Али, зато политиканти узимају послове, достојанство, па и залогај из уста сиротињи...

Нека реална процена, за кога гласати на следећим изборима... За оног ко има највише шанси да освоји највише гласова.

Како да знамо да није његов човек и/или колико је уцењен.

Кандидат може бити потпуно исправан и без мрље, али уцењен будућношћу своје породице и имовине.

У Тиранији не постоји опозиција !

Ne uliva mi niko poverenje …ljudi vama treba svima da nacrtam oduvek sam bio protiv sns sekte i sta ima kome da se pravdam na nekom forumu pred nepoznatim osobama.
Zutaci me razocarali i vise moj glas ne dobija niko tek tako.
pa dobija ga sns, kako bih ti rekla.
А, шта се нас то тиче, што ће Вучић од 35% сиротиње која му даје глас, направити себи 80% посланика - остало ће поделити мањинама и својим сателитима.

Избаците вишак посланика (55%) из Н.Скупштине - немојте нас прозивати који не гласамо и не верујемо да у Тиранији постоји стварна опозиција.

Sa ovakvom opozicijom u Srbiji vladat će doživotno. Tito je bio predsjednik 35 godina, Vučić će izgurat 50 godina bez da će biti okrznut. Jedino ga mogu Amerikanci srušit ako im to bude u interesu.
Vučić još 50 godina, da li si ti normalan?
Pa njega je jedan novinar doveo do WMA.
Kukavica konstantno beži od debate i odgovornosti.

Дужина твоје анализе, нема везе са твојим знањима из међ.односа и њихових принципијелних и непринципијелних односа великих, малих, суверених, несуверених, итд...

Дахију вучића држе спољне моћне непринципијелне (прилагођене) структуре!

Та његова тиранија више нема везе ни са каквом идеологијом, геополитиком, државништвом, политиком, политичком механиком, па ни са јавним политикама....

Snimiću ti objavu ovu.

A kancer koji dobijaju od njihovih ''fabrika'' pripisuju nekakvom ''osiromasenom uranijumu'' koji ili postoji samo u njihovim (osiromasenim) glavama ili ga ima manje i od iridijuma (pod uslovom da su pajseri culi za isti :mrgreen: ).
Upravo tako.A bar 60% tog kancera je od njihove brace i Cernobila a ostatak od lepih ovih fabrika i termoelektrana koji bez filtera cepaju sve u 16

А, шта се нас то тиче, што ће Вучић од 35% сиротиње која му даје глас, направити себи 80% посланика - остало ће поделити мањинама и својим сателитима.

Избаците вишак посланика (55%) из Н.Скупштине - немојте нас прозивати који не гласамо и не верујемо да у Тиранији постоји стварна опозиција.
Jao mico pa ti si apolitican

Vučić još 50 godina, da li si ti normalan?
Pa njega je jedan novinar doveo do WMA.
Kukavica konstantno beži od debate i odgovornosti.

On će doživit 90 godina bez ikakvih problema. Taj u životu ništa teže nije digao od olovke. I te njegove posjete bolnici treba uzet sa rezervom. Veliki je to dramores i glumac. Ponavljam, Vučić nikad neće pasti sa vlasti ako će mu Đilas biti glavni protivnik.

Back