Nikac od Rovina
Veoma poznat
- Poruka
- 10.184
Tek od 2025 možete očekivati ovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek od 2025 možete očekivati ovo
Ne sporim ništa.. vjerovatno je tako.. ali živjeti u lažima,Ima rupa u Srbiji i sada ,putevi nisu nikakvi ,predsednik opstine SnS iz mojeg mesta ,kanalizaciju nije uradio ,putevi jos gori ,,,u Bosni sam vozio i znamda su putevi bolji ,gorivo jeftinije i kvalitetnije …
Dragan Eđtko je novi srpsku guido ???
Samo vi gurajte Rio Tinto, time olakšavate posao normalnima (opoziciji)Ne sporim ništa.. vjerovatno je tako.. ali živjeti u lažima,![]()
Kako misliš Rusima i Kinezima?Pa covek daje svima sve ...Rusima,Kinezim i zapadu
Erocka tema.
Daklem,dosta dugo sam porazmislio....
Ja od politike ndmam nikakve vajde ,niti mi je politika dala posao ,niti buducnost niti bilo sta …snalazim se u zivotu kako znam i umem.
Нека реална процена, за кога гласати на следећим изборима... За оног ко има највише шанси да освоји највише гласова.
Ne uliva mi niko poverenje …ljudi vama treba svima da nacrtam oduvek sam bio protiv sns sekte i sta ima kome da se pravdam na nekom forumu pred nepoznatim osobama.
Zutaci me razocarali i vise moj glas ne dobija niko tek tako.
А, шта се нас то тиче, што ће Вучић од 35% сиротиње која му даје глас, направити себи 80% посланика - остало ће поделити мањинама и својим сателитима.pa dobija ga sns, kako bih ti rekla.
Vučić još 50 godina, da li si ti normalan?Sa ovakvom opozicijom u Srbiji vladat će doživotno. Tito je bio predsjednik 35 godina, Vučić će izgurat 50 godina bez da će biti okrznut. Jedino ga mogu Amerikanci srušit ako im to bude u interesu.
Pa ubijaju te ekoloski braca. Sve puca od zdravlja u Smederevu,Boru,Pancevu....Kako misliš Rusima i Kinezima?
Tažili su i oni da damo trećinu države Albancima i uvećamo im njihovu Albaniju Srpskom zemljom?
Ubijali nas i bombardovali zbog toga?
Дужина твоје анализе, нема везе са твојим знањима из међ.односа и њихових принципијелних и непринципијелних односа великих, малих, суверених, несуверених, итд...
Дахију вучића држе спољне моћне непринципијелне (прилагођене) структуре!
Та његова тиранија више нема везе ни са каквом идеологијом, геополитиком, државништвом, политиком, политичком механиком, па ни са јавним политикама....
A kancer koji dobijaju od njihovih ''fabrika'' pripisuju nekakvom ''osiromasenom uranijumu'' koji ili postoji samo u njihovim (osiromasenim) glavama ili ga ima manje i od iridijuma (pod uslovom da su pajseri culi za istiPa ubijaju te ekoloski braca. Sve puca od zdravlja u Smederevu,Boru,Pancevu....
).Upravo tako.A bar 60% tog kancera je od njihove brace i Cernobila a ostatak od lepih ovih fabrika i termoelektrana koji bez filtera cepaju sve u 16A kancer koji dobijaju od njihovih ''fabrika'' pripisuju nekakvom ''osiromasenom uranijumu'' koji ili postoji samo u njihovim (osiromasenim) glavama ili ga ima manje i od iridijuma (pod uslovom da su pajseri culi za isti).
Jao mico pa ti si apoliticanА, шта се нас то тиче, што ће Вучић од 35% сиротиње која му даје глас, направити себи 80% посланика - остало ће поделити мањинама и својим сателитима.
Избаците вишак посланика (55%) из Н.Скупштине - немојте нас прозивати који не гласамо и не верујемо да у Тиранији постоји стварна опозиција.
Jao mico pa ti si apolitican

I počeće pre 20-ak godinaposlednji dani ce da potraju jedno dvadesetak godina
Uzmi sendvic, ogladneo si
Нисам, Милице,
него заиебавам неке, који не капирају да је структура позиције и опозиције из исте кухиње...из истог ЦК ....![]()
poslednji dani ce da potraju jedno dvadesetak godina

Već sad deluje kao da ima 95 godinaSa ovakvom opozicijom u Srbiji vladat će doživotno. Tito je bio predsjednik 35 godina, Vučić će izgurat 50 godina bez da će biti okrznut. Jedino ga mogu Amerikanci srušit ako im to bude u interesu.
Vučić još 50 godina, da li si ti normalan?
Pa njega je jedan novinar doveo do WMA.
Kukavica konstantno beži od debate i odgovornosti.