Александар Вучић на маргинама међународних скупова

јбт..
и мени непријатно :roll::roll::sad2:
Meni nije neprijatno. Bolje sa "Suzi" nego sa slugeranjama EU koji ne smeju da pisnu drugacije od onoga sto im se naredi.

Vucic je kao Leonardo Dekaprio na Titaniku u laznom bogatom drustvu koje je propalo.

Што се тиче те слике,

морамо признати да је шпански председник Владе Санчез далеко бољи фрајер од овог нашег.

aleksandar-vucic-predro-sancez.jpg
Koliko spanskih baba od 80 godina vlazi na tog njihovog frajera? Cutimo a?

Meni nije neprijatno. Bolje sa "Suzi" nego sa slugeranjama EU koji ne smeju da pisnu drugacije od onoga sto im se naredi.

Vucic je kao Leonardo Dekaprio na Titaniku u laznom bogatom drustvu koje je propalo.
Дупе би тај дао да буде у том друшту.

Дупе би тај дао да буде у том друшту.
Већ је дао Макрону...
ал овај нашао другог дечка,изгледа.
Ма слушај,да се Дачић тамо појавио бар би га турчин позвао да отпева неку песмицу :lol:

Kao sto navuce one mucenike u Banjskoj?
Ма није их он навукао, нема он му#а за тако нешто ... него му се систем распада и Срби са КиМ му полако окрећу леђа и увлаче га у то косовско блато.
А јавно им не сме ништа, да га бирачко тело не би од#ебало.

Ovo i @Jugoslav Čvarak ne bi bolje sročio.

Screenshot_20231019_174234_Gallery.jpg

Slušajte mudre riječi ove gospođe.

🥰

Ма није их он навукао, нема он му#а за тако нешто ... него му се систем распада и Срби са КиМ му полако окрећу леђа и увлаче га у то косовско блато.
А јавно им не сме ништа, да га бирачко тело не би од#ебало.
Ma navukao da bi dao Kurtiju legitimitet na severu. Sad su siptari sa dugim cevima na svim prelazima na severu, i zvanicnim i alternativnim.

Back